SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok Şükür [MENTION=70615]erjan[/MENTION] İyiyim.
Birde şu tatil işini halledersem süper olacak.

Yanlız 12 saat çalışıyorum bu biraz yorucu oluyor

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] günaydın [MENTION=47324]mustang[/MENTION] aleyküm selam abi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın [MENTION=74929]korpe[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@SiaivuS aleyküm selam
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] günaydın
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] sagolasin

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Hollandalı yıldız Dirk Kuyt'ı İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transferi Dirk Kuyt, İstanbul'a geldi.

Hollandalı futbolcu, Sabiha Gökçen Havaalanı Özel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Kuyt, 21 Haziran Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenecek törenle kendisini Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imzayı atacak.

31 yaşındaki yıldız, 21 Haziran Perşembe günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenecek törenin ardından üzerinde orijinal imzası bulunan forma ve topları taraftarlara dağıtacak. Fenerbahçeliler; Hollandalı milli oyuncu Kuyt’ın, taraftarla ilk kez buluşacağı töreni, saat 13.00’ten itibaren Fenerium Alt Tribünü’nden izleyebilecek.

"BU TARİHİN BİR PARÇASI OLMAK..."

Dirk Kuyt'ın sıcağı sıcağına söylediği ilk sözler şu şekilde:

"Birkaç haftadır Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için bunun mutluluğunu yaşıyordum. Benim buraya gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Burada başarılar yaşamak için heyecanla bekliyorum.

İstanbul'a daha önceden de gelmiştim ve Fenerbahçe'nin geçmişi hakkında zaten bilgi sahibiydim. Feyenoord'da oynadığım dönemde Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyorum. Bu tarihin bir parçası olmak ve bu tarihle birlikte başarılar kazanmak istiyorum.

Eşimi kıskandım benden önce İstanbul'a geldiği için. Şehir, kulüp ve kulübün ilgisi hakınıda olumlu bilgiler verdi. Ben burda mutlu olacağımı biliyorum ama eşime ve aileme de bu kadar ilgi gösterilmesi beni mutlu eden başka bir nokta oldu.

"
KUYT'TAN GALATASARAY YORUMU"

Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için ve bana gösterdiğiniz karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'de yaşayacağım başarıları sabırsızlıkla bekliyorum.

Fenerbahçe'yi geçmişten beri takip ediyorum ve biliyorum. Feyenoord'la Avrupa'da seneler önce oynanan maçta taraftarlardan çok etkilenmiştim. O zamanlardan böyle bir kulüpte oynayabileceğimin tohumlarını atmıştım. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir tarihi olduğunu biliyorum.

Galatasaray'a karşı iyi oynayıp bir de gol atıp Fenerbahçeli olmam gerektiğini biliyorum. Bu tip maçları hep dört gözle bekledim. Galatasaray maçında da gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak şimdiki hedeflerimden bir tanesi...

Benim için Avrupa Şampiypnası hayal kırıklığı içerisinde geçti. İyi bir takımımız vardı ama bunlardan bir başarı çıkarmayı başaramadık. Ama bunu bir kenara bırakmak istiyorum. Şimdi Fenerbahçe ile yaşayacağım kariyerim ve başarılarım daha önemli."

KUYT.jpg

Kaynak

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Haberin başlığı Galatasaray'a Şok diye verilseydi güzel olur :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] sanada günaydın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] aleyküm selam :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dünya çapında yıldızları birer ikişer kadrosuna katan Çin’in Sanghay Shenhua kulübü Fenerbahçe’nin kaptanına da göz dikerken yıllık 6.5 milyon Euro’luk teklif yaptı.

alex10956.jpg

Alex de Souza'ya inanılmaz teklif... Sarı-Lacivertli kulüp ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldıza eski takım arkadaşı Nicolas Anelka'nın da oynadığı Sanghay Şenhua takımı göz dikti.

**********'ün iddiasına göre;
Arjantinli teknik direktör Sergio Batista'nın çalıştırdığı Shanghai Shenhua kulübünün yöneticilerinin menajerler aracılığıyla yıldız futbolcuya yıllık 6.5 milyon Euro gibi bir para teklifinde bulundukları öğrenildi.

Alex ise bu cazip teklifi ilk etapta geri çevirerek, "Şuan Fenerbahçe'deki durumumun netleşmesini bekliyorum" dediği öğrenildi. Bu arada Brezilyalı yıldızın Aykut Kocaman'ın yeni sezonda kendisini takımda düşünmemesi halinde yıllık 6.5 milyon Euro'luk fırsatı kaçırmak istemediği ve ailesini İstanbul'da bırakıp 1 yıllığına Çin'e gitmeyi planladığı belirtildi.

'PALMEİRAS'A DÖNEBİLİRİM'
Bu arada Brezilya'da Bradesco Sports radyosuna konuşan Alex, Fenerbahçe'yle 2014 yılına kadar sözleşmesi olduğunu fakat bundan sonra Palmeiras'a dönebileceğini belirtti. Palmeiras'a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Sambacı, "Kontratım bittikten sonra Libertadores Kupası'nda oynamak güzel bir seçenek olabilir" diyerek futbol hayatını Brezilya'da bitirebileceğinin sinyallerini verdi.

ESKİ DOSTLAR BULUŞACAK MI?
Fenerbahçe'de 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında ter döken Alex ile Anelka yine bir gelebileck mi? Brezilyalı yıldız Çin kulübünün bu astronomik teklifini kabul etmesi halinde iki takım arkadaşı yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş olacak.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
diyorlar ama ne kadari dogru bilmiyorum ligler bittiğinden beri bir transfer haberleri neler neler üfff :D

Reaksiyon puanı
10,315
aykut hocanın alex'e karşı bir soğukluğu, sevgisizliği mi var ne... sürekli sağda solda böyle konuşuyor alex, anlamıyorum bi türlü.
sanki bizim bilemediğimiz bir problem var, istenmediği konusunda içinde şüpheleri varmış gibi konuşuyor sürekli.
eğer cidden öyleyse aykut hoca cidden büyük hata ediyor demektir.
unutmasın ki, onu iki yıldır sırtında taşıyan kişi alex'tir.
nice defalar onu ipten alandır.
fenerbahçemizle özdeşleşmiş, sembol olmuş bir oyuncuya soğuk davranmak, sevgisizlik göstermek bizleri de üzer.
ayıp etmiş oluruz, vefasızlık yakışmaz biz türklere...
kaldı ki alex'in ölüsü bile hala bir oyunun kaderini değiştirebilecek kadar etkiliyken...
umarım ki bu haberler ciddi olmasın, gerçek olmasın.

Reaksiyon puanı
10,315
yahu arkadaşlar, Allah aşkına bu gençlerbirliğinden soner aydoğdu fenerbahçe ile anlaştı dememişler miydi? yahu biz adamı artık fenerbahçenin futbolcusu gözüyle bakarken bi baktık adam trabzonla anlaşmış. nedir bu iş yav, niye böyle oldu?

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Hocam Fanatik, Fotomaç, Sporx bunların transfer haberleri tamamen traş:)

Bunlara göre Hasan Ali bitmişti.Ama görüşmelere yeni başlanmış.
----------------------------------------------------------------
Kulübümüz, Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım’ın Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş’den borsaya yapılan açıklamada "Kayseri Spor Futbolcusu Hasan Ali Kaldırım ın transferi için görüşmelere başlanmıştır."denildi.
Fenerbahce.org
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günlerdir buraya yazmıyorum... sırf şu uefa' dan gelecek haber yüzünden... biraz önce şampiyonlar ligine katılacağımızı öğrendikten sonra artık buraya gelmek şart oldu :):)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeahhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!! sonundaaaa!!!!!!!!!!!

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
AÇIKLAMA
UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.

Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.

1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;

2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, Şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yokta şimdide "uefa ne derse odur arkadaş" diyenler, uefa sözü söyledikten sonra yeni yerler buldular ya ne güldüm ama :D

uefa demiş işte sözünü size göre uefa değilmiydi asıl istediğiniz. al işte demiş daha bahanaler bahaneler.... peehhh

neyse biz yolumuza devam edelim, önümüzdeki hafta transferde bomba haberleri bekliyorum :) artık şampiyonlar ligi takviyesi lazım bize :)

ekleme:

Şenes Erzik: "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması için engel kalmadı. Bu iş bitti."

daha bahane bulacaklarmı acaba?

http://www.ertemsener.tv/senez-erzikin-uefa-yorumu/

ayrıca bursa konusunuda fenerbahçeye bağlayan arkadaşıda tebrik edelim. içine işlemiş bu Fenerbahçe sevgisi tartışılmaz artık ;)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] bursa muhabbeti nerde gecti yaw ? ayrıca yediremiyor düşmanlarımız komikler ya şap diye cıkıyorlar ortaya

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha durun onlar fifadan karar bekleyecek :D

ayrıca haberin ardından borsa hisselerimiz %12.07 artmış maşallah :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçesiz bir Dünya Hayal edenlerin,
Dünyaları başlarına yıkıldı.
Hayırlısı Olsun.
Şimdi Önümüze Bakma zamanı.