SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bizde buradayız yav.
Hemide çalışıyoruz yani.
Yinede Sdn den ayrılmak yok.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Birazdan Avukatlarımız FB TV'de Canlı Yayında.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[h=1]Aykut Kocaman derbi kaybetmiyor![/h] 29 Nisan 2012 21:49 | NTV Spor ve Ajanslar
[h=2]Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oynadığı 11 derbide sadece 1 kez yenildi.[/h] Facebook'ta Paylaş

kocaman1_FVAJR.jpg

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oynadığı 11 derbide sadece 1 kez yenildi.
Fenerbahçe'nin başında ikinci sezonunu geçiren ve geçtiğimiz ay sözleşmesi 3 yıl uzatılan Kocaman, takımını saha kenarından yönettiği 11 derbide sadece 1 kez yenilgi yaşadı.
Kocaman'lı Fenerbahçe, Süper Lig'de geçen sezon Kadıköy'deki maçlarda ezeli rakipleri Beşiktaş ile 1-1, Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken, Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 4-2, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı ise 2-1 yendi.
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezon başında Almanya'da oynanan özel maçta ise Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti.
reklam
Sarı-lacivertliler, bu sezon ise Lig Grubu'nda Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş derbisinden 2-2 berabere ayrılırken, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 3-1 yenildi. Kadıköy'de Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ise Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1, Beşiktaş'ı da Kadıköy'de aynı sonuçla mağlup etti.
Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ayrıca, lig maçlarında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yenilgi yüzü görmedi.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Son Dakika : Volkan Demirel Beşiktaş Karşılaşmasında Sakatlığı Nedeniyle Oynayamayacak
Kaynak : Ntv Spor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
205 sayfalık Bilirkişi raporunda Fenerbahçe' nın hesaplarında usülsüzlük saptanmadı. Rapor Mahkeme Heyeti'ne ulaştı. Eee şike paraları nerde yaaa. :)

SiegFrieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin Renkdaşım.:flowers:
Nickiniz bana çok tanıdık geldi,bir hikaye kahramanı diye hatırlıyorum ama doğrumudur?:rolleyes:

Bu arada Tebrikler FENERBAHÇEM.:clap:
Yaralı KANARYAM benim.:crying:
Seviyoruz Seni.:flowers:
Sonuna Kadar....!:thumbup::thumbup:

SiegFried İskandinav mitolojinden bir kahraman hocam doğru bildin :) Mitolojik kahramanları severim.Bir de ismi çok karizma :D

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=265763]SiegFrieD[/MENTION] hoşgeldin aramıza kardeş, ilk sayfadaki listede isminiz yok sanırım.

maçın adamı kesinlikle volkan'dır, çünkü stoch bir gül atmış olabilir ama, volkan o kadar çok gol kurtardı ki... üstelik sakat sakat! o acıları çeke çeke...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Sivasspor Başkanından sonra Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'da dün mahkemede Trabzonspor tarafından kendilerine teşvik primi teklif edildiğini itiraf etti.

ŞEREFLİ BASIN (!) bundan hiçbir şekilde bahsetmedi. Aynı durum Fenerbahçe için olmuş olsaydı şu anda tüm TV ve gazetelerde sadece Fenerbahçe konuşuluyordu.

Acı olan asıl konu ise iki kulüp başkanının açık açık itiraf ettiği ŞİKECİ Trabzonspor Başkanının dışarıda gezmesi, hakkında 1 tane delil olmayan bizim başkanımız 10 aydır ceza evinde olması !

http://www.facebook.com/Fenerist.FBC/posts/349724341755901

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tunaydin renkdaslarim... gununuz iyi gecsin...
@SiegFrieD hosgeldin... bu konuda seni bolca gormek isteriz...

Reaksiyon puanı
10,315
Sivasspor Başkanından sonra Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'da dün mahkemede Trabzonspor tarafından kendilerine teşvik primi teklif edildiğini itiraf etti.

ŞEREFLİ BASIN (!) bundan hiçbir şekilde bahsetmedi. Aynı durum Fenerbahçe için olmuş olsaydı şu anda tüm TV ve gazetelerde sadece Fenerbahçe konuşuluyordu.

Acı olan asıl konu ise iki kulüp başkanının açık açık itiraf ettiği ŞİKECİ Trabzonspor Başkanının dışarıda gezmesi, hakkında 1 tane delil olmayan bizim başkanımız 10 aydır ceza evinde olması

gözümsün [MENTION=71554]cobra11[/MENTION], harika bir bilgi paylaşmışsın, çok teşekkür ediyorum abim.

yahu adamın bi de pişkinliğine bakın ki dün utanmadan, "bizi fenerbahçe ile aynı kefeye koyuyorsunuz" diye sızlanmaya kalkıyordu.
utanmazlık, yüzsüzlük denen şey bu olmalı sahi!​

SiegFrieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoş bulduk renktaşlar tekrar.Öyle önemli 2 maç yapacağız ki kaybetmek olmaz ikisinde de.Volkan'ın yokluğunu Mert'in iyi bir şekilde dolduracağına inancım tam.Alex ve Sow yok yine.Christian,Selçuk,Mehmet üçlüsüne yine çok iş düşüyor.Stoch Beşiktaş maçında çok top kaybı yaptı ama yine de her daim takımda olması gereken bir oyuncu.

Aykut Hoca'nın oyuncu değişiklikleri çok yerindeydi son maç.Dia 2. yarı denenebilir yine.Şu günlerimizde bile böyle oynuyoruz ya yemin ediyorum gurur duyuyorum hepsiyle.Keşke basketbol takımımız için de aynı şeyleri söyleyebilsem lakin durum vahim.Sakatlıklar ciddi boyutta ve takım ruhu sene başından beri kayıp.

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=265763]SiegFrieD[/MENTION], güzel yorum yapmışsın abim. hep böyle devam et.
görüşlerine aynen katılıyorum.
basket hocamız iyi ama, bu oyun iyi oyuncularla oynanıyor, hocanın yapacak bişeyi yok.
yani bunca sakatlık olunca yapacak bişey yok maalesef.
önümüzdeki yıla bakacağız artık, çok iyi transferler yapabilirsek seneye tozunu atarız türkiye ve avrupa coğrafyasının inşaallah.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydıııııın muhteşem taraftar.... gününüz her zamankinden daha iyi geçsin.. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydınn [MENTION=158637]angel75[/MENTION], günaydın arkadaşlar :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; bugünde tatil olsaydı ne iyi olurdu dimi? hatta yarın, öbür gün vs vs tatil olsa of off :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ne tembelliği? tatilde bile erkenden uyanıp bir dünya iş yaratıyorum kendime... :)
ama bu havalarda insanın denize falan gidesi geliyor... :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar ; Volkan ve alex beşiktaş maçında oyanayacak diye bir haber okumuştum ..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] biiiizzii denize götüüüüüüüür :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydın arkadaşlar ; Volkan ve alex beşiktaş maçında oyanayacak diye bir haber okumuştum ..

nerde okudun? bende oynamayacaklar diye biliyorum.. hatta sow' da yok diye biliyorum... [MENTION=70615]erjan[/MENTION]; teknemin yapımı bitsin götürürüm tabi ki...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Renkdaşlarım.:flowers:
Yahu deniz,tatil muhabbeti yapmayın yav.:rolleyes:
Zaten işe zor geldim.Daha tatilede 3 ay var.
Vay anam vay,gel 3 ay gel.:laugh:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] ne yaptın yahu 3 ay ne :D haziran sonu beni kimse tutamaz burada :P