SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Başsağlığı Mesajı

AYIxR.jpg

Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynadığımız Spor Toto Süper Final 2. hafta karşılaşmanın devre arasında kalp krizi geçiren 25 yaşındaki Galatasaray taraftarı Fatih Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi ve Galatasaray Camiasına başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
​http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28926

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Başsağlığı Mesajı

AYIxR.jpg

Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynadığımız Spor Toto Süper Final 2. hafta karşılaşmanın devre arasında kalp krizi geçiren 25 yaşındaki Galatasaray taraftarı Fatih Çalışkan’ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Acının rengi olmaz...
Hepimizin başı sağolsun.
Başsağlığı için teşekkürler.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Başsağlığı Mesajı

AYIxR.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bu süper final saçmalığı olmasaydı, abilerimizin başına bunlar gelmeyecekti.

Keza sizin gösteri sırasında olan kaza da aynı.

Bunların sorumlusu kim merak ediyorum.Kim çıkıpta bizim yüzümüzden oldu diyecek.

Burada hayatını kaybeden insan ya.Bu kadar kolay mı bir insan hayatı?

Renk fark etmez, yaralanmış veya hayatını kaybetmiş.

Değer miydi dostlar bu saçmalığa?

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tüm GS camiasının başı sağolsun.. ..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu süper final saçmalığı olmasaydı, abilerimizin başına bunlar gelmeyecekti.

Keza sizin gösteri sırasında olan kaza da aynı.

Bunların sorumlusu kim merak ediyorum.Kim çıkıpta bizim yüzümüzden oldu diyecek.

Burada hayatını kaybeden insan ya.Bu kadar kolay mı bir insan hayatı?

Renk fark etmez, yaralanmış veya hayatını kaybetmiş.

Değer miydi dostlar bu saçmalığa?

Haklısınız.
Zaten bu sene biz de camia olarak şike safsatası ile meşgul edildik,onun stresi yetmezmiş gibi bir de Süper final çıktı.
Ben kendi adıma değil stada gitmek,bu maçları tv den bile izleyemiyorum.En son maçı radyodan dinledim ki oda oğlum açmış dinliyordu bende mecburen dinlemiş oldum.
Bunlar tamamen lig tv yi zarardan kurtarmak adına yapılan işler.
Yani diyeceğim bir futbol müsabakasında canlar gidiyorsa,canlar yanıyorsa yetkililer bu işe el atmalı.
Seneyede galiba bu safsata devam edecek,bakalım kaç cana mal olacak bu aptalca iş.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lig tv verir hesabını ya ne olacakki TFF de 1 dk saygı durusu yapar.Olur biter bu kadar basit Türkiyede insan ölümü.

Reaksiyon puanı
10,315
"Beşiktaş maçı biletleri hakkında"

Fenerbahçemizin, Süper Final üçüncü maçında 29 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı maçın biletleri, yalnızca "Biletix internet sitesinden" satışa sunulacak; Biletix gişelerinden hiçbir şekilde satış yapılmayacaktır.

Süper Final maçlarında, 2011-12 kombine kartları geçerli olacak; kongre üyelerimiz, Premium Kart, Taraftar Kart ve Fenercell sahibi taraftarlarımız yine öncelikli bilet alma hakkına sahip olacaklardır. Süper Final tüm maçları için bilet satışları ayrı ayrı yapılacak; bilet fiyatları, sezon içindeki derbi maç biletleri ile aynı olacaktır.

Kadın ve çocuk taraftarlarımıza ücretsiz bilet uygulaması ise Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararı gereğince, Süper Final maçlarında geçerli olmayacaktır.

25 Nisan Çarşamba günü kongre üyelerimiz için satışa çıkacak Beşiktaş maçı biletleri, 26 Nisan Perşembe günü Taraftar Kart ve Fenercell sahibi taraftarlarımız için satışa sunulacaktır.

Kongre üyelerimizin 3’er; Fenerbahçe Premium ve Platinium Kart sahibi taraftarlarımızın 2’şer; Gold, Classic Taraftar Kart ve Fenercell sahibi taraftarlarımızın ise 1’er adet alabileceği biletler, 27 Nisan Cuma günü genel satışa sunulacaktır.

Taraftarlarımızın, biletlerini yalnızca biletix internet sitesinden ( www.biletix.com ) alabileceğini bir kez daha hatırlatırken; taraftarlarımızı, karaborsa bilet almamaları, karaborsadan alınan biletlerin iptali için gerekli çalışmaların yapılacağı, konusunda uyarırız.

Bilet fiyatları şöyle;
Türk Telekom ve Migros Tribünü: 66,00-TL
Fenerium Üst H-I Blok: 132,00-TL
Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 154,00-TL
Fenerium Alt G Nissan Blok : 205,00-TL
Fenerium Alt B-F nesine.com Blok: 255,00-TL
Fenerium Alt C-E Blok: 305,00-TL
Fenerium Alt D Ford Blok: 315, 00 TL

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28936

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar...
neşeliydim ama Fatih Çalışkan'ı okuyunca çok üzüldüm... gencecik arkadaşımızı kaybetmek gerçekten çok acı..
tüm Galatasaray camiasının daha doğrusu hepimizin başı sağolsun... Mekanı cennet olsun...

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarınada allah sabır versin

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Allah rahmet eylesin.. :/

Fenerbahçeli dostlarım benim uzun süredir hoş muhabbetlerinize doğru düzgün katılamadım forumu sık sık takip etmeye çalışsam da, affınıza sığınıyorum. Bir yandan iş, bir yandan okul vs.. derken nefes alamaz olduk. Bundan sonra daha aktif olacağım inşallah :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah rahmet eylesin.. :/

Fenerbahçeli dostlarım benim uzun süredir hoş muhabbetlerinize doğru düzgün katılamadım forumu sık sık takip etmeye çalışsam da, affınıza sığınıyorum. Bir yandan iş, bir yandan okul vs.. derken nefes alamaz olduk. Bundan sonra daha aktif olacağım inşallah :)
Bekleriz Kardeşim.:rolleyes::flowers:
Yinede Hayat Kavgamızın içinde,bir Yumrukda FENERBAHÇEMİZ için yemişiz çok mudur?:rolleyes:
Kavgada yumruk sayılmaz,bütün renkdaşlarımızın elinden gelen katkıyı sağlayacağı dileklerimle.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION], daha aktif olmazsan uyarı atarız sana ona göre :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Renkdaşlar ben kaçıyorum.
İşe gideceğiz malum.
Fırsat buldukça Tel den girmeye çalışıyorum.
İyi Forumlar.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bazen futbol konuşmak anlamsızlaşıyor @erjan

Her dönem aynı zihniyette farklı tipler, aynı klişeler.

Diğer konudan buraya geldim bir editör olarak saçma şeyleri tartışmak yakışmıyor bana.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kesinlikle.. Kişiler değişir klişeler asla.. Tekerleme gibi birşey oldu bu :P

Ben bunu yazayım bir kenara :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Aykut hoca da bu arkadaşların eline koz verir gibi yedek kadrolarla çıkıyor. FB camiasının içinden gelen bir adam nasıl böyle davranabilir?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sakatlık, yorgunluk vs vs buraya kadar gelmişken hiçbir şey bahane olmamalı. Arada koskoca 3 gün var. 3 günde bu adamlar niye dinlenemiyor anlamıyorum.İngilizlerin günahı ne, nerdeyse gün aşırı maç yapacaklar. 2 kupayı almalıyız bu sene kaçarı yok..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Haklısın. Bu dinlendirilme muhabeti beni deli ediyor.

Bu sıcakta, inşaatlarda, maden ocaklarında, ağır sanayide çalışan insanlar ne yapsın? Tamam aynı şey değil ama sporcuların rahat bir yaşamı ve her türlü sağlık olanağı varsa hiç bir problem olmaz.

Allah'tan rakip çok güçlü değil.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olur mu onların hepsi birer paşa :) Elleri sıcak sudan soğuk suya değmemeli. Rahatları bozulursa olmaz.
Evet Karabük sadece evinde çok tehlikeli bir takım. Ankara'yı evleri gibi görmezlerse iyidir :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu yorgunluk işin bahanesi.Bir futbolcu her gün 90 dakika top oynayabilir.Kendine dikkat eden her topçu bunu yapabilir pekala.Bizde bahane hazır hemen.Onun için takımlarımızın durumu ortada zaten.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Biz Türkiye kupasını ve şampiyonluğu alalım da başka bir şey istemiyorum bu yıl takımdan :D Zaten başka verebilecekleri bir şey yok :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Biz Türkiye kupasını ve şampiyonluğu alalım da başka bir şey istemiyorum bu yıl takımdan :D Zaten başka verebilecekleri bir şey yok :)
İnşaallah alacağız her ikisinide.Aykut hoca aptalca işler yapmasaydı şimdi daha iyi durimda idik ya neyse.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
allahın izni ile tüm dallarda şampiyonluk bizim merak etmeyin ......

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inşallah alnımızın akıyla çıkacağız bu sene şampiyonluk bizimdir allahın izniyle

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ALİ KOÇ: Son 5 Senede Basket,voleybol Futbol 30 kupanın 25ini FENERBAHCE aldı..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erjan yazmış ;

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-Off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Grundig, Arkas Spor'u 3-0 mağlup etti ve üst üste 3. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli ekip, final serisini de 2-1 ile tamamladı.

kupa3_N8YLB.jpg

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-Off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Grundig, Arkas Spor'u 3-0 mağlup etti ve üst üste 3. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli ekip, final serisini de 2-1 ile tamamladı.
.

Final maçının ilk seti oldukça çekişmeli geçti. Son bölüme kadar yakın bir mücadeleye sahne olan sette Arkas Spor, 22-20'lik üstünlüğü yakaladı. Ancak Fenerbahçe Grundig, buradan seti çevirmeyi başardı ve final maçının ilk setini 25-23 alarak, 1-0 öne geçti.

Bu seti alan Fenerbahçe Grundig, ikinci sete de hızlı başladı. Ancak Arkas Spor çabuk toparlandı ve ilk teknik molaya 8-7 önde gitti. Bu moladan sonra Fenerbahçe Grundig, maça ağırlığını koydu. Üstün oyunuyla farkı artıran sarı-lacivertli ekip, ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Bu farkı koruyan Fenerbahçe Grundig, maçın 2. setini 25-20 aldı ve 2-0 öne geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın üçüncü setine de iyi başlayan Fenerbahçe Grundig, taraftarının da yoğun desteğiyle çok iyi bir oyun sergiledi. Bu setin ikinci teknik molasına 16-10 öne giren sarı-lacivertliler, seti de 25-21 kazandı ve 3-0 ile şampiyonluğunu ilan etti.