SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sevgili @mustang.
Sayın filan gibi deyimlere gerek yok.
Resmiyetten hiç hoşlanmadığım gibi, saygı olarak yazmış olsan bile salt Fenerbahçeli değil, forumda da ağabey, kardeşiz.
Bahsettiğim web sitesi senin bağlantı verdiğin yer değil.
http://www.fenerbahcetv.org/
Burası.
Ama @seyyah kardeşimizin değindiği gibi, hiç kimsenin bu takımı küçük düşürmeye hakkı olamaz.
Arzu ederseniz, bir öndere de gereksinim yok.
Her haber vb. sayfasının altına eklenmiş formlara kendi görüşünüzü yazabilirsiniz.
Bu web sitesinin ilgisizlik kurbanı olmasını arzu etmiyorum.
Kulüp televizyonundan öte, lalettayn birilerinin çalışması gibi.
Eğer o sorumluluğu almışsa, işini hakkıyla yapmalı, olmazsa bir fan sitesi gibi durur, sırım sırım sırıtır.
Zaten büyük bir olasılık bizim evle komşu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında bulunan stüdyolarına kadar gideceğim, yüz yüze konuşmak için.

--- Mesaj Güncellendi ---

Nasıl İsterseniz Abicim
O zaman bireysel olarak başvurumuzu yapalım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Sevgili @mustang.
Sayın filan gibi deyimlere gerek yok.
Resmiyetten hiç hoşlanmadığım gibi, saygı olarak yazmış olsan bile salt Fenerbahçeli değil, forumda da ağabey, kardeşiz.
Bahsettiğim web sitesi senin bağlantı verdiğin yer değil.
http://www.fenerbahcetv.org/
Burası.
Ama @seyyah kardeşimizin değindiği gibi, hiç kimsenin bu takımı küçük düşürmeye hakkı olamaz.
Arzu ederseniz, bir öndere de gereksinim yok.
Her haber vb. sayfasının altına eklenmiş formlara kendi görüşünüzü yazabilirsiniz.
Bu web sitesinin ilgisizlik kurbanı olmasını arzu etmiyorum.
Kulüp televizyonundan öte, lalettayn birilerinin çalışması gibi.
Eğer o sorumluluğu almışsa, işini hakkıyla yapmalı, olmazsa bir fan sitesi gibi durur, sırım sırım sırıtır.
Zaten büyük bir olasılık bizim evle komşu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında bulunan stüdyolarına kadar gideceğim, yüz yüze konuşmak için.

bu site fbtv nin sitesi olamaz. Niyemi?

1-çok amatörce olduğu belli zaten. böyle bişeyin olacağını hiç sanmıyorum. yetkililer illaki bunun düzenlenmesi gerekli işlemleri yaparlardı.

2- (bence en belirgin nokta burası) sitede google reklamları var. Fenerbahçe google reklamlarının gelirinemi kaldıda ordan reklam alıyor?

Bu site Fenerbahçemizin büyüklüğünü kullanarak gelir elde etmek isteyen ayrıcada gelir elde etmişken birde bilgi sunalım bari diyen insanların yaptığı bir site bence.

Reaksiyon puanı
10,315
bu site fbtv nin sitesi olamaz.
Bu site Fenerbahçemizin büyüklüğünü kullanarak gelir elde etmek isteyen ayrıcada gelir elde etmişken birde bilgi sunalım bari diyen insanların yaptığı bir site bence.
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] bu yorumunu biraz ağır buldum abim.
şöyle bi bakayım dediydim de, içerik yönüyle hani fena sayılmaz.
bal gibi de fenerbahçe sitesi.
tamam, hatalı olabilirler, kusurlu olabilirler, amatör olabilirler.
ama nihayetinde bütün içerikleri kulübümüzün faaliyetleriyle alakalı.
kulübümüzün menfaatlerine halel getirecek bir içerik ya da niyet yok en azından.
onları eleştirelim, ikaz edelim ama vuruşlarımızın şiddetini ayarlarken küstürmeden, zulüm yapmadan yapalım bunu.
ben o siteyi hazırlayan arkadaşların en az bizler kadar taraftar olduklarına inanıyorum. [MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] ağabey gibi yapıcı, doğruya yönlendirici eleştiriler daha adil olur.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
@cobra + @mustang dostlar.
Yanılgıya düşmeyin.
Fenerbahçetv.org, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi medya kuruluşudur.
Salt Fenerbahçe camiasının malıdır.

Bu medya kuruluşu (yani resmi medya kuruluşu), spor kulübümüzün futbol dışında diğer spor dallarına ait müsabakaları, çok tali sporlar hariç, (onları da özet görüntüler olarak yayınlamakta) iç saha müsabakalarının çoğunu zaten yayınlamakta, dış saha yayınlarını başka yayıncı kuruluşlarla (örneğin Sportstv) ortak yayınlamaktadır.
Buraya kadar her şey yerli yerinde.

Lakin, kah sağ sütunda göreceğiniz takımlarımızın maç programı çoğu kez eksik yayınlanmakta, (bunu sezonlar bittiği için şu an farkedemezsiniz) kah sol sütunda yer alan FB Tv Yayın Akışı başlığında ertesi gün dahi asla bulunamamaktadır.
O bağlantıya tıkladığınızda, açılan sayfada alt alta günleri göreceksiniz 11 Nisan 2012 Çarşamba tarihini baz alırsak, Perşembe gününe tıklarsanız 05 Nisan 2012 yani geçtiğimiz hafta Perşembe programına rastlayacaksınız.
Oraya o bağlantı konulduysa 12 Nisan 2012 gününün yayın akışını görmemiz gerekmez mi?
Ben bu gibi duyarsızlık ve lakaytlıkları, özellikle resmi web sitelerinde görünce sadece samimiyetsizlik seziyorum.
Buyurun TRT Kurumu web sitesine bakın. Program yayın akışı en az ün gün sonrayı gösterecek şekilde düzenlenmiş.
@ seYYah arkadaşım, o web sitesi en az bizim kadar Fenerbahçelilerin malı değil, bilakis kulübün resmi medya sitesi.
Herkesin benim kadar hassasiyet göstermesini umamam ama gerçek şu ki, bir iş ya yapılır, ya yapılmaz.
Bu tür konularda belki veya keyfe keder bir yaklaşım kabul edilemez.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Asil Taraftar.
Gününüz Hayırlı Olsun.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İyi günler Rentaşlarım.Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz..

Haydi Fenerbahçe'm

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Fenerbahçe'nin maçından çok daha büyük işlerim var, kavga var....

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Amman sakin ol,olayı iyi anlayıp dinlemeden sonra pişman olacağın işler yapmayasın Abicim.
Haklı bile olsanız kaba kuvvet en son seçeneğiniz olsun.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
aynen katılıyorum.

Amman sakin ol,olayı iyi anlayıp dinlemeden sonra pişman olacağın işler yapmayasın Abicim.
Haklı bile olsanız kaba kuvvet en son seçeneğiniz olsun.

Niyetim öncelikle konuşmak olacak, lakin anlamıyacağını bildiğim için ... Tedarikli olacağım :)
falımdada kavga edeceğim çıkmıştı :) Tipsiz herifin tekiyle ... Sanırm bu kişi o kişi :)
Yada artık başkasıda olabilir...

[video=youtube;dlvGeMdpVvE]http://www.youtube.com/watch?v=dlvGeMdpVvE[/video]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba renktaşlar ve abilerim :)

akşam maçı alıcaz inşallah :)

Şu resme bakar mısınız ? :)

581506_228625303911470_100002920052616_409367_1785666341_n.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba renktaşlar ve abilerim :)

akşam maçı alıcaz inşallah :)

Şu resme bakar mısınız ? :)

581506_228625303911470_100002920052616_409367_1785666341_n.jpg

Ooo Süper.Yine Senin çalışmalarından herhalde.:yes:
FENERBAHÇEMİZİN Amblemi.Çok Güzel ve Anlamlı.:thumbup:
Teşekkürler.:)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ooo Süper.Yine Senin çalışmalarından herhalde.:yes:
FENERBAHÇEMİZİN Amblemi.Çok Güzel ve Anlamlı.:thumbup:
Teşekkürler.:)

Keşke benim çalışmam olsaydı :D
maalesef internette rastladım :)

Yedik 1 tane .

alex ve emre olmadan atak yapamıyoruz .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
böyle gitmez bu maç . aykut hocanın kocaman bi el atması lazım oyuna .

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ah Aykut ahh..!!!

Gitmiş bide 4-3-3 oynayiyor yav harbiden hoca değil bu yav kayseriyi küçümsüyor resmen..Senin yüzünden 'BiZiM'' takimimiz yeniliyor yav..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
burda aykut kocamanın suçu olduğunu düşünebilirsin ama bizi kurtarıcakta o olur.

Aykut Kocamana Tam Destek.

2. gol geldi yaa !

Reaksiyon puanı
10,315
şükürler olsun Rabbim.
zor da olsa ekarte ettik bir sarı-kırımızıyı daha...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok şükür kazandık,şans ilk defa bize güldü.
Yoksa Allah için maçı hiç haketmedik.
FENERBAHÇEM Sağolsun,yine öldürüp öldürüp diriltti.
Haydi Bakalım Kaldı 2 maç.

Reaksiyon puanı
10,315
umarım filan daha kolay olur.
böyle bir maçı kalbim kolay kolay kaldırmaz bi daha...

Reaksiyon puanı
10,315
ya ben maçı izleyemedim. camide bir arkadaş ilk yarının 1-0 aleyhimize bittiğini söyledi ya, başımdan kaynar sular döküldü. ama ikinci yarı için benim de umudum vardı. sonra talebelerimi okuttum, eve geldim. penaltılara kalmıştı. kalbim dan dan vurmaya başladı. off Allahım ya, ne zor geçti o dakikalar, anlatamam... hani cengiz aytmatov'un ünlü kitabı "gün uzar yüzyıl olur" aforizmasını yaşadım. dakikalar bana cehennemde geçirilmiş bir yıl gibi geldi. kapadım radyo, televizyonu. bi zaman sonra SDN'deki ilgili konunun sayfasını yeniledim. turu geçtiğimizi anlayınca... tarif edilmez sevinçlere gark oldum. şükrettim. nasıl oynadığımızı görmediğim için bişey diyemem ama tahmin etmek tabii ki zor değil. yorum yapan arkadaşlar da yazmışlardı zaten. neyse içim rahatladı şükür, artık rahat bir uyku çekebilirim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Gunaydiiiiin asil taraftar...
maci izlerken bende cok heyecanlandim...kalbim cok fena atti... birgun Fener yuzunden koltuk kiracagim ama bakalim ne zaman:)
Acik soylemek gerekirse ben pek sevinmedim..elenseydik play off da cok daha eglenceli gecerdi. diger takimlar daha cekingen olurlardi cunku... baksaniza simdiden "cok yoruldular,trabzona yenilirler, bize yarar" demeye basladilar :)

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
futbolculardaki bu disiplinsizlik mi diyeyim tutarsızlıkmı diyeyim nedendir anlamadım artık böyle maç izlemek istemiyorum.Aykut hocaya olan desteğim kırılmaya başlıyor yavaş yavaş :(