SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bu forma çok konuşulacak!
9t3dg.jpg

Fenerbahçe Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını tüm hızılya sürdürüyor. Bir yanda transferler, diğer yanda ise hazırlık maçları, kamplar... Ama hazırlanan sadece futbolcular ve futbol takımı değil. Stadyum, soyunma odaları, ant-renman tesisleri de yenileniyor.

Yenilenen ürünlerden biri de artık her yıl merakla beklenen formalar. Hürriyet'in haberine göre; sarı lacivertiler, 2012-2013 sezonu için sürpriz bir forma tasarımına imza atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim kurulunun ve Başkan Aziz Yıldırım'ın onay vermesi halinde hazırlanacak olan çubuklu formanın ayrıntılarına Hürriyet ulaştı.

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formalarla Türkiye'ye bir mesaj vermeye hazırlanıyor.
Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak
Çubuklu formanın sol göğsünde Fenerbahçe arması bulunuyordu. O arma yine aynı yerinde kalacak. Ama bir farkla. Sol göğüste ışık saçan bir Türkiye haritası yer alacak. Türkiye haritasının üstünde de Fenerbahçe amblemi yer alacak. Bu formanın Türkiye'nin bağrından çıkan Fenerbahçe'yi sembolize ettiği ifade ediliyor.
Verilen bir başka mesaj ise şu:

- Türkiye Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe Türkiye'dir. Sarı lacivertlilerin tasarladığı bu formanın önümüzdeki günlerde tanıtımının yapılacağı ve satışa sunulacağı belirtiliyor.

Reaksiyon puanı
10,315
Yasemin Horasan Fenerbahçemizde

2012-07-16_yaseminhorasan446.jpg

Bayan Basketbol Takımımız, Milli Pivot Yasemin Horasan ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Yasemin Horasan’a; toplamda on, üst üste yedi kez şampiyonluk ipini göğüsleyen, sezona Euroleague’de Final Four ve Lig Şampiyonluğu hedefleri ile başlayan Bayan Basketbol Takımımızdaki geleceğinde başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29931

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu forma çok konuşulacak!
9t3dg.jpg

Fenerbahçe Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını tüm hızılya sürdürüyor. Bir yanda transferler, diğer yanda ise hazırlık maçları, kamplar... Ama hazırlanan sadece futbolcular ve futbol takımı değil. Stadyum, soyunma odaları, ant-renman tesisleri de yenileniyor.

Yenilenen ürünlerden biri de artık her yıl merakla beklenen formalar. Hürriyet'in haberine göre; sarı lacivertiler, 2012-2013 sezonu için sürpriz bir forma tasarımına imza atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim kurulunun ve Başkan Aziz Yıldırım'ın onay vermesi halinde hazırlanacak olan çubuklu formanın ayrıntılarına Hürriyet ulaştı.

Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formalarla Türkiye'ye bir mesaj vermeye hazırlanıyor.
Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak
Çubuklu formanın sol göğsünde Fenerbahçe arması bulunuyordu. O arma yine aynı yerinde kalacak. Ama bir farkla. Sol göğüste ışık saçan bir Türkiye haritası yer alacak. Türkiye haritasının üstünde de Fenerbahçe amblemi yer alacak. Bu formanın Türkiye'nin bağrından çıkan Fenerbahçe'yi sembolize ettiği ifade ediliyor.
Verilen bir başka mesaj ise şu:

- Türkiye Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe Türkiye'dir. Sarı lacivertlilerin tasarladığı bu formanın önümüzdeki günlerde tanıtımının yapılacağı ve satışa sunulacağı belirtiliyor.

balon haber bu imkansız böyle bişi olması..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Sarı Lacivert Bir Gün; 19.07 Fest
2012-07-17_1907fest446.jpg

Aylardan Temmuz, Günlerden Perşembe, Tarih: 19.07; Biz Fenerbahçeliler için gün sarı lacivert, gün festival günü: "19.07 Fest Caddebostan’da"

Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde, formalarımızı giyiyor, Fenerbahçe Cardfinans’ın sponsorluğunda 19.07 Fest için, 18:00 itibariyle Caddebostan Sahili’nde buluşuyoruz.

Pek çok Fenerbahçeli sanatçının katılımıyla Ayşenur Yazıcı’nın sunuculuğunda bir araya geleceğimiz festivalde, lazer ışık gösterilerinin ardından binlerce Sarı Lacivert feneri gökyüzüne göndereceğiz.

19.07’de biz Fenerbahçeliler yeniden bir aradayız, yine Sarı Lacivertiz…
Bu sürecin her gününde bir bütün olduğumuz gibi, bu kez de 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde 19.07 Fest’te hep birlikteyiz…

Fenerbahçe Cardfinans’ın sponsorluğundaki, 19.07 Fest’e dair detaylı bilgiler için, festivalin resmi internet sitesi http://1907fest.com/ ’e göz atabilir; Facebook (http://facebook.com/1907fest ) ve Twitter; http://twitter.com/1907fest hesaplarını takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=68826]aykut75[/MENTION] Hoşgeldin Renkdaşım.:flowers:
Kalıcı olursunuz Umarım.:)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkese Merhabalar, akşamınız iyi olsun arkadaşlar.

hürriyetin haberindeki formanın çıkması baya bi zor ya çıkmaz o forma ama bu sene büyük ihtimal olarak çıkacak siyah formayı merak ediyorum. çıkacağını söylendi çoğu yerde bakalım çıkaracaklarmı, nasıl bişey olacak acaba :)

AyA7RmtCQAA2LPH.jpg:large

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yeni forma tasarımını sevdim, umarın formalarımız bu şekilde olur.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çubuklu olsun.
Sarı Lacivert olsun.
Başka bir şey istemem.

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Aziz Yıldırım 1 yıl sonra koltuğunda[/h][h=2]Futbolda Şike Davası kapsamında yaklaşık 1 yıl tutuklu kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tahliyesinin ardından ilk kez yönetim kurulu toplantısına katılmak için Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi[/h]
646324670311.jpg

2 Temmuz'da tahliye olan ve 378 gün sonra ilk kez koltuğuna oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, saat 18.00'de başlayan yönetim kurulu toplantısına başkanlık yapıyor. Aziz Yıldırım'a kulüp çalışanları büyük ilgi gösterdi. Toplantıya Aziz Yıldırım ile aynı gün tahliye olan Asbaşkan İlhan Ekşioğlu da katıldı. Eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç da toplantıda hazır bulundu.

Fenerbahçe Kulubü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"3 Temmuz 2011'den bu yana, yaşadığımız onca zorluktan sonra bugün, yeniden, tam kadro, eskisinden daha da büyük bir aile olarak bir aradayız. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 1 yılı aşkın bir sürenin ardından ilk kez Yönetim Kurulu'ndaki yerlerini aldı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Günay'ın da katıldığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, mazbatasını Genel Sekreterimiz Sayın Talat Yılmaz'dan aldı. Yönetim Kurulu Toplantısına, Eski Başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir ve Eski Asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Koç da katıldı. Yeniden, eksiksiz ve BİR FARKLA bir arada olmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/07/17/aziz-yildirim-1-yil-sonra-koltugunda

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar...
uykusuz bir gecenin ardından yine pür neşeliyim ya ne diyeyim artık :):)

sizinde gününüz neşeli geçer inşallah....
tabi sayfamızı ziyarete gelen Galatasaraylı arkadaşlarımızında :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
günaydın büyük taraftar...
uykusuz bir gecenin ardından yine pür neşeliyim ya ne diyeyim artık :):)

sizinde gününüz neşeli geçer inşallah....
tabi sayfamızı ziyarete gelen Galatasaraylı arkadaşlarımızında :)

Günaydın günaydın fenerbahçeli arkadaşım:)

görüşemiyoruz @erjan.... yarın caddebostana gelecek misin?

biz abi kardeşiz görüşemiyoruz sen nasıl görecen ya:):):):)
bn geliyorum Gs formamla:)