eğer doğruysa kötü bir haber bizim için. ama sow'un yokluğunda bienvenu ve semih , sow kadar olmasa da onun yerini dolduracaklardır buna inanıyorum
ondan şüphemiz yok zaten. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar...
eğer doğruysa kötü bir haber bizim için. ama sow'un yokluğunda bienvenu ve semih , sow kadar olmasa da onun yerini dolduracaklardır buna inanıyorum
Sevgili arkadaşlar,
Mesajı yazmak istemiyordum ama yazdığım mesajı anlayış ile karşılayacağınızı düşünerek yazmaya karar verdim.
Olaya bir de bizim açımızdan bakın.Yenilen taraf, zaten sinirler gergin, taraftar gergin.Takım iyi oynadı, siz de iyi oynamış olabilirsiniz.Defans yapmakta futbolun bir gerçeğidir.Akşam hepimiz gördük ki, futbol skor oyunudur, takımınız ne kadar iyi oynarsa oynasın, gol atamaz ise yenilir.
Hal böyle olunca, sinirler tavan yapıyor ve futbolcunuzun yaptığı hareket saygısızlık olarak görülüyor.
Bu doğaldır, yapan sizin futbolcunuz olduğu için, böyle görmeyebilirsiniz.Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Neyse fazla uzatmayayım ve kulübünüzü işgal etmeyeyim![]()
İyi günler dilerim hepinize.
Melo yapınca sevinç olur.Fenerbahçeli oyuncu yapınca ağır tahrik olur.İnsanlar kendi tuttukları takımlarla ilgili konuşurken terazileri biraz dengesiz oluyor.Stoch o formayı orda giyemezdi saçma olurdu. ne yapsaydı adam? yere koysa ayrı laf edeceklerdi, önüne koysa ayrı laf edeceklerdi. her harekette bir kasıt arayan zihniyet var ortada.
bir de mehmet topuz'un hareketini eleştiriyorlar neymiş tribünleri tahrik ediyormuş
ee melo inönü'de aynı hareketi yaparken tahrik değil miydi?
Sevgili arkadaşlar,
Mesajı yazmak istemiyordum ama yazdığım mesajı anlayış ile karşılayacağınızı düşünerek yazmaya karar verdim.
Olaya bir de bizim açımızdan bakın.Yenilen taraf, zaten sinirler gergin, taraftar gergin.Takım iyi oynadı, siz de iyi oynamış olabilirsiniz.Defans yapmakta futbolun bir gerçeğidir.Akşam hepimiz gördük ki, futbol skor oyunudur, takımınız ne kadar iyi oynarsa oynasın, gol atamaz ise yenilir.
Hal böyle olunca, sinirler tavan yapıyor ve futbolcunuzun yaptığı hareket saygısızlık olarak görülüyor.
Bu doğaldır, yapan sizin futbolcunuz olduğu için, böyle görmeyebilirsiniz.Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Neyse fazla uzatmayayım ve kulübünüzü işgal etmeyeyim![]()
İyi günler dilerim hepinize.
Melo yapınca sevinç olur.Fenerbahçeli oyuncu yapınca ağır tahrik olur.İnsanlar kendi tuttukları takımlarla ilgili konuşurken terazileri biraz dengesiz oluyor.
söylediklerine katılıyorum bu kadar iyi oyuna rağmen mağlubiyet alınca ben de sinirlenirdim doğal olarak.
Ancak küçük bir yerde karşı çıkmak durumundayım sana; sinirlerine hakim olamayıp bir futbolcuyu suçlayan kesim mağdur olarak görünmüyor , hiçbir art niyeti olmadan o hareketi yapan oyuncu terbiyesiz ahlaksız ilan ediliyor. İşte buna karşıyım ben. Sinirli olan tarafın sinirlerine hakim olup yanlış sözler söylememesi büyük erdemdir diye düşünüyorum.
''sinirliydik bu yüzden böyle oldu '' demek bir mazeret olmamalı bence
Hocam yerden göge kadar haklısın. Melo bu sene o hareketi en az 10 kez yaptı. ona kimse bişey demiyor fenerli biri yapınca olay oluyor!Hocam yapılanı bende çok doğru bulduğumu söylemem.Ancak burası Türkiye.Burada her şey karşılıklı.Sen pitbull hareketi yaparsan bir gün bunu da yaparlar.Kazanılmış çok önemli bir maç sonrası basit bir kutlama olarak görüyorum.
Hocam kusura bakmayın Mehmet topuzun Lakabıda Kangal o yüzden bunu yaptı Mehmet Topuz. uzatmayın batıyorsunuz. melo yapıyorsa aynı hareketi başkalarınında yapması hakkı!Sevgili kardeşim,
Melo, Galatasaray da oynamadığı dönemlerde dahi bu sevinci yapıyordu.Adam bu sevinç ile özdeşlemiş.Lakabı bu yüzden pitbull.
Ama gel gör ki, yenilen takımın futbolcusunun yaptığı bir hareketi, biraz daha süsleyerek yapmak, o takımın taraftarını kışkırtır.
Lütfen olaya biraz objektif bakın.
Melo'yu savunmuyorum.Yanlış anlaşılmasın.
Kulübünüzde tartışma da çıkarmak istemiyorum.
--- Mesaj Güncellendi ---
Haklısın, ama bunu biraz da fanatiklik veya ezeli rakip olarak gör.
Bizim futbolcumuz yapsa, sizde aynı şeyi yapardınız.
Sen yapmazdın, o yapmazdı ama başka biri yapardı.
Herkes yapar (takım olarak sölüyorum) sevgili kardeşim.
Hocam yerden göge kadar haklısın. Melo bu sene o hareketi en az 10 kez yaptı. ona kimse bişey demiyor fenerli biri yapınca olay oluyor!
günün en kötü haberi sanırım:
SON DAKİKA! SOW SEZONU KAPATTI! FENERBAHÇELİ FUTBOLCU MOUSSA SOW, SAĞ ARKA ALT ADALESİNDEKİ 3. DERECE YIRTIKTAN DOLAYI SEZONU KAPATTI!
ntvspor
yine kendilerine malzeme buldular işte her maç sonrası aynı şeyler yok m.topuzun sevinci yok stoch formasını nereye koymus...
Maçtan sonra size atıfta bulunmuşmuş idim. Böyle sıkcı günler hep var olsun...