SDN Fenerbahçe Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Her şeye mazeret arıyolar.

303493_365372513499531_177250395645078_948432_1979948549_n.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hiçbir kuvvet yetmez Fenerimin gücüne!

[video=youtube;8HFl8bEPWbs]http://www.youtube.com/watch?v=8HFl8bEPWbs[/video]

Ne güzelmiş ya :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Stoch o formayı orda giyemezdi saçma olurdu. ne yapsaydı adam? yere koysa ayrı laf edeceklerdi, önüne koysa ayrı laf edeceklerdi. her harekette bir kasıt arayan zihniyet var ortada.

bir de mehmet topuz'un hareketini eleştiriyorlar neymiş tribünleri tahrik ediyormuş
ee melo inönü'de aynı hareketi yaparken tahrik değil miydi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben de Stoch'un artniyeti olduğunu sanmıyorum.Mazret Bulmak kolay onlar için.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar mesajlarınızda karşı tarafı tahrik edecek yorumlar yapmayınız !

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Artniyeti olan adam o formayla daha değişik şeyler yapardı oraya koymazdı.

Bende Stoch'un artniyetle yaptığını düşünmüyorum.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sevgili arkadaşlar,

Mesajı yazmak istemiyordum ama yazdığım mesajı anlayış ile karşılayacağınızı düşünerek yazmaya karar verdim.

Olaya bir de bizim açımızdan bakın.Yenilen taraf, zaten sinirler gergin, taraftar gergin.Takım iyi oynadı, siz de iyi oynamış olabilirsiniz.Defans yapmakta futbolun bir gerçeğidir.Akşam hepimiz gördük ki, futbol skor oyunudur, takımınız ne kadar iyi oynarsa oynasın, gol atamaz ise yenilir.

Hal böyle olunca, sinirler tavan yapıyor ve futbolcunuzun yaptığı hareket saygısızlık olarak görülüyor.

Bu doğaldır, yapan sizin futbolcunuz olduğu için, böyle görmeyebilirsiniz.Bundan daha doğal bir şey olamaz.

Neyse fazla uzatmayayım ve kulübünüzü işgal etmeyeyim :)

İyi günler dilerim hepinize.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sevgili arkadaşlar,

Mesajı yazmak istemiyordum ama yazdığım mesajı anlayış ile karşılayacağınızı düşünerek yazmaya karar verdim.

Olaya bir de bizim açımızdan bakın.Yenilen taraf, zaten sinirler gergin, taraftar gergin.Takım iyi oynadı, siz de iyi oynamış olabilirsiniz.Defans yapmakta futbolun bir gerçeğidir.Akşam hepimiz gördük ki, futbol skor oyunudur, takımınız ne kadar iyi oynarsa oynasın, gol atamaz ise yenilir.

Hal böyle olunca, sinirler tavan yapıyor ve futbolcunuzun yaptığı hareket saygısızlık olarak görülüyor.

Bu doğaldır, yapan sizin futbolcunuz olduğu için, böyle görmeyebilirsiniz.Bundan daha doğal bir şey olamaz.

Aynen Katılıyorum Kardeşim.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Stoch o formayı orda giyemezdi saçma olurdu. ne yapsaydı adam? yere koysa ayrı laf edeceklerdi, önüne koysa ayrı laf edeceklerdi. her harekette bir kasıt arayan zihniyet var ortada.

bir de mehmet topuz'un hareketini eleştiriyorlar neymiş tribünleri tahrik ediyormuş
ee melo inönü'de aynı hareketi yaparken tahrik değil miydi?
Melo yapınca sevinç olur.Fenerbahçeli oyuncu yapınca ağır tahrik olur.İnsanlar kendi tuttukları takımlarla ilgili konuşurken terazileri biraz dengesiz oluyor.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bencede hoş durmamış Stoch'un formayı oraya koyması. Ancak stresli ve zorlu bir maçtan galip gelmenin heycanıyla yapmıştır. Kasıtlı olacağını sanmıyorum, dün iki takımdan da kimse kasıtlı bir provakasyon yapmazdı sanırım.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sevgili arkadaşlar,

söylediklerine katılıyorum bu kadar iyi oyuna rağmen mağlubiyet alınca ben de sinirlenirdim doğal olarak.
Ancak küçük bir yerde karşı çıkmak durumundayım sana; sinirlerine hakim olamayıp bir futbolcuyu suçlayan kesim mağdur olarak görünüyor , hiçbir art niyeti olmadan o hareketi yapan oyuncu terbiyesiz ahlaksız ilan ediliyor. İşte buna karşıyım ben. Sinirli olan tarafın sinirlerine hakim olup yanlış sözler söylememesi büyük erdemdir diye düşünüyorum.

''sinirliydik bu yüzden böyle oldu '' demek bir mazeret olmamalı bence

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Melo yapınca sevinç olur.Fenerbahçeli oyuncu yapınca ağır tahrik olur.İnsanlar kendi tuttukları takımlarla ilgili konuşurken terazileri biraz dengesiz oluyor.

Sevgili kardeşim,

Melo, Galatasaray da oynamadığı dönemlerde dahi bu sevinci yapıyordu.Adam bu sevinç ile özdeşlemiş.Lakabı bu yüzden pitbull.

Ama gel gör ki, yenilen takımın futbolcusunun yaptığı bir hareketi, biraz daha süsleyerek yapmak, o takımın taraftarını kışkırtır.

Lütfen olaya biraz objektif bakın.

Melo'yu savunmuyorum.Yanlış anlaşılmasın.

Kulübünüzde tartışma da çıkarmak istemiyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

söylediklerine katılıyorum bu kadar iyi oyuna rağmen mağlubiyet alınca ben de sinirlenirdim doğal olarak.
Ancak küçük bir yerde karşı çıkmak durumundayım sana; sinirlerine hakim olamayıp bir futbolcuyu suçlayan kesim mağdur olarak görünmüyor , hiçbir art niyeti olmadan o hareketi yapan oyuncu terbiyesiz ahlaksız ilan ediliyor. İşte buna karşıyım ben. Sinirli olan tarafın sinirlerine hakim olup yanlış sözler söylememesi büyük erdemdir diye düşünüyorum.

''sinirliydik bu yüzden böyle oldu '' demek bir mazeret olmamalı bence

Haklısın, ama bunu biraz da fanatiklik veya ezeli rakip olarak gör.

Bizim futbolcumuz yapsa, sizde aynı şeyi yapardınız.

Sen yapmazdın, o yapmazdı ama başka biri yapardı.

Herkes yapar (takım olarak sölüyorum) sevgili kardeşim.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Hocam yapılanı bende çok doğru bulduğumu söylemem.Ancak burası Türkiye.Burada her şey karşılıklı.Sen pitbull hareketi yaparsan bir gün bunu da yaparlar.Kazanılmış çok önemli bir maç sonrası basit bir kutlama olarak görüyorum.

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şerefimizi kupalarla taçlandırmak için güzel bi galibiyetti. Sowun sezonu kapatması umarım Semihe yarar

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Hocam yapılanı bende çok doğru bulduğumu söylemem.Ancak burası Türkiye.Burada her şey karşılıklı.Sen pitbull hareketi yaparsan bir gün bunu da yaparlar.Kazanılmış çok önemli bir maç sonrası basit bir kutlama olarak görüyorum.
Hocam yerden göge kadar haklısın. Melo bu sene o hareketi en az 10 kez yaptı. ona kimse bişey demiyor fenerli biri yapınca olay oluyor!

Sevgili kardeşim,

Melo, Galatasaray da oynamadığı dönemlerde dahi bu sevinci yapıyordu.Adam bu sevinç ile özdeşlemiş.Lakabı bu yüzden pitbull.

Ama gel gör ki, yenilen takımın futbolcusunun yaptığı bir hareketi, biraz daha süsleyerek yapmak, o takımın taraftarını kışkırtır.

Lütfen olaya biraz objektif bakın.

Melo'yu savunmuyorum.Yanlış anlaşılmasın.

Kulübünüzde tartışma da çıkarmak istemiyorum.

Haklısın, ama bunu biraz da fanatiklik veya ezeli rakip olarak gör.

Bizim futbolcumuz yapsa, sizde aynı şeyi yapardınız.

Sen yapmazdın, o yapmazdı ama başka biri yapardı.

Herkes yapar (takım olarak sölüyorum) sevgili kardeşim.
Hocam kusura bakmayın Mehmet topuzun Lakabıda Kangal o yüzden bunu yaptı Mehmet Topuz. uzatmayın batıyorsunuz. melo yapıyorsa aynı hareketi başkalarınında yapması hakkı!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam yerden göge kadar haklısın. Melo bu sene o hareketi en az 10 kez yaptı. ona kimse bişey demiyor fenerli biri yapınca olay oluyor!

Uzatmayın, batıyorsunuz derken.

Kulübünüze geldim, sakin sakin açıklamamı yaptım.

Melo yu savunmadım.

Neyse boşverin suç bende.

İyi günler.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günün en kötü haberi sanırım:

SON DAKİKA! SOW SEZONU KAPATTI! FENERBAHÇELİ FUTBOLCU MOUSSA SOW, SAĞ ARKA ALT ADALESİNDEKİ 3. DERECE YIRTIKTAN DOLAYI SEZONU KAPATTI!

ntvspor

Bu çok kötü oldu işte yahu.:crying:
Neyse her şeyde var bir hayır diyelim.:rolleyes:

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bankamatiğe her gün gidiyorum ama para vermiyor, demek ki öyle boş boş gitmekle olmuyormuş bu işler Galatasaraycığım.
twitter da gördüm müthiş =)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Konyadan meşale şov... :)

[video=youtube;YHRl1ye3yX4]http://www.youtube.com/watch?v=YHRl1ye3yX4[/video]

[video=youtube;cT58zTbVTLA]http://www.youtube.com/watch?v=cT58zTbVTLA[/video]

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yine kendilerine malzeme buldular işte her maç sonrası aynı şeyler yok m.topuzun sevinci yok stoch formasını nereye koymus...

Reaksiyon puanı
10,315
herkese hayırlı sabahlar rendaşlarım, gününüz aydın olsun.

yine kendilerine malzeme buldular işte her maç sonrası aynı şeyler yok m.topuzun sevinci yok stoch formasını nereye koymus...

boşverin arkadaşlar, sahada olanlar için yapacak bişey yok. hem olsun o kadarı. nihayetinde hayati önemi haiz büyük bir maç kazanılmış ve çok önemli bir viraj dönülmüştür. günlerdir gerginlikten, stresten uyku uyumayan, milyonlarca fenerbahçelinin özlemini omuzlarında manevi bir yük olarak taşıyan o futbolcunun bunu başardıktan sonra hakkıdır sevinmesi, ve müsaadenizle de biraz taşkın bir ruh hali sergilemesi.

ama diğer taraftan, yüzüp yüzüp kuyruğa geldikten sonra bir anda bunun kaybedilme korku ve telaşını da anlamak lazım arkadaşlar, o yüzden ki sizler uzak duruverin, cevap vermeyin, yani biraz anlayışlı olmayı, empati yapmayı salık veririm herkese.

ayrıca özel bir not: ben galatasaray sayfalarında çok miktarda fenerbahçeli arkadışımızın mesajını görmekteyim. çok önemli bir galibiyet aldığımızı bu günlerde oradan uzak durmanızı, ne kadar iyi niyetli olursanız olun, varlığımızın bile orada onlara rahatsızlık vereceğini unutmayın. ve uzak durun lütfen.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın muhteşem FENERLİLER...

şurada birkaç dakikadır yazılanları okuyorum.. maç bitmiştir, yapılan yapılmıştır, yok öyle yapmış, yok bu böyle yapmış artık bunlar boş konuşmalar... artık yapacak birşey yok.. tutupta burada birbirimizi kırmayalım...

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
günaydın arkadaşlar her zaman her yerde en büyük fener......

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.
Gününüz Hayırlı Olsun.
Rabbim Herşeyi Gönlünüze göre versin RENKDAŞLARIM.