SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
kim bu selin yağcıoğlu ki [MENTION=75843]AdReNaLiN[/MENTION]?
fbtv'nin spikeri midir nedir?
ben de uydu yok, o yüzden izleme şansım yok da...

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kim bu selin yağcıoğlu ki @AdReNaLiN?
fbtv'nin spikeri midir nedir?
ben de uydu yok, o yüzden izleme şansım yok da...
fb tv'de spikerlik yapıyor ama twitter mesajlarına baktığımız zaman çok fanatik galatasaraylı, burda bu fotoğrafları eklememin sebebi galatasarayı karalamak değil, burda tepkim fb tv'ye derhal bence bu kadını kovmalıdırlar. fb tv'ye fenerbahçeliden başkası çalışmamalı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
evet spikerlık yapiyor abi fb tv de ama anti fenerli birisi suan zaten twitter ve facebook hesabi değiştir yada kapalı fenerbahce grub lari dernekleri vs internetten yaptıkları acıklamalarda bu bayana karsilar ve dedikleri calısanlarin ve ise alıcak kısılerin fenerbahceli olmali

Reaksiyon puanı
10,315
desenize ekmek yediği kapıya pisleyen bir nankör.
hayır, insanların gönüllerine karışamayız, içinden dilediğini tutabilir, de...
bunu açıktan belli edip, üstelik bir de dalga geçmesi, düşmanlık çapında mesajlar atması affedilir değil.
umarım tez zamanda defteri dürülür...
galatasaray tv var nasıl olsa, gitsin orda görev yapsın.
etik olan da bu zaten.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm hayırlı günler iyi haftalar olsun, İNŞALLAH

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 numara... Selin Yağcıoğlu mu Gs'li? Gs'li ise iyiymiş... giydirmişiz sarı-laciyi :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] günaydın bu krasic icin ne diyorsunuz?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bu Yazıyı Okuyun.

551107_10152002205450145_1402803850_n.jpg

Ertem Şener | Şike Şike Fenerbahçe

Juventus şike yaptı tescillendi;
Avrupa’da rakiplerinden ,
Kimseden ses yok…
Bunu kendi sorunu olarak görmüş;
Inter’i de,
Diğerleri de…
Hatta az buçuk şike yaptı denilen
Milan’ı da ,Roma’yı da Lazio’yu da
Kattılar işin içine.
‘Eğer birbirimize sallarsak,kavgaya dökersek,
Bana da bulaşır ucu' dediler,
Hepsi de …
Sonra ?
*
Sonra, Juve’nin,Milan’ın ,İtalyanların adı okununca Avrupa kupaları kurasında,
Çıt var mıydı,
Lazio’nun rakibi Vaslui’de ?
Diğer ülkelerde ?
Şşşş ses yok
Sakin !
Olmaz tabi
Biz dürüstüz ya tek!
En dürüst,en küfür etmeyen,en misafirperver,en soğukkanlı…
Kendi işimizi kendi içimizde halledemedik
Rezil olduk !
Vır vır vır konuştuk
*
Ya şikesi tescillenen Porto?
Rakipleri bir şey dedi mi?
Manchester United mesela dedi mi ;
‘Eyvah şikecilerle oynuyoruz?’
Dedi mi?
Demedi…
Niye ?
Çünkü Portekiz’de kaldı o iş.
Çıkmadı dışarı!
Almanya,Fransa,Belçika,Yunanistan…
Hepsi içerde halletti,
İçeride çözdüler,
Dışarı malzeme vermediler…
*
1907’de kurulan
Sevin ya da nefret edin,
Türkiye’yi temsil eden,
Attığı golle bile Trabzon’a, Galatasaray’a, Beşiktaş’a puan kazandıran Fenerbahçe için
Elin Vasluisi için Romanya basını
‘Deprem 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var’ manşetini atıyor…
10 yıl önce kurulan
Bacak kadar Vaslui‘nin çapına bakmadan
‘Yıldızlı şikecilerle oynayacağız’ diyor…
*
Alo Romanya !
Hatta mısın?
Dinle şimdi beni
Benden günah gitti ;
1-Sow’dan korkmaz mışsınız ama Kadıköy’de bir de şow var hazır olun
2-‘Dansözler gibi gitmeyeceğiz’ demişsiniz ama hazır olun bizimkiler sever rakibi döndürmeyi,kıvırtmayı!
3-Uefa’dan şike kararı çıkmadı!
4-Türkiye’de olay hala yargıda ve bırak şikeyi teşvikten bile kimse kalmadı içeride!
5-Yargı ne demek bozar mı bozmaz mı bilememek ülke cahilliğiniz olsa gerek!
6-Yıldızlı şike he ? Hem de Fenerbahçe’ye ! Hem de Türk futboluna? Neden demediniz bunu geçen sene Laziolu İtalya’ya ?
Yıldızlı şike he ?
Meraklanmayın ;
‘Fenerbahçe hazır yıldızlarıyla,
Şike şike turu geçmeye !!!’
7-Novaklarınız, Moldovanlarınız, İllieleriniz bizim eski Fenerbahçelilerimiz… Yapın bir röportaj anlatsınlar Fener’i nasılmış şike şike kazanmak ?
*
Yine unutmadan bir bakın bakalım ülke futbolunuza ;
Şimdi ben soruyorum Ahlaklı Romanya basınına Romanya futboluna ;
S.Bükreş’in yaptığı şike ülkeye bomba gibi düşmedi mi?
Kaç yıldız patladı elinizde o zaman?
Yakın zamanda Buzau bölgesinde göz göre göre yaptığınız şike?
N’oldu yıldızları nerenize sakladınız?
Romanya !
Bulaşma benim ülkemin Fenerbahçesine, Galatasarayına, Trabzonsporuna, Beşiktaşına…
Şimdi Türkiye’ye diyorum ki; ‘şapkalar öne şimdi birlik zamanı,bugün Fenerbahçe’ye yarın size…Kavga aile içinde olur dışarıya yansımaz. İçerde kıralım,dövelim,dışarıda tek güç olalım’
Şike şike susturalım !

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
dün bu haberi okumuştum... altına şöyle yorum yazmıştım...

"şikeciler ile maç yapacağız diye cümlene başlayıp, Saracoğlu'n da başka atmosfer var, Sow çok güçlü vs diye devam edip dansözlüğün dibini yapmış arkadaş.."

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
FB TV'deki Galatasaray'lı spiker kovuldu

Fenerbahçe televizyonunda spiker olarak çalışan Selin Yağcıoğlu twitter hesabına yazdığı Galatasaray lehine yorumlar taraftarı kızdırınca işinden kovuldu.

Fenerbahçe'nin televizyon kanalında çalışan Selin Yağcıoğlu'nun twitter'da yaptığı yorumlar nedeniyle işine son verildiği öğrenildi.

FB TV'de yaklaşık 6 aydır çalışan ve mikro blog sitesi twitter'daki hesabından Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Selin Yağcıoğlu, Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini toplamıştı.

Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada "Selin Yağcıoğlu'nun işine son verilsin" kampanyası başlatarak Yağcıoğlu'nun kulüple olan ilişkisinin sona erdirilmesi istendi.

FB TV çalışanı olan ve twitter'da Fenerbahçe aleyhinde yazdığı yazılar nedeniyle bir anda gündeme bomba gibi düşen Selin Yağcıoğlu'na gelen tepkiler sonrasında işine son verildi.

Selin Yağcıoğlu twitter'da kendisine gelen tepkiler sonrasında hesabını kapattı.

http://www.habera.com/FB-TV-deki-Galatasaray-li-spiker-kovuldu-haberi-156607.html

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
dün kapatti =) ben baktım bulamadim yorum yapacaktim

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu galatasaraylı arkadaşlar kendi formunda durmadan çamur atıyorlar fenerbahçeye anlamış değilim.burda bir galatasaraylı gelip muhabbet edip gidiyor kimse birşey demezken adamlarda him misafirperverlik yok çık git diyorlar :) ayıp değil mi

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
'Türkiye'de sadece F.Bahçe'de oynarım' dedi!

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, geçen sezon takımlarında dikkat çeken hangi oyuncusunun artık kalmak istemediğini ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. İşte bu sorunun cevabı...

nedimturkmenhaber_0T4IZ.jpg

"GOSSO BİR TAKIM BULACAK VE BİZİM KARŞIMIZA OTURTACAK"
Türkmen, Jean Jacques Gosso ile ilgili şu ana kadar ellerine gelen teklif bulunmadığını belirterek, "Gosso, ligin bitimine bir ay kala Cuper'in yanına giderek 'Seneye Orduspor'da oynamayacağım' diyor. Haziran ayının sonlarına doğru da benim yanıma geldi. Bana, 'Gitmek istiyorum, beni şu paraya bırakır mısınız' dedi. Biz de kendisine 'bırakmayız' dedik. Gosso, 'Türkiye'de oynarsam Fenerbahçe'de oynarım' dedi. Kendisi bir takım bulacak ve bizim karşımıza oturtacak. Bize gitmek istediğini söylediği için biz, 'Gosso'yu satıyoruz' diye söyledik" dedi.

kim acaba bu iyi birimiki :)

Fenerbahçe Profesyonel Futbol A Takımımızın 2012-2013 Sezonu’nda giyeceği formalar, 27 Temmuz 2012 Cuma akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak bir organizasyonla basına ve davetlilere tanıtılacak.

2012 / 2013 sezon formalarının satışına lansmandan hemen sonra saat 22.00’ de Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton ve Fenerium Alt mağazaları ile Bağdat Caddesi Suadiye Fenerium mağazasında başlanacak olup, 28 Temmuz Cumartesi günü itibariyle formalarımız tüm Fenerium mağazalarında satışta olacaktır. Formalara lansmandan hemen sonra www.fenerium.com.tr vewww.fenerium.de internet sitelerinden ulaşmak ve satın almakta mümkün olacaktır.

dört gözle bekliyoruz yeni formalarımızı :) çubuklumuz kesinde diğerini bekliyoruz aslında :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
b0272.jpg

nete düşmüş resimler ama doğrumudur bilmem ben pek sevmedim açıkcası..

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Krasic ile anlaşıldığı üzerine iddalar gündemde,nedir acaba son durum dostlar..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geç gelen yıldız Krasic!

Xfn81.jpg

Zamanda biraz yolculuk yapalım isterseniz, çok değil iki yıl önceye gitsek yeter. CSKA Moskova’da sergilediği etkili futbolla Avrupa’nın devleri Milos Krasic adını sık sık duymaya başlamıştı. Juventus, Manchester City, Liverpool gibi kulüplerin yanında bir de sarı-lacivert vardı.

spacer.gif

Basında Fenerbahçe’nin Krasic’le ilgilendiğine dair haberler artmaya başlamıştı ve doğru-yanlış binlerce bilgi her gün kulaklara çalınıyordu. Krasic iddialara göre Mayıs ayında, “Kararımı Dünya Kupası’ndan sonra açıklayacağım. Fenerbahçe beni gerçekten istiyorsa alır” diyordu. Fakat aynı Krasic’in Temmuz’da, “Fenerbahçe'ye saygım var, ancakFenerbahçe'ye gitmek için CSKA Moskova'dan ayrılmaya değmez” tarzında bir demeç verdiği basın tarafından dile getiriliyordu.

Malûm yazın en çok istenen futbolcusu CSKA Moskova’dan 15 milyon Euro bedelle Juventus’a transfer oldu. Sarı-lacivertliler tüm çabalarına karşın istediğini elde edememişti. Ancak Juve de Krasic’ten beklediği verimi alamayacaktı.

Krasic Torino’ya ayak bastığında.Calciopoli Skandalı sonrası toparlanmaya çalışan Juve bir geçiş dönemindeydi. Bir buçuk yıl içinde üç teknik adam (Ciro Ferrera, Alberto Zaccheroni, Luigi Delneri) geldi geçti ve takım 2010-11 sezonunu 58 puanla 7. sırada bitirdi. İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Krasic de planlarını gelecek sezon için yapmaya başlamıştı. Fakat planlar tutmayacaktı…Yeni teknik direktör Antoni Conte’nin gözüne bir türlü giremedi sarı fırtına. İlk 11’de kendine yer bulamayan yıldız oyuncuya Inter talip oluyor ancak transfer gerçekleşmiyordu. Krasic’in menajeri Vlado Borozan ise oyuncuya İspanya, İngiltere veFransa gibi ülkelerden teklifler geldiğini açıklıyordu. Ardından Krasic’ten beklenen açıklama geldi: “Burada defterden silinmişim. Bana bir şans verirler diye kalmak istedim. Ancak bu karar çok yanlışmış!”

Yeni teknik direktör Antoni Conte’nin gözüne bir türlü giremedi sarı fırtına. İlk 11’de kendine yer bulamayan yıldız oyuncuya Inter talip oluyor ancak transfer gerçekleşmiyordu. Krasic’in menajeri Vlado Borozan ise oyuncuya İspanya, İngiltere veFransa gibi ülkelerden teklifler geldiğini açıklıyordu. Ardından Krasic’ten beklenen açıklama geldi: “Burada defterden silinmişim. Bana bir şans verirler diye kalmak istedim. Ancak bu karar çok yanlışmış!”

Juventus sezon sonunda şampiyon oluyor, Krasic de papatya falı bakmaya devam ediyordu. Nereye gidecekti? Ne yapması gerekiyordu… O sırada İstanbul’da eski defterler tekrar açılacaktı.

Bugün Fenerbahçe eski gözağrısı Milos’u renklerine kattı. Peki bu transfer taraflara nasıl bir fayda sağlayacak. Öncelikle transfere hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertliler yine ‘tranfer şampiyonu’ apoletini ele geçirecek. Hedeflerin ne denli yüksek olduğunu da bu denli bir yıldızla dosta düşmana gösterecek. Krasic ise eski takım arkadaşı Felipe Melo gibi rönesansı İstanbul’da arayacak, İtalya yerine…

Kafalar şu anda Krasic’in nasıl oynayacağından çok nerede oynayacağına yoruluyor. Aynı mevkide Kuyt ve Mehmet Topuz’un olduğu düşünülürse bu isimlerden ikisinin de yerlerinin değişmesi muhtemel. Kuyt eski günlerdeki gibi santrafor mevkisine dönebilir, Mehmet ise orta sahanın ortasında arz-ı endam edebilir. Zira Sırp yıldızı ‘açık’tan başka bir yerde oynatmak, cinayet olur.

Künye:
İsim: Milos Krasic
Doğum yeri: Mitrovica
Boy: 185 cm.
Pozisyon: Orta saha, sağ kanat, sol kanat
Ayak: Sol
Piyasa değeri: 11 milyon Euro

2011/12 sezonu performansı:
Serie A:
Oynadığı maç sayısı: 7
Attığı gol: 1
Toplam dakika: 304

İtalya Kupası:
Oynadığı maç sayısı: 2
Attığı gol: -
Toplam dakika: 68

2010/11 sezonu performansı:
Serie A:
Oynadığı maç sayısı: 33
Attığı gol: 7
Asist: 8
Toplam dakika: 2613

İtalya Kupası:
Oynadığı maç sayısı: 2
Toplam dakika: 135

Avrupa Ligi:
Oynadığı maç sayısı: 6
Asist: 1
Toplam dakika: 420

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21048446.asp

Reaksiyon puanı
10,315
ya kimse kusura bakmasın da, ben bir adam ille de yıldızmış falan diye alınmasını anlamıyorum.
bir bölgede ihtiyacın varsa alırsın kardeşim.
öyle hava atmak için, birilerine nazire yapmak için falan oyuncu alınmaz.
şu ana kadar fenerbahçemiz, nokta atış yaptı, hep gerekli yerlere eksik olan açıklarını doldurdu.
umarım bundan böyle yolunu sapıtmaz.
eski hastalıkları nüksetmez.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
b0272.jpg

nete düşmüş resimler ama doğrumudur bilmem ben pek sevmedim açıkcası..
çubuklu hariç berbat. beyaz olan antrenman forması gibi, diğeri de sanırım Avrupa için ama bariz İnter çakması. Fenerium'un birçok ürününü seviyorum ama bir kısmı da cidden Salı Pazarı usulü.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
dediğim gibi formaları pek sevmedim ben daha iyi olabilirdi. belki foto kalitesi kötü ondan iyi gözükmüyodur gözümüze :) neyse bugünki maçımıza dönelim biz :)

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçında Gürcistan’ın Dinamo Tiflis ekibi ile UPC-Arena Graz Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt

maçı izlemek isteyen arkadaşlar maç linki atabilirim maç başlamadan 1-2 dk önce özelden haber verirseniz. :) yoksa gene 12numara.org verebilir maçları oraya bakarsanız izleyebilirsiniz.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
555116_348505788562901_1926289187_n.jpg

sizce skor ne olur?

Ben bu maça daha hazır ve dengeli bir takımın çıkacağını düşünüyorum gollü bir maç beklemekteyim :) gönlüm her zaman ki gibi Fenarbahçemizden yana 4-0 diyorum umarım yanılmam :thumbup: