SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ayıp be ne uyanağı ben ciddiyim.Oruç oruç yalan sölemem.Ayrıca sen dün nie saura kalkmadım.Hayırdır gardaş sıkıntın mı var:D:D

Evdeki herşeyi yemişsin bi kuru ekmek bırakmamışsın ne bu açlık anlamıyorum ki :mrgreen:
Alien mı kaçmış içine ne :mrgreen:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] günaydın hatta iyi aksamlar :;P

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fenerbahce_taraftarina_mujdeli_haber13431248940_h906140.jpg

2012-2013 Sezonunda 5 maç cezalı olan Fenerbahçe taraftarı bu habere çok sevinecek. Çünkü sezonun ilk maçında staddaki FB taraftarı deplasman maçı olmasına rağmen çok olabilir...

Nusret Odabaş'ın haberi

Elazağspor'dan Fenerbahçe taraftarına müjdeli haber. Süper Liginyenitakımı Elazığspor sezonun ilk maçında karşılaşacağı Fenerbahçe ile Elazığ Atatürk Stadı'nın yetişmemesi durumunda İzmir'de oynamak istiyor. Geçen sezon Süper FinalGalatasaraymaçından sonra 5maç ceza alan Fenerbahçe evinde oynayacağı ilk 5 maçtataraftarlarından uzak olacaktı.

İZMİR ATATÜRK'TE 60 BİN FENERBAHÇELİ

Süper Lig'deki ilk maçında Elazığ'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Elazığspor StadıFenerbahçe maçına yetiştirmek için harıl harıl çalışıyor. Ancak süre çok kısaldı ve stadınyetişmeyeceği aşikar. Aldığımız duyumlara göre yönetim TFF'ye stadın Fenerbahçe maçınayetişmeme ihtimalini düşünerek İzmir Atatürk Stadı'nda oynamak istediğini bildirmek içinbaşvuruda bulunmak üzere. Bu durumda Fenerbahçe taraftarı 14 bin kişilik Elazığ AtatürkStadı'nda değil de 60 bin kişilik İzmir Atatürk Stadı'nda taraftar çoğunlunu da elinde bulundurarak yenitakımlarını izleyebilecek. Süper Lig'e 8 yıl aradan sonra merhaba diyen Elazığspor taraftarı da Fenerbahçe'yi kendi evlerinde ve kendi şehirlerinde izleyememenin üzüntüsü içinde...

(haber7)
http://www.haber7.com/spor/haber/906140-fenerbahce-taraftarina-mujdeli-haber

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=162316]cipro06[/MENTION] naber abi [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] hadi bakalım

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar Herkese...

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yöneticilerimizden Şekip Mosturoğlu ile Deniz Tolga Aytöre, bu sabah Maltepe Cezaevi'nde bulunan iki taraftarımızı ziyaret etti.

Başkanımız ve yöneticilerimiz, Hasan Cem Çiçek ve Bilal Yakışan'a; yalnız olmadıklarını, gerek Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi gerekse Fenerbahçe taraftarlarının her zaman yanlarında olduklarını iletti.

Yöneticilerimiz Avukat Deniz Tolga Aytöre ile Avukat Şekip Mosturoğlu, Hasan ve Bilal'in, 27 Temmuz Cuma günü Kadıköy Adliyesi'nde görülecek mahkemelerine katılıp süreç boyunca iki taraftarımızın yanında olacaklar.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] yeni forma bumuymuş?

bu arada sezonun ilk resmi maçının bilet fiyatları belli olmuş.

Fenerbahçemiz ile Romanya’nın FC Vaslui takımları arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçına ait biletlerin satışına, 25 Temmuz Çarşamba günü başlanacak.

Biletler; 25 Temmuz Çarşamba günü Kongre Üyelerimize, 26 Temmuz Perşembe, 27 Temmuz Cuma ve 28 Temmuz Cumartesi günleri Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcılarına satılacak. Biletler genel satışa, 29 Temmuz Pazar gününden itibaren açılacak.

Kongre Üyelerimiz 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercel faturalı hat kullanıcıları ve Classic Kart sahipleri ise 1 adet bilet alabilecek.

Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 44.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ H-I BLOK : 88.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK : 110.00 TL
FENERIUM ALT G BLOK : 165.00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK : 215.00 TL
FENERIUM ALT c-E BLOK : 255.00 TL
FENERIIM ALT D BLOK : 265.00 TL

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] Evet Formalar Bu.Basına Sızdı.

720191857476.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Salih ve Recep: “11’in değişmez isimlerinden olacağız”[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-07-24_salihrecep446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Fenerbahçemizin kadrosundaki genç oyunculardan Salih Uçan ve Recep Niyaz, fiziklerini de geliştirerek çok daha iyi duruma geleceklerini ve Fenerbahçe on birinin değişmez isimleri olacaklarını söylediler.

Fenerbahçemizin devam eden Avusturya kampında bugünkü antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncularımız Recep Niyaz ve Salih Uçan, kamp hakkındaki düşüncelerini ve futbol geleceklerini değerlendirdiler.

Recep Niyaz: Özel programlarla eksiklerimi gideriyorum

Recep Niyaz: "Kamp bizim için son derece verimli geçiyor. Çok ağır tempoda idmanlarımızı tamamladık. Vaslui maçını düşünerek idman temposu düştü. Vaslui maçına yaptığımız hazırlık maçlarıyla hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarında 3 maçı da berabere tamamladık, skorlar önemli değil. Çok iyi futbol oynuyoruz, sadece girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Vaslui maçında bunları değerlendirerek, tur atlayıp Şampiyonlar Ligi’ne kalırız.Geçen sene gerçekten fizik olarak iyi durumda değildim. A Takım’da devam ettiğim özel idman programı var. Hem fiziksel hem de mental olarak çok iyi durumdayım. Aykut Hocam beni beğenip A Takıma aldı. O zamanki durumumla bugünkü durumumu çok farklı, buluyorum. Çok büyük sevgi, bana yapılan ilgi ve yardım vardı. Aykut Hocam ağabeylerim başta Kaptan bana çok yardımcı oldular. Fiziksel olarak çok yararlarını gördüm. Çok daha iyi olacağımı düşünüyorum çünkü her geçen gün çok daha iyiye gidiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Zaten özel idman programıma devam ediyorum. Tek eksikliğimi fizik olarak düşünüyorum, bunu da devam ettiğim idman programıyla gidereceğimi düşünüyorum" dedi.

Salih Uçan: "Defansif yanımı geliştireceğim"

Salih Uçan ise "Kamp güzel geçiyor. Burada hazırlık maçları oynadık. Son maçımız kaldı. İkimiz de genç arkadaşlarız. Ağabeylerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var. Önümüzde uzun yıllar var. Önümüzdeki yıllarda daha çok fazla forma bulmaya çalışacağız. İlk 11’in değişmez isimlerinden olmaya çalışacağız" dedi. A Takıma alınan 10 gençten sadece ikisinin kaldığının sorulması üzerine Salih Uçan, "Çok güzel bir şey. 10’a yakın gençten ikisi olmak güzel bir duygu" dedi. Salih sözlerini, "Buca’da hocam beni ofansif oynattı. Burada defansif anlamda oynuyorum. Ofansif anlamda daha iyi olduğumu söyleyebilirim ama defansif yanımı da geliştireceğim yavaş yavaş" diyerek tamamladı.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]