SDN Fenerbahçe Kulübü

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
merhaba renkdaşlar,

haber sitelerine bi göz gezdirdim, maşallah transfer listemizde olmayan futbolcu kalmamış, herkesle görüşüyoruz, görüştüğümüz futbolcuların tamamı da kabul etmiş :D utanmasalar Fenerbahçe messi'yi aldı, yarın geliyor diyecekler. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
fenerbahce100.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Usul ve süresinden çok önce açıklanan savcılık mütalaası ile başlayan; dün itibarı ile Tahkim Kurulu kararları ile hayata geçirilen ve muhtemelen UEFA’nın kararlarıyla son bulacak olan, senaryosu önceden yazılmış süreç, işlemeye başlamış, başlatılmıştır.

19 maç iddiası ile başlayan bu oyun, geri adım atıla atıla önce 13 maça sonra 8-9 maça şimdi de 3-4 maça inmiştir.

Polis fezlekesine dayanarak, iddianameye dahi girmemiş birtakım iddialar üzerinden oluşturulan kurul raporları ile Türk spor hukukuna ihanet edercesine, başkan ve yöneticilerimizi suçlayanlar; 19 maçta şike olduğu yolunda -kendilerinin dahi inanmadığı iddiaların- değiştirilmesinden, azaltılmasından utanç duymamış, özerk spor hukukunu, özel yetkili savcıların mütalaalarına dayandırmayı zul addetmemişlerdir.

Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu’ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve ’Fenerbahçe’ adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.

Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe’yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir.

Kulüplerle kişileri ayırmak gibi evrensel spor hukuku ilkeleri ile bağdaşmayan çözüm önerilerinin neden bu kadar süratle hayata geçirildiği aşikardır, milyonların malumudur…

Ne üzücüdür ki bu önerinin sahipleri, kamuoyunu dahi bu yönde etkilemekten kaçınmamışlardır. Gelinen noktada; yöneticilerimiz savunmasız bırakılmış ve haksızca lekelenmiştir.

Bu önerileri hayata geçirenlerin gerekçeleri de hazırdır; "Onlar Fenerbahçe’yi kurtarmıştır." Ancak aslında bu durumun ve gerçeğin böyle olmadığı, çok yakında UEFA kararlarıyla tüm kamuoyu tarafından görülecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü ve onu her platformda destekleyen milyonlar olarak; dik duruşumuzun kaynağı olan, adil yargılanma ve savunma hakkımız tahtında 19 maçta şike ve teşvik olduğu iddialarının, neden ve nasıl 3 maça indiğini ve bu 3 maçın da hangi pazarlıklar sonucunda olmazsa olmaz şeklinde hayata geçirildiği, ivedilikle açıklanmalıdır.

Nasıl olur da kurul raporlarında basit bir şüpheden öteye geçmeyen iddialar, cezaya neden olacak şekilde kabul görmektedir? Bir futbolcunun özel hayatında, futbol dünyasından tamamen uzak kişilerle yaptığı konuşmaları delil olarak kabul edenler, bunun gerekçelerini kamuoyuna açıklamak zorundadır.

Kurullarda göreve başlamadan önce, bilirkişi edasıyla yorum yapanlar,’Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım Operasyonu’ için sipariş edilen 6222 sayılı yasanın imal sürecine bizzat katılmakla kalmamış; şu an da ’Kurul Üyesi’ sıfatıyla karar merciinde yer almaktadırlar. Bu kişiler, gereğini yapmadığı takdirde, kulübümüz, bu kişileri kamuoyuna sunmaktan kaçınmayacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kavgaya çekilmek istendiği aşikardır.

Bu ana kadar, bu kavgadan kaçınmamızın tek nedeni, Türk Futbolunun uğraması muhtemel zararlardı. Sayın Başkanımıza, Yöneticilerimize ve taraftarımıza yönelik bu eylem ve tasarrufları yakından takip etmekteyiz.

Açıkça ifade etmeliyiz ki, sabrımız taşmak üzeredir.

Gelinen noktada, camiamız ve spor kamuoyu, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne karşı hukuk dışı yolları tercih edenlerle, her yerde ve her tür bedeli göze alarak savaşmaya hazırdır.

Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe darağacında değildir; Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe son sözünü henüz söylememiştir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29509

Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu’ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve ’Fenerbahçe’ adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.

Bu önerileri hayata geçirenlerin gerekçeleri de hazırdır; "Onlar Fenerbahçe’yi kurtarmıştır." Ancak aslında bu durumun ve gerçeğin böyle olmadığı, çok yakında UEFA kararlarıyla tüm kamuoyu tarafından görülecektir.

Bu iki paragraftan anlaşılacağı üzere Fenerbahçe ye ceza gelecek dedikoduları doğru olabilir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
açıklama çok kötü gerçekten. Hayırlısı olsun ne diyelim...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
şampiyonlar ligine gene gidemiyoruz diyebiliriz sanırım :(

Reaksiyon puanı
10,315
şampiyonlar ligine gene gidemiyoruz diyebiliriz sanırım :(

biz bu cezayı geçen yıl çekmedik mi yav?!
bir takım nasıl olur da iki yıl üst üste aynı ceza ile tecziye edilebilir?
ama kabul edelim, artık kime neye, hangi adalete, nasıl güveneceksin ki...

gelsin bakalım uefa kararları, sonuç ne olacak...
her ne olacaksa olsun da bitsin bu çile bir an evvel yav!

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
biz bu cezayı geçen yıl çekmedik mi yav?!
bir takım nasıl olur da iki yıl üst üste aynı ceza ile tecziye edilebilir?
ama kabul edelim, artık kime neye, hangi adalete, nasıl güveneceksin ki...

gelsin bakalım uefa kararları, sonuç ne olacak...
her ne olacaksa olsun da bitsin bu çile bir an evvel yav!

Ceza gelecekse 2 yıldan az gelmez. Geçen yıl çekilen ceza da dikkate alınacaktır böyle bir durumda...

İşin kötü yanı, Kaç yıl ceza verileceği değil elbette. Ceza, ''Şike ve Teşvik suçu işlendiği'' anlamına gelecek. Bu verilebilecek tüm cezalardan da kötü bir durum.

Mevcut kurulların kararları inanılır gibi değil. Maalesef ''Hukukun Hukuksuzluğu'' ile karşı karşıyayız. İlginçtir, Pfdk kararlar alıyor tahkim onaylıyor veya bozarak yeniden karara bağlıyor. Bu kararlar ile birlikte yöneticilerin işlediği suçların Fenerbahçe'yi bağlaması gerekirken ve ''gerekli'' cezayı da otomatik olarak vermesi gerekirken Fenerbahçe suçsuz diyor. :D

UEFA'nın kararını bekliyor. UEFA ne derse onu yapacak, kendileri karar veremiyor. Peki bu adamlar neden toplanıp ona buna ceza veriyorlar? Amaç ne? İşi kitabına uydurmak, hiç bir açık vermemek mi?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram.... Milliyet gazetesinde de 3 yıl falan yazıyor.. Fenerbahçe-Trabzon - Eskişehir için...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydin [MENTION=158637]angel75[/MENTION] önüne gelen yaziyor ciziyor artık sıktı yani artık ...

Reaksiyon puanı
10,315
herkese günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar...
tabii [MENTION=158637]angel75[/MENTION]'e tünaydın! :)

kulübümüzün açıklaması müthiş...
bu maç henüz bitmedi diyor.
belli ki bu hamur daha çok su kaldıracak.

trabzon'un aleyhine 4 tanık ifadesi varmış, ama tık yok.
bizim aleyhimizde tek bir tane pozitif delil yok, ama başımıza koparılan kıyametlere bakın.
adalet geç de olsa bir gün tecelli ettiğinde işte o gün kararan yüzleri çok merak ediyorum.
çünkü gerçeklerin bir gün mutlaka su yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu vardır!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] sanada günaydın

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; beni neden beğenmedin? :):):)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] in mesajını beğenmeyen cimbomlu olsun :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 in mesajını beğenmeyen cimbomlu olsun :D

obaaaa... gözümün önüne; stadda migros ve telekom tribünlerinden yükselen "ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" sesinden sonra tüm stadın ayağa kalkması geldi :):)

yani kısaca lig BAŞLASIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın. [MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=74929]korpe[/MENTION] [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION],@|SeYYaH|

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günaydııııın mustang... gününüz iyi geçer umarım...
İnşaallah [MENTION=158637]angel75[/MENTION].
Yaz geldi izinler başladı.
12 saat çalışıyorum.Ramazan Ayına kadar böyle.
Ramazandan sonrada ben izine çıkıyorum.:w00t:
Tatil yeri ayrladım.Bu sene Fethiye Ölüdenizdeyim.Gel 2 ay gel diyorum.:rolleyes:
Nasıldır oralar?
Giden var mı?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
İnşaallah @angel75.
Yaz geldi izinler başladı.
12 saat çalışıyorum.Ramazan Ayına kadar böyle.
Ramazandan sonrada ben izine çıkıyorum.:w00t:
Tatil yeri ayrladım.Bu sene Fethiye Ölüdenizdeyim.Gel 2 ay gel diyorum.:rolleyes:
Nasıldır oralar?
Giden var mı?

çok önceden gitmiştim... çok güzeldi.. ama ben sizin yerinizde olsam Çanakkale-Geyikli'ye giderdim... oralar daha güzel.. inanılmaz sessiz.. Bozcaada yarım saat.. organik sebzeler falan... ahhh ahhh :):):)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
havalar ısınsada denize gitsek yaww:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
çok önceden gitmiştim... çok güzeldi.. ama ben sizin yerinizde olsam Çanakkale-Geyikli'ye giderdim... oralar daha güzel.. inanılmaz sessiz.. Bozcaada yarım saat.. organik sebzeler falan... ahhh ahhh :):):)
Eyvah Eyvah ın çekildiği yer değil mi oralar?
Denizi nasıl [MENTION=158637]angel75[/MENTION].
Aslında bana daha yakın orası.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Eyvah Eyvah ın çekildiği yer değil mi oralar?
Denizi nasıl @angel75.
Aslında bana daha yakın orası.

evet oralar.. denizi güzel ama soğuk.. yani insanlara soğuk geliyor.. benim tam istediğim şekilde :)
fakat yeşilliği, havası, insanları mükemmel..
sabah 4 de yat saat 7'de inanılmaz dinç kalkıyorsun..