SDN Fenerbahçe Kulübü

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bişey dicem :D

SDN Futbol Kulübü kursak, orada sadece futbol konuşsak, her takımı, her futbolcuyu eleştirebilsek? Ama birbirimizi kırmadan. Kardeşlikse amaç, her takımın eşit olduğu bir konu açalım.

Ne dersiniz?

Mümkün mü derim =)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

SDN Futbol Kulübü kursak, orada sadece futbol konuşsak, her takımı, her futbolcuyu eleştirebilsek? Ama birbirimizi kırmadan. Kardeşlikse amaç, her takımın eşit olduğu bir konu açalım.

Ne dersiniz?

ilk baslarda guzelce gider ama daha sonra kopmalar baslar...

Reaksiyon puanı
10,315

Ne dersiniz?

güzel olur!
ama bu kulübe üzerimizdeki formalarımızı çıkararak girebilirsek.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tamam gençlik heyecana gerek yok. Sadece ortalık nasıl karışıyor örnek gösterdim. Siz benim yaptığımı sakın yapmayın :D

Hadi size iyi forumlar :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Mümkün mü derim =)

Mümkünlüde, herşey mümkün. :D

ilk baslarda guzelce gider ama daha sonra kopmalar baslar...

Şuan böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama, eğer imkan varsa 3 kez tartışma çıkaranın konuya yazmasını engelleriz. Yoksa da yazdıklarını hesaba almayız abla.

Keyifli olmaz mı?

--- Mesaj Güncellendi ---

güzel olur!
ama bu kulübe üzerimizdeki formalarımızı çıkararak girebilirsek.

Abi, tarafsız olmak mümkün değil ama kardeşçe tartışmak mümkün. :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mümkünlüde, herşey mümkün. :D

Şuan böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama, eğer imkan varsa 3 kez tartışma çıkaranın konuya yazmasını engelleriz. Yoksa da yazdıklarını hesaba almayız abla.

Keyifli olmaz mı?

Abi, tarafsız olmak mümkün değil ama kardeşçe tartışmak mümkün. :)

=) valla girdiğimde en baştaki haber benzin 1 lira olacak olsa inanabilirdim ama senin kavga dövüş olmadan bu kulüp olmaz modum ..Benzinin fiyatı düşer ama senin iş yaş =)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION]; [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]; bence boyle birsey yapilacaksa, ligin ve davanin bitmesini beklemeliyiz.. benden soylemesi...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
=) valla girdiğimde en baştaki haber benzin 1 lira olacak olsa inanabilirdim ama senin kavga dövüş olmadan bu kulüp olmaz modum ..Benzinin fiyatı düşer ama senin iş yaş =)

Kardeşim şimdi örnek veriyorum kızmayın ama Fenerli gelip bana demezse, nasıl koyduk geçen Galatasaray'a diye ben o adamı tebrik ederim. Oradaki mesajları ince eleyip sık dokuyabiliriz.

Ama bence bir kardeşlik ortamı oluşabilir.:)

@by efsane; @deatmania; bence boyle birsey yapilacaksa, ligin ve davanin bitmesini beklemeliyiz.. benden soylemesi...

Dava neyse de, ligin bitmesi olmaz. :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim şimdi örnek veriyorum kızmayın ama Fenerli gelip bana demezse, nasıl koyduk geçen Galatasaray'a diye ben o adamı tebrik ederim. Oradaki mesajları ince eleyip sık dokuyabiliriz.

Ama bence bir kardeşlik ortamı oluşabilir.:)

Dava neyse de, ligin bitmesi olmaz. :D

Yani lig bitince zaten konuşacak birşey olmaz .. Ama şöyle bir durum varki illa maç eleştirirken işte caner kart görmeliydi filan filan hakemler makemler bi bakmışssın küfür kıyamet =) Hani sadece yendik yenildik değil .. Mesela Altaysporlu biri çıkacak hakemi aldınız diyecek şike yaptınız diyecek ondan sonra olaylar olaylar =)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu ligi kast ettim ben [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]... seneye konusuruz... ama bu sene gercekten bu dediginiz olmaz... bu arada buradan size kimse nasil k...k Galatasaray'a falan demez... diyen beni bulur valla karsisinda ona gore :)

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION], aç konuyu abim, görelim bakalım... insanlar mı, insanlık mı kazanacak, yamyamlık mı?

aç konuyu görelim, medeniyetin mi, cehaletin mi olacak zafer?

denemesi bedava! :)

kazanan bizler değilsek, konuyu çöpe yollarız.

medeniyetimizle beraber!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Ne dersiniz?

Bu düşünceden dolayı tebrik eder ve ilk üyesi olurum seve seve :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
@by efsane, aç konuyu abim, görelim bakalım... insanlar mı, insanlık mı kazanacak, yamyamlık mı?

aç konuyu görelim, medeniyetin mi, cehaletin mi olacak zafer?

denemesi bedava! :)

kazanan bizler değilsek, konuyu çöpe yollarız.

medeniyetimizle beraber!

Abi ben bir de yönetim ekibiyle görüşeyim. Bakayım ne diyecekler, yaramazlık yapanı nası engelleyeceğiz. Sonra da açarım.

Başarıyla tamamlıycaz bu işi. :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Ne dersiniz?

şampiyon cimbom derim:D:D:D

karistiran sen ol... raziyiz biz :)

eyw canım :D

Ne dersiniz?

Aramızda cahiller olmadıkça gayet güzel olur bence niye olmasın ki...Ayrıca ne demiş HZ.Ali;

Cahil ile etme muhabbet , dili zehir gibidir.
Gönlünü yaralar...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Süper :) Doğru, sabotaj çok olur ister istemez kapıya yazsak mı holigan giremez diye :P

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Süper :) Doğru, sabotaj çok olur ister istemez kapıya yazsak mı holigan giremez diye :P

Kardeşim mümkün mü diye sordum, eğer mümkünse huzurumuzu kaçıran üyeyi 3 kez uyarıcaz, kendini toplamazsa konuyu görmesini veya mesaj yazmasını engelliycez.

Mümkün mü bilmiyom. :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kardeşim mümkün mü diye sordum, eğer mümkünse huzurumuzu kaçıran üyeyi 3 kez uyarıcaz, kendini toplamazsa konuyu görmesini veya mesaj yazmasını engelliycez.

Mümkün mü bilmiyom. :D

Avatarın altına bir süreliğine otomatik bir yazı eklensin insanı utanç içine sokacak şekilde :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ceza alan, uzun bir süre spor bölümüne yorum yazamasın.