SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Akşam antrenmanı başladı. FENERBAHÇE Vaslui maçının hazırlıklarına Şükrü Saraçoğlu Stadında devam ediyor Başkanımız Aziz Yıldırım tribünlerden antrenmanı takip ediyor.

AzEFhKRCMAEAWjI.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kart süresi dolan taraftarlarımız "Aktif Kart Sayımıza" dahil değillerdir. 30.07.2011-30.07.2012 tarihleri arasında ki Aktif Fenerbahçe Kart sayımız 307.397

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
iyi aksamlar hayırli günler allaha emanet olun.. iyi iftarlar

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sanada hayırlı iftarlar [MENTION=74929]korpe[/MENTION] :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Üye kaydı yapılır :D

Tam: 5 Tl

Öğrenci: 4,75 Tl

Döviz, kredi kartı ve veresiye teklif etmeyiniz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]“Bu aile ve ekip kimliği ile başarılı olacağız”[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-07-30_idman446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya’nın Vaslui takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaptığı çalışmalarla sürdürdü.

Antrenman öncesinde soyunma odasında oyuncularımızla bir araya gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, "Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umarım sağlıklı olarak, hiç bir sakatlık olmadan, ailenizle ve Fenerbahçe camiası ile birlikte sezon sonunda şampiyon olarak tekrar bir araya geliriz. Bu arada yeni gelen arkadaşlara "Hoş geldiniz" diyorum. Geçen sene burada olan ve o kötü günlerde Fenerbahçe adına mücadele eden bütün oyuncularımıza, hem şahsım hem camiamız adına teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım yapmadan tüm çalışanlara ve en başta siz sporculara; kaptanınızdan kulübede oturan arkadaşlarımıza kadar herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Gurur mücadelesi yaptınız. Önümüzdeki dönemde yeni gelen arkadaşların da bu onur mücadelesine katılımı ile inşallah bu sezon şampiyon olacağız. Bunun başka noktası yok. Buna mecburuz.Çünkü bu camia bunu hak ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde de, ben inanıyorum ki bu kadro iyi yerlere gidecek. Bu kadro iyi bir kadro. Önceki yılki kadro bozulmasa idi sizlerle beraber daha da iyi olabilirdi ama biz yapılacak takviyelerle daha iyi bir ekip olacağız. Ekibi bozmayın, aileyi bozmayın. Bu aile ve ekip kimliği ile başarılı olacaksınız. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıklı, mutlu ve sonunda da arzu ettiğimiz yere ulaşmış bir takım bir aile olarak, burada Mayıs ayında bir konuşma daha yaparız. Yeni sezon hayırlı olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

Ardından söz alan kalecilerimizden Volkan Demirel, Başkanımız aramızda görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederken, kaptan Alex ise, "Benim görüşüme göre yok yere hayatınızdan çalınan bir yıl yaşadınız. Ama umuyorum ki ailenizle, buradaki ailenizle hep birlikte kaybedilmiş bu bir yılı fazlasıyla telafi edeceğiz" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Asbaşkanlarımızda Ali Yıldırım, Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yalçın Haker ile Kulüp Genel Müdürümüz Serkan Acar ve Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay da takip etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Fenerbahçemiz, Vaslui maçının hazırlıklarını 31 Temmuz Salı günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 19.00’da başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

2012-07-30_idman1.jpg

2012-07-30_idman2.jpg

2012-07-30_idman3.jpg

2012-07-30_idman4.jpg

2012-07-30_idman5.jpg

2012-07-30_idman6.jpg

2012-07-30_idman7.jpg

2012-07-30_idman8.jpg

2012-07-30_idman9.jpg

2012-07-30_idman10.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sevgili FENERBAHÇELİ dostlar beni saçma sapan ne olduğu belli olmayan şekilde banlandım.kendinize iyi bakın.helvamı sipariş verdim gelir :)hakkı olan helal etsin.benden tarafa helal olsun.bir daha yazışamayız hoşçakalın.eyvallah.(cipro06)

Reaksiyon puanı
10,315
Paralar nerede!

"Yüzde 30'a yakın hisse satıldı. Buradan gelen paralar ne oldu, hisseler kimin elinde? Bunları tartışmalıyız"

Adnan Polat yönetiminde görev yapan Taner Aşkın, Galatasaray'ın hisse senetlerini piyasadan toplamak için büyük çaba harcadıklarını ancak yeni yönetimin bu çabalarını boşa çıkardığını söyledi. Ünal Aysal'ın başkan olmasından sonra yüzde 30'a yakın hisse senedi satıldığını ifade eden Taşkın, "Peki oradan gelen paralar nereye gitti. Bu satılan hisseler kimin elinde. Bunları tartışmamız lazım" dedi.

ÖZÜR BEKLİYORUZ
Polat yönetimin ibra olmadığı mali kongreye de değinen Aşkın, "Büyük yanlış yaptılar. El kaldırıldı, indirildi. Dışarıdan adam geldi. Kongre ertelenmeliydi. G.Saray'a kötülük gelmesin diye yönetimden çekildik" dedi. Kanaltürk'e konuşan Aşkın, Yargıtay'ın 'usulsüzlük olmadığı' yönündeki kararı bozmasını ise, "Yönetim düşer mi, düşmez mi bilmiyorum ama bir özür bekliyoruz" şeklinde değerlendirdi.

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/31/paralar-nerede

tamam, bu haber bizimle alakalı değil...
burada ne işi var diyorsanız, valla ben de bilmiyorum işte.
bazen komşularımızdan da haber yazmak kötü mü yahu?! :)

ha bu arada infanito'nun arkadaşı ve yakın dostu buna cevap verir mi,
eh orasını bilemem tabii!