SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Şu an 14 kullanıcı var. (1 üye ve 13 konuk)

405190_401404099921258_94547903_n.jpg

yeni transferimiz

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kendini böle seylerle avutma takım on numara ayrıca dün akşam Toprağım Bekir olmasaydı görürdüm ben seni bugün:):):)

yenilseydik bile ben aynı olurdum en sevdiğim Gs'li..
hiçbirşey beni o muhteşem renklerden ve ortamdan soğutamaz..
sizinde maçlarınız başlasa artık... şöyle bir doysak futbola :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
az kaldı az 2 hafta sonra göreceksin zaten:D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türk Yıldızları ile çekildiğim bir fotoğraf hadi tanışalım bölümüne de ekledim fotoğrafı

555268_3609952460637_1037237741_n.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION], türk yıldızları derken?

şu bizim milli bayramlarımızda geometrik kompozisyonlar çizen gösteri uçaklarımızın pilotlarını mı kastettiniz?

çünkü bildiğim kadarıyla sadece onlara Türk yıldızları deniyordu.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi 19 Mayıs da gösteri yapmak için Samsuna gelmişler. İşi giderken yolda gördüm hemen bir fotoğraf çekildim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] samsunlumusun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
KTU samsunun neresinde nasıl gidilir? en kısasından falan nasıldır oralar fikrini alayim

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hmm ben samsunda diye hatirliyordum :) sağolasın kardeşim

bu arada hepsi rütbeli genelde pilotlar rütbeli oluyor

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar herkese.

bu tsyd bi açıklama yapmış gene.

sanırım yeni bir baskın istiyor.

[video=youtube;jM9_dMTHTBA]http://www.youtube.com/watch?v=jM9_dMTHTBA[/video]

Bir maç değil bütün sene,
Kadıköy'e sakın gelme Habertürk !

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kulübümüz, Everton’dan Yobo ve Juventus’tan Krasic’in transferi için görüşmelere başlandığını, KAP'a bildirdi.

açıklama nasıl?

habertük gazetecilerinin maça alınmaması yanlışmışta, gerekli tüm yerlere başvurmuşlarda falanda filanda... her zamanki basın işte.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben bu emre eleştirlerinize katılmıyorum arkadaşlar, tamam orda emrenin yokluğunu arıyoruz ama o kadarda değil. young boys a elenirkende paok a elenirkende oynadı emre sonuç gene aynı "elendik" !

bence olay hocada bitiyor. şu takım çok iyi ama oynatmasını bilecen. sağlam oynayacak takım değil bu defansın dünyanın en sağlam defansımı arkadaş neyle sağlama alacan sen maçı. defansı hucum yaparak yapacanki rakip gelemesin bizim sahaya. bunu geçen sen çok maçta gördük maça süper başlıyoruz 2 tane atıyoruz bile oh be atarız bi kaç tane daha diyoruzki bi bakıyoruz takım defansa çekilmiş 11 kişi çanakkale çekilmez oynuyoruz. sonra bi bakmışın maç 2-2. Misal gs maçı kadıköydeki.

ayrıca bide şunu ekliyim. Aykut hoca bu sene son şansını kullanır bence. ya iyi kullanacak ya iyi kullanacak başka yolu yok. Taraftar artık bahanelere tok. öyle her maçı yenelimde istemiyoruz. tek istediğimiz güzel maç olsun. toplarımız direklerden dönsün, sağlı sollu ataklar,ortalar, şutlar, bi kaç şova yönelik paslar. yenilelim gerekirse ama böyle oynayalım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
zico yu özledim... ve ekliyeyım aykut gitsin takım oh be der bu mactan sonra sarılmalar kucaklamalar hıkaye bence gosteriş sadece medya dakı haberleri yalanlamak.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
TSYEDE'K LASTİK!

Ey TSYD’nin ulu manituları! Çok mu gücünüze gitti haberden “terk” üyelerinizin kapıya konması? Zorunuza mı gitti bu kadar tabiri caizse sallanmamak?

Geçen yıl 3 Temmuz’da başlatılan topyekün linç kampanyasının yardakçılarından değil miydiniz siz? Gazetelerde, televizyonlarda her gün sakallısından fularlısına, gediklisinden çömezine saygıdeğer(!) üyeleriniz ağızlarından köpükler saçarken bildiri yazan yerleriniz mi ağrıyordu?

AZİZ YILDIRIM’ın emniyette çekilmiş fotoğrafı adi bir pervasızlıkla manşetten yayınlanırken, cemiyetiniz utanmadan bu zavallıları ödüllendirirken alkışlamıyor muydunuz?

Bir yıl boyunca sürekli “kural dışı” vurmadınız mı? Baransu üyelerinize “Şerefsiz” derken attalara mı gitmiştiniz?

FENERBAHÇE’nin resmi internet sitesinden açıkladığı bir uygulamayı sanki o an görmüşsünüz gibi neden şaşırdınız?

Hiçbir kurum üzerinde sözü geçmeyen, önemsenmeyen, yani kısacası kimsenin iplemediği bir korkuluk haline geldiğinizin farkında değil misiniz?

Konuşmayı, iki kelime yan yana yazmayı beceremeyen bir sürü dalkavuğu birilerinin zoruyla, tırsarak derneğinize kabul etmenizden mi bedel ödeme tutkunuz?

Gelir kaynaklarınız ortaya çıkmasın diye mi patron yalamalığı yapıp bu kadar üç buçuk atıyorsunuz?

Başkasına efeleneceğinize önce işinizi, yani haber yazmayı öğrenin! O bahsettiğiniz arkadaşlarınızın alınmadığı ve alınmayacağı stadyumun ismi FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADYUMU.. Bilmiyorsanız, bir iki kişiye sorun da eksik yazmayın!

Sizin “şahsi çekişme” dediğiniz hukuksuzluğun babasına karşı bir tepki “keyfi uygulama” sandığınız ise tamamen bir haktır!

Ve kulübümüzün kullandığı bu hakkı sonuna kadar desteklediğimizi o kalın kafalarınıza kazıyın!

Bilinmelidir ki, Gökçekgiller’in FENERBAHÇE düşmanlarına serbest atış poligonuna çevirdiği BEYAZ TV de aynı şekilde FENERBAHÇE adının geçtiği hiçbir yere alınmamalıdır!
Siz şimdiden birkaç bildiri daha hazırlayın.. Tabi yazmayı becerebilirseniz.

Sizin kınayabileceğiniz tek şey bizatihi kendi korkak, zavallı oluşumunuzdur!

Bu kafayla giderseniz “yedek lastik” olmaktan öteye gidemeyeceğiniz de aşikardır!

12 Numara

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] sana kesinlikle katılıyorum abim, dediğin gibi bütün iş aykut kocamanda bitiyor.
geçen yıl bi kaç kez yazmıştım, yine tekrar ediyorum, aykut takımı on defa da şampiyon yapsa yine de fenerbahçeye bi kaç gömlek dar geliyor kardeşim.

takımı heyecan verecek bir konuma getiremiyor bi türlü, korkuyor, cesaret edemiyor. sorumluluk yüklenemiyor.

alex ile ara sıra olan tartışmaları da bu yüzden zaten.

alex'i bir gün takımımızın başında görmeyi çok isterdim gerçekten. o zihniyet olarak da, bilgi görgü olarak da fenerbahçemize layık bir kişilik olduğuna inanıyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aykut hoca bu kadar sabrı içimizden biri olduğu için haketti. Bunuda yapmalıyız zatenki bu senede sabretmeliyiz daha yolun başındayız sadece belki hiç ummadık şekilde iyi olacak takım. orasını bekleyip görecez. ama ilk maçta gördüklerimize göre yorum yapıncada böyle vahim şeyler ortaya çıktı :)

alex de içimizden biri ve o çok içimizden 5 sene ard arda şampiyon olamasakta, oynatır iyi futbolunu. bi 5 sene daha sabrederiz biz sıkıntı olmaz bence o konuda :)

Reaksiyon puanı
10,315
infantino ve türkiyedeki saz ekibinin dediği olmadı, çok üzüldü gariplerim! :)