SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=vimeo;46654997]http://vimeo.com/46654997[/video]

Hazırmıyız renktaşlar? kaldı 1 gün heycan başladı ... ibre yükseliyor... :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kuyt, Saracoğlu’ndaki özel locasını gezdi

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: f4"]Kulübümüzün Liverpool’dan transfer ettiği Hollandalı yıldız Dirk Kuyt eşi Ester ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelerek loca satın aldı. Kaptan Alex de Souza’ya loca komşusu olan Hollandalı yıldız Şampiyonlar Ligi Eleme turu ilk maçında Vaslui karşısında mutlak galibiyeti hedeflediklerini ifade etti.

Dirk Kuyt eşi Ester ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelerek sezon boyu kendisi ve ailesi için loca satın aldı. Hollandalı yılıdz aldığı loca ile kaptan Alex de Souza’ya da komşu oldu.

Eşi ile birlikte özel locayı gezen Kuyt, sahaya hakimiyet açısından locaları çok beğendiğini ve aynı zamanda şampiyonlar ligi 3. eleme turu ilk maçında Vaslui karşısında mutlak galibiyeti hedeflediklerini dile getirdi.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

2012-07-31_kuyt1.jpg

2012-07-31_kuyt2.jpg

2012-07-31_kuyt3.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[h=1]Beşiktaşlı Bilal Fenerbahçeli oldu[/h]
[h=2]Kadıköy’deki olaylı derbi sonrası tutuklanan 2 taraftardan biri olan Beşiktaş taraftarı 23 yaşındaki Bilal Ediz Yakışan, Fenerbahçeli oldu.[/h]
hwMjw.jpg

Kadıköy olaylarına karıştığı gerekçesiyle tutuklanan Beşiktaş taraftarı Bilal Ediz Yakışan, Fenerbahçeli oldu.
Maltepe Cezaevi'nde kalırken Aziz Yıldırım’ın ziyaret ettiği 23 yaşındaki Bilal Ediz Yakışan, F.Bahçe camiasına ve başkanına hayran kaldı.
Bir televizyon kanalına konuşan Bilal Ediz Yakışan, ‘’Her Beşiktaşlı Aziz Yıldırım gibi bir başkanının olmasını ister’’ dedi.

Aziz Yıldırm’ın çok büyük bir kitlenin lideri olduğunu belirten Yakışan, ‘’Beni ziyaret ettiğinde Aziz Yıldırım'dan bir tane forma istedim. Bana ‘Tamam çıkınca seni Fenerbahçeli yapacağız’ dedi. Ben de Fenerbahçeli olmaya kabul ettim’’ dedi.
Kadıköy’deki olaylı derbi sonrası gözaltılar olmuş ve 2 taraftar da tutuklanmıştı. Bunlar G.Saraylı olduğu söylenen Hasan CemÇiçek ile Beşiktaş taraftarı Bilal Ediz Yakışan’dı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25370622/

Reaksiyon puanı
10,315

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Tek Ses, Tek Yürek

Hasret sona eriyor. Uzun yaz geceleri bitiyor nihayet…

Çok çabaladık, mücadelenin en anlamlısını gösterdik. Yüzlercesi, binlercesi bir arada yürüdük. Şimdi omuz omuza sevdamızı kucaklama zamanı. Artık vuslat…

1 Ağustos 2012… FENERBAHÇE için sevdalısına, taraftar için sevdasına kavuşma, özlem giderme vakti geldi de çattı. Sevdamız için her türlü fedakarlığı mübah gördüğümüz, sıkıntılara set çektiğimiz ve bir arada toplandığımız bu sezonda, inanıyoruz ki aşkımızı tek sesten haykıracak; FENERBAHÇE mize tek yürekten sahip çıkacağız.

Biliyoruz ki, bir süredir haklı olarak bir özüne dönüş süreci yaşıyoruz ve hepimiz birer birer FENERBAHÇE nin ta kendisi oluyoruz. Biliyoruz ki her geçen gün sevdamız yüreklerimize sığmıyor, yüreklerimizden taşıyor. Biliyoruz ki gözümüzden özlemle akan iki damla yaşın birinin adını lacivert birinin adını sarı koyuyor; kendimizi eski tribün fotoğraflarına bakarak avutuyoruz.

Dedik ya işte vuslat geldi çattı… Bize düşen de bunu en anlamlı kılmaktır, sevdamızı olabildiğince haykırarak. Bize düşendir yine, günü FENERBAHÇE kılmak; tribünü, stadı, Kadıköy’ü sarı laciverte boyamak, çubukluyla taçlandırmak.

FENERBAHÇE HALKTIR dediğimiz günden bugüne, sevdamıza çok sahip çıktık; en zor günlerde çubuklumuza sarıldık. Bu sebeple, açılış günümüzden itibaren tribünü kaba tabirle cehenneme çevirmek ve bu anlamlı sezonda çubuklu formalarımızla maçlara gelmek bizim FENERBAHÇE liliğimize yegane borcumuzdur.

Yeni sezon Fenerbahçemiz ve tribünlerimiz adına hayırlı olsun.

FENERBAHÇE TARAFTARLAR BİRLİĞİ

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Fenerbahçemiz Vaslui maçına hazır[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-07-31_antrenman446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Romanya temsilcisi FC Vaslui ile 1 Ağustos Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman öncesinde tesislerimize gelen Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım, oyuncularımız ve teknik ekibimizle bir araya gelerek, Takımımıza hem Vaslui karşısında hem de yeni sezon öncesinde başarılar diledi. Ayrıca Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman da oyuncularımızla kısa bir toplantı yaptı.

Konuşmaların ardından antrenmana geçildi. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.30’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Tam kadro çalışmalara devam
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra oyuncularımız, taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladılar. Çalışmaların tamamında bütün oyuncularımız yer aldı.

Akşam antrenmanı ile Vaslui maçı hazırlıklarını tamamlayan Takımımız, tesislerimizde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

2012-07-31_ant1.jpg

2012-07-31_antrenman446.jpg

Barça'yı reddetti

837639209959.jpg

Fenerbahçe Ülker, Bojan Bogdanovic için Barcelona'dan gelen transfer teklifini reddetti. Genel koordinatör Kemal Dinçer, "Bogdanovic, Fenerbahçe'de kalmak istedi. Barcelona da kendisine bizden aldığı parayı önermiş. Ama bizden de, oyuncudan da ret cevabı çıktı" şeklinde konuştu.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/07/30/barcayi-reddetti

bu kaynağın haberlerine pek güvenmiyorum ben :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] yeni sezonda senin daha aktif olmanı diliyorum ben, resimlerle güzelleştir klubümüzü, bu konu tamamen senin sorumluluğunda :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] aynen öyle olucak.zaten biraz daha geliştiğimi farkettim.Şuan geçen sezon fotoğraflarıyla ççalışmak istemiyorum.yeni sezonda güzel fotoğraflar çıkınca daha aktif olucam :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@cobra11 aynen öyle olucak.zaten biraz daha geliştiğimi farkettim.Şuan geçen sezon fotoğraflarıyla ççalışmak istemiyorum.yeni sezonda güzel fotoğraflar çıkınca daha aktif olucam :)

geçen sezonla bize paylaşmasanda çalış kendini geliştir değişik şeyleri denersin üstünde bence :) tabi bunun üstadı sensin sen daha iyi bilirsin, benimki bir öneri sadece :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu zokoradan daha ırkçısı gelmedi bu lige. Elin adamı geldi sırf beyaz tenli diye emrenin ırzına namusuna tekme salladı bütün Türkiye alkışladı nerdeyse. Türk milli takımında kaptanlık yapmış bir evladına vahşice öldürmeye teşebbüs edildi. Herkes sustu canım Türkiyemde.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu sene tribün ayrı bir güzel olacak. Türk Telekom tribününde güzel bir birleşme olacak. Bu yılın ilk döneminde yurtdışında olmak bu yönden koyuyor bana çok üzülüyorum uzak kalacağım bu güzel tribünden

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION] çok teşekkür ederim
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION] çok teşekkür ederim

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] kulübümüzün üye listesinde ismin var mı?
üye değilsen kaydedelim seni oraya abim!

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
[video=youtube;dMTR8eN8Q6E]http://www.youtube.com/watch?v=dMTR8eN8Q6E[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
kazanacağız inşaallah, bundan şüphem yok da, ben bizlere sürekli hakaret savuran o çingen başkanlarını buradan en az yarım düzine yük ile gönderilmesini arzu ediyorum.

haydi kanaryam, ver şu densizin cevabını!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın [MENTION=70615]erjan[/MENTION]
Akşam olsada şu futbol takımı müsveddesine gereken dersi verseydik.