SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İnşallah serinlik sizede varır, şimdi meteorolojiden baktım da şu anda burası 17 derece sizin orası 29 derece :mrgreen:

sorma ya yanıyoz.. :)

iyi akşamlar @korpe

hazar tvde izleyecektim ama geç başlıyor orada link çook ama hiç tanımayıpta yanına oturduğum bir adamla omuz omuza gol sevinci yaşamak daha güzel :) maç evine gidelim heyecanı hissedelim

şu havuz olayı tam belli olsun ona göre digitürkplus alacam. o yüzden para biriktiriyorum para lazım :D linklerle devam ediyorum. :) yoksa rahatça bi yerde seyrederdik linklerle uğraşmaktansa. :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Volkan Gökhan Bekir Egemen Hasan Ali Topal Cristian Kuyt Alex Stoch Semih

şöyle bi kadro dönüyor ama ne kadar doğru bilemem.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şampiyonlar Ligi'nde FC Vaslui ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde sarı lacivertli taraftarlar büyük bir heyecanla maç saatini bekliyor.

fenerbahce_taraftar_534.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında bu akşam Romanya temsilcisi FC Vaslui'yi konuk edecek olan Fenerbahçe'nin taraftarları, maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelmeye başladı.

Saat 21.45'te başlayacak mücadele öncesi stat çevresinde toplanan Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe bayraklarıyla maçın başlamasını bekliyor.

Bu arada Avusturya'dan gelen bir aile de, Fenerbahçe'ye destek vermek için tribündeki yerlerini almak istediklerini söyledi. Bedensel engelli taraftar, Fenerbahçe'yi desteklemenin engel tanımadığını sözlerine ekledi.

Karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Sarı-Lacivertliler, Vaslui'yi Kadıköy'de yenerek, 8 Ağustos Çarşamba günü Romanya'da oynanacak rövanşa avantajlı çıkmak istiyor.

Kaynak

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] bana balik verme balik tutmayi ogret linklerin geldigi yeri istiyorum :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@cobra11 bana balik verme balik tutmayi ogret linklerin geldigi yeri istiyorum :D

:mrgreen::mrgreen:

kaynakları gönderiyim sana, ben siz uğraşmayın ben direk maç linkini atıyım size diye düşünmüştüm :dil:

yalnız mobilden izleyemezsin bence :D

SON DAKİKA// Bo McCalebb Fenerbahçe Ülker'de!

işte bu süper oldu.

Bekle Euroleague, Fenerbahçe Geliyor...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İlk 11'imiz !

Volkan , Gökhan , Egemen , Bekir , Hasan Ali , Cristian , M.Topal , Dirk Kuyt , Alex De Souza , Miroslav Stoch , Semih Şentürk. müş :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İlk 11'ler geldi, vurduğunuz gol olsun çocuklar.

Fenerbahçe : Volkan - Gökhan - Bekir - Egemen - Hasan Ali - Mehmet Topal - Baroni - Stoch - Alex - Kuyt - Semih

Vaslui : Coman - Salageanu - Varela - Milanov - Antal - Charalambous - Sanmartean - Stanciu - N'Doye - Niculae - Caue

Avrupa maçında bile sadece 4 yabancı oynatıyoruz. önümüzdeki senelerde düşecek olan yabancı sınırlaması için çok iyi avantaj olacak bu bize..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başkanımız Aziz Yıldırım tekrar ait olduğu yerde, Şükrü Saracoğlu'nda!

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] en son gönderdiğin çok sağlam :D

İnşallah ikinci yarıda golleri bekliyoruz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bende hiç sevmedim bu oyunu :/ iyi güzel top bizde ama sadece top bizde o kadar. :/ yoksa şu takımda bişey yok rahatça yeneriz ordada burdada ama iş bize bakar gene.

ayrıca

Semih'in Performansı Sow'dan Daha İyi Gibi Durmuyor !

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
rakip iyi hazırlanmış, orta sahada top çevirebiliyoruz ama kaleye yöneldiğimizde bire bir markaja geçiyorlar, özellikle Alex, Semih, Kuyt ve Stock ayağına top geldiğinde direk 2 kişi basıyor.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yok forvet yok.birde bu egemen çok saç baş yoldurur haberiniz olsun.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu an biraz canlandı takım.

Kuyt çok istekli ya.

Stoch çıktı Caner girdi.

Egemen ile rakip uzun eşek oynadılar ha.:laugh:
Pozisyona bak.:P:laugh:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bu 11 kişi ilk defamı birbirlerini görüyo acaba?

bu nasıl oyun arkadaş. aykut hocada taraftarı çıldırmak için fantazi deniyor. şu maçta semihin işi ne!

takımda bi kuyt var. onada paslar bilerek gelmiyor, kuyt napıyor ediyor alıyor topunu. ne yaparsa kuyt yaptı.

1-1 e 0-0 dan daha çok sevinirim ben, hiç yoktan ikinci maçta geri dönmezler belki! gol atmak için sürekli ileri oynarlar. Arkadaş alınan topların nerdeyse hepsi geri dönüyodu. adamda acırmı birini alır köşeye bırakır.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iş gene bize bakar. şu takımda bişey yok orda rahat alırız maçı fakat bu oyunla değil, geri oynarak değil. takım kendini toplamalı bir an önce.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
buda bize ders olsun.en az 2 transfer bana göre 3 transfer şart.eski mesajlarımıda bakabilirsiniz.bu takımın böyle gitmeyeceği belli.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
abi defansın gol atıyor futbolda forvet diye birşeymi vardı ne? :(

1-1 olması daha iyi yenilmedik en azından şimdi gitsin orda yensinler

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şu geri oynama işine zaten deli oluyorum, bundan 10 yıl öncede bütün pasları geri verirdik hala geri veriyoruz, oynayan futbolcular değişti teknik adamlar değişti nedense mantık değişmedi gitti arkadaş yav, 2-3 yabancı dışında hepsi mi ileri gitmekten korkuyor anlamadım gitti.