SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] bende istemiştim ama hatırlatıym :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çayı , keki duyan gelmiş , konuyu izleyenlerler bir anda arttı :)

6kbxp.jpg

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hahahah dağılın o kek benim :P

FB-GS muhabbetinden tartışmaktansa kek için tartışırım :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu kek çok sevdiğim bir arkadaşım için ... kendisinde inanılmaz bir yeme potansiyeli olduğundan hepsi onun :):) size sonra artık... :)
kakaolu :)

Madem bize yok size afiyet olsun. Sarı lacivet bile değilmiş kek der ben buradan uzarım :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Meraba Renktaşlar :)
sayfa açtım çoğaltamıyorum yaa. 7 kişi beğendi.7 kişide kaldı :D

Bu benden tüm taraftarlara.

sana_kalkan_ellere_kalkan_olacagiz_by_meridiann-d50kagj.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
şuan ne yazacağı bilemeden öyleee ekrana bakıyorum :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
offff sonunda yaaa.... sabahtan beri 2.000. mesajımı atmak için saçmalamadığım kalmadı :) kekmiş falanmış filanmış :)

her binde FENERBAHÇE'ye yazacağıma söz vermiştim kendi kendime :):):)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
offff sonunda yaaa.... sabahtan beri 2.000. mesajımı atmak için saçmalamadığım kalmadı :) kekmiş falanmış filanmış :)

her binde FENERBAHÇE'ye yazacağıma söz vermiştim kendi kendime :):):)

hayırlı olsun.2bin oldu :D
bunda da FENERBAHÇE Yazmışsın :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Orhan Şam: Alex Keşke Müslüman Olsa

585214-cut-540x330.jpg

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki, memleketi Zonguldak'ta katıldığı bir konferansta ilginç açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de ilk sezonunu geriden bırakan Orhan Şam, takımdaki hedefleri ve arkadaşları hakkında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Memleketi Zonguldak'ta özel bir okulun öğrencileriyle bir araya gelen Orhan, "Her çocuk Avrupa'nın dev takımlarında oynamanın hayallerini kurar. Ben de kendime adım adım hedefler koydum. Şimdiki hedefim Fenerbahçe'de ilk 11 oyuncusu olmak. Bu kulübe bir şeyler vermek için çok çalışıyorum. Uzun yıllar bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Daha sonra da bu formumu milli takımda sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Keşke Müslüman olsa!"

Takım kaptanı Alex'e olan hayranlığını dile getiren deneyimli savunmacı, "Ben Gençlerbirliği'nde oynarken de Alex'e hayrandım. Hayranlığım Fenerbahçe'ye gelince bir kat daha arttı. Kendisi hem saha içinde hem de saha dışında gerçek bir lider. Kaptanlığın gereklerini yerine getirebiliyor. Keşke Müslüman olsa." şeklinde konuştu.

Şike sürecinden de üstü kapalı bir şekilde bahseden başarılı sağ bek, "Bu konuyu konuşmak istemiyorum ancak gençlerin bilgilenmesi için bir şeyler söyleyeceğim. Ben takıma geldiğimde Volkan ve Emre ağabeylerle konuştum. Geçen sezonki şampiyonluğun alınlarının akı olduğuna inandım. Saha dışında bazı girişimler olsa da sahada herkes gereken mücadeleyi göstermiştir. Buna hiç şüpheniz olmasın." dedi.

Türk Alex: Soner

Fenerbahçe'yle adı anılan eski takım arkadaşı Soner Aydoğdu'ya övgüler yağdıran Orhan, "Soner çok yetenekli bir oyuncu. Onun kaptanlığını yaptım. Fenerbahçe'ye transferi halinde takıma çok şey katacaktır. Uzun yıllar burada yeteneklerini sergileyebilir. Çok zeki bir oyuncu. Umarım transferi gerçekleşir ve yerli Alex, Soner olur." dedi.

images

http://www.stargazete.com/spor/orhan-sam-alex-keske-musluman-olsa/haber-585213

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm Fenerbahçe Gönüllülerine iyi geceler dilerim.Bu arada Alex'in müslüman olmasıyla ilgilide;Alex ne olursa olsun o bizim gönlümüzde krAlex!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Sarı Kanaryalar.
İşleriniz rast gitsin.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=108815]günay[/MENTION]dın mustang, birazdan FENERBAÇEmizle ilgili bomba gibi bir konu açılır demedi demeyin :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın güzel insanlar Kandiliniz mübarek olsun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
401640_10151130865314622_138029264621_13324207_273362042_n.jpg

bir sayfada gezerken denk geldim dikkatimi cekti.. 1996 yılında gaziantep macı :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
günaydın renkdaşlar... tüm İslam aleminin Kandili mübarek olsun..
Allah dualarınızı kabul etsin (Fenerbahçe'ye ve taraftarına dua etmeyi unutmayın.:lol:)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın Fenerbahçeli arkadaşlar ,günaydın SDN ailesi….

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İspanyol basını, Valencia'da forma giyen Arjantinli oyuncuya Fenerbahçe'nin 6 milyon euro verdiğini iddia etti.

tino_costa.jpg

İspanyol basını, Valencia forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Tino Costa'nın Fenerbahçe'den ciddi bir transfer teklifi aldığını duyurdu.

Milliyet'in haberinde, La Taula isimli spor programına katılan İspanyol gazeteciler, Valencia'nın masasında şu an Costa için Fenerbahçe'den gelen 6 milyon euroluk bir teklifin olduğunu iddia ettiler. Bu teklifi Valencia Kulübü'nün ciddi şekilde değerlendirdiğini vurgulayan İspanyollar, bir aksilik olmaması halinde Arjantinli oyuncunun önümüzdeki sezon sarı - lacivertli formayı giyebileceğini söylediler.

İki sezon önce Fransa'nın Montpellier Kulübü'nden transfer edilen Tino Costa'nın, Valencia'da istediği ortamı bulamadığı için Fenerbahçe'den gelen teklife olumlu cevap verdiği de belirtildi.

Bu arada Valencia Kulübü de Tino Costa için Türkiye'den önemli bir kulüpten teklif aldıklarını doğruladı ancak isim vermekten kaçınıldı. Costa'nın bu sezon satılacak futbolcular listesinde olduğunu teyid eden yöneticiler, bu oyuncu için görüşmelerin başladığını açıkladılar. Valencia, 2010 yılında Montpellier Kulübü'nden aldığı Tino Costa için 6.5 euro ödemişti. Arjantinli oyuncu, Valencia forması altında ilk 11'de ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor karşısında forma giymiş ve yaklaşık 30 metreden attığı bir golle takımının galibiyetinde büyük rol oynamıştı.

Milli Takım forması da giydi
1985 doğumlu olan Arjantinli oyuncu uzaktan çektiği sert şutlar nedeniyle ülkesinde “Bombacı” lakabıyla tanınıyor. Tino Costa geçtiğimiz yıl da ilk kez Arjantin Milli Takımı formasını giyme şansı yakalamıştı.

Kaynak

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe Salih Uçan'ı açıkladı

Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'un genç oyuncusu Salih Uçan'ın transferi konusunda kulübü ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Detayları öğrenmek için tıklayınız.