SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
--- Mesaj Güncellendi ---

[/COLOR]Hakikaten yahu.
Haydi Arkadaşlar canlandıralım konumuzu.
Nerelerdesiniz?:wink:

Reaksiyon puanı
10,315
Haydi Arkadaşlar canlandıralım konumuzu.
Nerelerdesiniz?:wink:

buralardayız [MENTION=47324]mustang[/MENTION], tamam inşaallah.
bizim techno ile angel fren yapınca biraz geriye düştük anlaşılan.

Merhaba arkadaşlar, keyifler nasıl?

Merhaba sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], teşekkür ederiz, iyiyiz hamdolsun...
sizi burada görmekte sevindirici ayrıca... hep bekleriz! :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçe Universal yarı finalde
w8OxS.jpg

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi Play-Off eşleşmelerinde A Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımız, grubundaki üçüncü ve son maçında Galatasaray ile karşılaştı. Rakibini 21-25, 25-17, 29-27, 25-16 setlerle 3-1 mağlup eden Takımımız grubunu lider tamamlayarak, yarı finale yükseldi. İlk sette tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle maç bir süre durdu. A Grubu’nun lideri Fenerbahçemiz, B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Vakıfbank Türk Telekom ile Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Universal: 3 - Galatasaray: 1
Salon:
TVF Başkent
Hakemler: Sevda Güler, İbrahim Ünal
Fenerbahçe Universal: Naz, Logan, Duygu, Seda, Kim, Eda (Nihan, Merve, Yağmur, İpek)
Galatasaray: Nilay, Natalia, Calderon, Gökçen, Gamze, Selime (Funda, Derya, Deniz, Miletic
Setler: 21-25, 25-17, 29-27, 25-16
Süre: 100 dakika (26, 24, 30, 20)
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28679

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydııııınnnn 12 Numara!!!!!
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; ben hergün uğruyorum en azından :)

Antalyaspor maçı biletleri genel satışta
Spor Toto Süper Lig'in 34. Haftası'nda, 7 Nisan Cumartesi günü, Fenerbahçemiz ile MP Antalyaspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçın biletleri genel satışa çıktı.

Daha önce Kongre Üyelerimiz ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ile faturalı Fenercell kullanıcıları için de satışa çıkan biletler genel satışa da açıldı. Bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33,00-TL

Fenerium Üst H-I Blok: 77,00-TL

Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 99,00-TL

Fenerium Alt G Nissan Blok : 125,00-TL

Fenerium Alt B nesine.com Blok : 175,00-TL

Fenerium Alt F nesine.com Blok: 175,00-TL

Fenerium Alt C-E Blok: 215,00-TL

Fenerium Alt D Ford Blok: 225,00-TL

www.fenerbahce.org

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Cumalar,FENERBAHÇELİLER...!:yes:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
SAĞDUYU
Son dönemde sahalarda, salonlarda giderek artan olaylar, Türk Sporu’nun bugünleri ve geleceği için endişe verici bir boyut kazanmaktadır. Kötü tezahürat, rakibe saygısızlık, sahaya yabancı madde atılması gibi sportmenlik dışı davranışlar her derbide yeni bir örnekle karşımıza çıkmaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü sporda şiddetin önüne geçilebilmesi adına, kendi taraftarlarına sağduyu çağrısı yapma kararı almıştır.

"Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında "Küfür Etme, Ettirme" ve "Hep Destek Tam Destek" sloganları etrafında birleşerek, takımımızın imza attığı galibiyet serisinde ve sezon sonunda ulaştığımız şampiyonlukta büyük payı olan Fenerbahçe taraftarı için, gün yine sağduyulu davranma ve sporda şiddete karşı tek vücut olarak hareket etme günüdür.

Kadın voleybol, kadın basketbol ve profesyonel futbol takımlarımızın son dönemde oynadığı derbi karşılaşmalarında meydana gelen olaylar, kulübümüze maddi-manevi çok büyük zarar vermiştir.

Son olarak dün voleybol derbisinde yaşanan olaylar Fenerbahçe Universal’i diskalifiye noktasına getirmiş, Euroleauge Final 8 grup karşılaşmasında Avrupa arenasında ülkemizin sportif imajı açısından çok çirkin bir tablo ortaya çıkmış, futbol derbisinde meydana gelen olaylar yüzünden takımımız 2 maç seyircisiz oynama artı para cezasına çarptırılmıştır.

Büyük Fenerbahçe Taraftarı;

Bu yaşananlar her zaman ve özellikle 3 Temmuz sürecinde kulübüne verdiği sonsuz destekle dünyaya örnek olan taraftarımızın tüm çabalarını, maddi-manevi katkılarını son derece olumsuz bir şekilde etkilemektedir.

Yediden yetmişe tüm taraftarlarımızın dişinden tırnağından arttırarak kulübümüz için yaptığı katkılar, milyonlarca lirayı bulan para cezalarına gitmekte ve camiamızı derinden yaralamaktadır.

Rakip taraftarların yol açtığı olaylardan farksız olarak, kendi taraftarımızın sebebiyet verdiği olaylar sahada mücadele eden sporcularımızın motivasyonunu, maç konsantrasyonunu negatif yönde etkilemektedir.

Gelin hep birlikte kulübümüze çok büyük zarar veren bu olayların önüne geçelim.

Gelin bundan sonraki maçlarda, Süper Final karşılaşmalarında voleybol ve basketbol mücadelelerinde sahamıza gelecek olan misafirlerimizi, sporcu kardeşlerimizi, Fenerbahçe’ye yakışan bir şekilde ağırlayalım ve uğurlayalım.

Gelin Fenerbahçe ailesi olarak bir kez daha farkımızı gösterelim, sporda şiddete, kavgaya, gürültüye, kötü tezahürata ilk tokadı biz atalım.

Sahalara, salonlara, tribünlere kardeşliği, barışı getirmek için elimizden geleni yapalım"

www.fenerbahce.org

Reaksiyon puanı
10,315
herkese hayırlı cumalar olsun. hayırlı günler ve hayırlı hafta sonları dilerim.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Renktaşlarım nasılsınız, neler yapıyosunuz?
bu aralar az gelip gittim buralara.
vizeleri bitirdim tekrar geldim hep burdayım artık.. :)

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçemiz yarı final serisinde 2-0 önde

2012-04-06_mrs446.jpg

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off yarı final ikinci maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Caferağa Spor Salonu’nda karşılan Fenerbahçemiz, rakibini 79-69 mağlup ederek, seride durumu 2-0’a getirdi. 3 galibiyet ulaşacak takımın adını finale yazdıracağı seride 3. maç, 9 Nisan Pazartesi günü Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy’un da izlediği maça her iki takım da karşılaşmaya tutuk başlarken ilk dakikalarda skor üretmekte zorlandılar ve ilk 3 dakika 4-4’lük eşitlikle geçildi. Nevriye Yılmaz ve Angel McCoughtry ile rakip potada sayılar bulan Fenerbahçemiz, Ivana Matovic’in de serbest atışları ile skoru 9-4’e taşıdı. Maçın ilk 5 dakikası 10-6 Takımımızın üstünlüğünde geçilirken, bu dakikadan sonra rakibi karşısında daha etkili olan Fenerbahçemiz, özellikle Matovic’in sayıları ile skor üstünlüğünü korudu ve ilk periyodu 23-17 önde tamamladı.

İkinci periyoda Takımımız Angel McCoughtry’nin sayısı ile başlarken, Mersin Büyükşehir Belediyesi de rakibine Tuğçe İnöntepe ile cevap verdi. Her iki takımın da karşılıklı bulduğu sayılarla devam eden maçta, rakibine oranla biraz daha etkili bir görüntü çizen konuk ekip, Latoya Thomas’ın sayısı ile farkı 2 sayıya indirdi (29-27). Devrenin son 4 dakikasına Zane Tamane’nin sayısı ile 31-27 önde giren Fenerbahçemiz, Ivana Matovic ile de skoru 33-27’e getirdi. Etkili oyununu sürdüren Fenerbahçemiz, rakip potada bulduğu sayılarla farkı açmaya devam etti ve devrenin son 2 dakikası içinde 10 sayılık farka ulaştı (39-29). Devrenin geride kalan süresinde de üstünlüğünü koruyan Takımımız, ilk 20 dakikayı da 44-31 öne tamamlayan taraf oldu.

İkinci yarıda Shavonte Zellous’un içeriden ve dışarıdan kaydettiği sayılar oyuna yeniden ortak olmak isteyen Mersin temsilcisi, McCoughtry’yi durdurmakta zorlanınca Fenerbahçemiz 25. dakikaya 54-41’lik üstünlükle girdi. Cappie Pondexter’ın da skorer oyunu ile aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen Takımımız, final periyoduna 63-55’lik avantajla girdi.

Son çeyreğe de hızlı başlayan Fenerbahçemiz 8-2’lik bir seri yakalayarak 32. dakikada durumu 71-57’ye getirdi. Latoya Thomas’ın orta mesafeli atışlarıyla rakibini yakalamak isteyen Mersin Büyükşehir Belediye’sinde, Shavonte Zellous’un da çabası yeterli olmazken, kalan dakikalarda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Takımımız, mücadeleden 79-69 galip ayrıldı.

SALON: Caferağa Spor Salonu
HAKEMLER: Özlem Yalman, Aydın Karaçam, Ogün Cılız

FENERBAHÇE (79): Zane Tamane 6 (4 ribaund- 2 asist), Birsel Vardarlı 2 (4 ribaund- 3 asist), Esmeral Tunçluer (1 ribaund- 3 asist), Kübra Siyahdemir, Nevriye Yılmaz 6 (4 ribaund- 1 asist), Ivana Matovic 19 (5 ribaund- 6 asist), Olcay Çakır, Nevin Nevlin, Cappie Pondexter 25 (5 ribaund- 2 asist), Angel Mc Coughtry 21 (8 ribaund- 3 asist)
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (69): Christi Thomas 12 (11 ribaund-1 asist), Tuğçe İnöntepe 4 (1 ribaund), Erlana Larkins 6 (7 ribaund-2 asist), Dilek Ünüvar 2 (1 ribaund- 1 asist), Shavonte Zellous 20 (4 ribaund-2 asist), Tuğba Palazoğlu 9 (1 ribaund-1 asist), Melek Bilge 2 (1 ribaund- 1 ribaund), Deniz Boz, Latoya Thomas 14 (6 ribaund-1 asist)

1.PERİYOT: 23-17
2.PERİYOT: 21-14
3.PERİYOT: 19-26
4.PERİYOT: 16-14

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28697

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
“Bize ‘Asla Vazgeçmeyin’ dedi”

mcnEX.jpg

Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım’ı ziyaret eden yabancı futbolcularımız Joseph Yobo, Reto Ziegler ve Cristian Baroni, ziyaretle ilgili izlenimlerini ve Başkanımızın kendilerine verdiği mesajları, Radyo Fenerbahçe’de tüm taraftarlarımızla paylaştı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın çok büyük ve saygıdeğer bir insan olduğunu söyleyen Nijeryalı oyuncumuz Joseph Yobo, Başkanın kendilerinden şampiyonluk iddiasından asla vazgeçmemelerini istediğini aktardı.

İlk kez karşılaştığı Başkanımız Aziz Yıldırım’ı "Çok büyük bir karakterde ve çok pozitif bir insan" ifadeleriyle tanımlayan İsviçreli oyuncumuz Reto Ziegler ise Başkan’a şampiyonluk için ellerinden geleni yapma sözü verdiklerini söyledi.

Başkanın kendisine has duruşunu yitirmediğini ve çeşitli esprilerle kendisine takıldığını anlatan Brezilyalı oyuncumuz Cristian Baroni ise, "Biz ona moral vermek için gittik, her zamanki gibi o bize moral verdi" dedi.

Yobo, Ziegler ve Cristian, Medya Sorumlumuz Orkun Yazgan’ın hazırlayıp sunduğu ve Radyo Fenerbahçe’de Bilyoner.com’un katkılarıyla yayınlanan ’Samandıra Saati’ isimli programda, Metris izlenimlerini şu ifadelerle paylaştılar:

Yobo: "Mesajları Samandıra’ya ileteceğiz"

Programa ilk bağlanan Yobo, "Öncelikle bizim için zordu, biz de bu ziyaret öncesi biraz çekiniyorduk. Ama ben geçen sene tüm maçların nasıl geçtiğini biliyorum. Oradaki tüm süreçleri(Cezaevi ziyaretçi prosedürü) geçtikten sonra kendisini gördük, kendisini çok iyi bir durumda gördük ve onu görmekten de çok mutlu olduk.Çok büyük bir insan, çok iyi bir başkan, çok saygıdeğer bir insan. Özellikle onu gördükten ve onunla konuştuktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisi bize tüm maçları izlediğini, sonuna kadar asla vazgeçmememiz gerektiğini, şampiyonlukta bize sonuna kadar güvendiğini söyledi.Play-off yaklaşıyor, çok zor maçlarımız var. Aynı şekilde Başkanımız da bize aynı mesajı verdi. Çok iyi bir teknik direktörümüz var. Sonuna kadar onun arkasında olmalıyız ve söylediklerini dikkate almamız gerektiğini biliyoruz. Başkanın bize son derece fazla güveni var. Biz geçen sezon ne olup bittiğini biliyoruz, son şampiyon biziz ve biz hak ederek bu şampiyonluğu kazandık. Bu sezon da aynısını yapmak istiyoruz. Başkanımız belki bizimle birlikte değil ama tüm bu mesajları, antrenmanda takım arkadaşlarımızla paylaşacağız ve onlara orada yaşadığımız atmosferi anlatacağız. Başkanımızın sevgi ve saygılarını akşam Samandıra’ya ileteceğiz " dedi.

Ziegler: "Böyle bir ortama rağmen çok yürekli ve cesur"

Daha sonra programa bağlanan Ziegler ise "Başkanı ziyaret etmek çok istediğim bir şeydi ve beni son derece mutlu etti. Bana her zaman çok iyi ve olumlu bir insan olduğunu söylüyorlardı. Gerçekten de çok büyük bir karakterde ve çok pozitif bir insan olduğunu gördüm ve büyük bir mutluluk duydum. Bizi görmekten çok mutlu oldu. Kendisini çok formda gördüm ve bu da bana ayrıca mutluluk verdi. Tüm Fenerbahçe maçlarını izlediğini ve bizi takip ettiğini söyledi. Bizim için, Fenerbahçe için bu sezonun çok önemli bir sezon olduğunu özellikle anlattı. Ben de Başkanımızın bir an önce çıkmasını istiyordum. Ben hayatımda ilk kez böyle bir ortama gidiyorum, bir cezaevine gidiyorum. Kendisini böyle bir ortamda çok yürekli ve cesur gördüm. Özellikle taraftarımızın ve kendisinin şampiyonluğu hakkettiğini ve şampiyonluk için elimizden geleni yapacağımız kendisine ilettim. Benim bir dileğim de play-off’lardan önce mümkünse çıkması ve bizimle birlikte olmasıydı" diye konuştu.

Cristian: "Bana ’Gel saçlarını kestirelim, burada berber bedava’ diye takıldı"

Programa telefonla bağlanamayan ancak mesajını gönderen Cristian Baroi ise izlenimlerini "Başkanımızı çok iyi gördük.Uzun zamandır böylesine zor bir ortamda bulunuyor. Hiç ama hiç kolay deği. Ama buna rağmen o kendisine has duruşunu kaybetmemiş. Çok güzel mesajlar verdi. Her zamanki gibi espriler yaptı. Neşesine, formuna hayran kaldık. Biz ona moral vermek için gittik, her zamanki gibi o bize moral verdi. Hatta benim saçlarıma takıldı; ’Saçların çok uzamış, gel burada kestirelim, burada berber bedava’ dedi. Ailelerimizi sordu, çocuklarımızı sordu. Bir baba gibi herkesi tek tek sordu. Kendisini gayet sağlıklı ve moralli gördük. Bize çikolata bile ikram etti. Tüm maçlarımızı izlediğini söyledi ve ligin bundan sonraki bölümünde bizlere başarılar diledi. ’Fiziken yanınızda değilim ama kalbim sizinle, size güveniyorum, şampiyon olacağınıza inanıyorum’ dedi. Aykut Hocamızın bir dediğini iki etmememizi, ona destek olmamızı söyledi. Bizleri kapıda kucaklayarak karşıladı, aynı şekilde sarılarak uğurladı. Çok duygulandım. Onunla yaptığımız bu özel görüşmeyi hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Bu arada sezonun ilk maçında gol atmıştım ve formamı Başkanımıza göndermiştim. Formanın kendisine ulaştığını öğrendim çok mutlu oldum. Aziz Başkan ile görüşmemize izin veren tüm yetkililere, Adalet Bakanlığı’na ve bizi çok iyi ağırlayan tüm Metris personeline teşekkür ediyoruz. Başkanımızın tüm mesajlarını, desteğini takım arkadaşlarımıza ileteceğiz" cümleleriyle aktardı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28690

[h=1]Kapıda karşılandı[/h]
WcfUX.jpg

[h=2]Sırbistan Süper Ligi'nin ilk ve tek Müslüman takımı Novi Pazar’ın taraftarları, Genç Fenerbahçeliler daveti üzerine Türkiye’ye geldi.[/h]
Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giriş yapan grubu sarı-lacivertli taraftar ellerinde meşalelerle karşıladı.Sefa Kalya liderliğindeki Genç Fenerbahçeliler grubunun daveti üzerine Türkiye’ye gelen, Nova Pazar futbol takımının taraftarları Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giriş yaptı.Fenerbahçe’nin Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için gelen grubu sarı-lacivertli taraftar ellerinde meşalelerle karşıladı. Birlikte Boşnakça ve Türkçe tezahüratlarda bulunan iki takım taraftarları birbirlerine sarılarak dostluk örneği gösterdi.

Nova Pazar’ın tribün liderlerinden Emir Rapovic, iki takım taraftarlar arasında başlayan dostluk köprüsünün gelişerek devam etmesini istediğini ifade ederek “Kardeşlerimizin yanına geldiğimiz için çok mutluyuz. Bize gelerek ziyarette bulunanları burada da görmek çok güzel. Bu bizim için bir tarih” diye konuştu.
Genç Fenerbahçeliler grubunun sözcülerinden Ferhat Eren ise İnternet üzerinden başlayan dostluklarının ziyaretlerle sürdüğünü söyledi. Nova Pazar taraftarlarınınFenerbahçe Antalyaspor karşılamasını izlemek için Türkiye’ye geldiğini anlatan Eren, “İnternet üzerinden Nova Pazar ile irtibat kurarak kardeş takım ilan ettik. Daha sonra geçen Mart ayında onların maçlarını izlemek için Sırbistan’a bir grup arkadaşımız gitti. Onlarda takım olarak sahaya Fenerbahçe formalı çocukları ellerinden tutarak sahaya çıktılar. Bu şekilde iki takım arasında dostluk ve kardeşlik gelişti. Şimdi Nova Pazar takımı taraftarları Antalyaspor maçını İstanbul’da izlemek için geldi. İki takım arasındaki dostluk ileri de bir hazırlık maçı ile geliştirmek istiyoruz” dedi.
Birbirlerine sarılarak meşalelerle tezahüratlarda bulunan iki takım taraftarları otobüslere binerek İstanbul’a doğru yola çıktı.

f7HB6.jpg

KQ78f.jpg

2D7ed.jpg

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20294085.asp

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar 1907. mesajımı sizlerle paylaşmak istedim,
Sonuçta sayı güzel, Tarih olarak bakarsak çok güzel :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;6-RM2RwANhQ]http://www.youtube.com/watch?v=6-RM2RwANhQ[/video]

video değiştirilmiştir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar 1907. mesajımı sizlerle paylaşmak istedim,
Sonuçta sayı güzel, Tarih olarak bakarsak çok güzel :D
Teşekkürler Lord paylaşımın için.
Bizim aklımıza gelmedi bunlar.
Güzel olmuş da birazda resimle video ile zenginleştirse idin.O zaman tadından yenmezdi.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Teşekkürler Lord paylaşımın için.
Bizim aklımıza gelmedi bunlar.
Güzel olmuş da birazda resimle video ile zenginleştirse idin.O zaman tadından yenmezdi.
resimle, video da benim aklıma gelmedi :blushing:
Artık bizden sonra gelenler daha güzellerini yaparlar :yes:

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe 2-0 MP Antalyaspor
2012-04-07_antalyakapak446.jpg

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaştı. Rakibini 62. dakikada Moussa Sow ile 72.dakikada Henri Bienvenu’nun golleriyle 2-0 mağlup eden Takımımız, ligde normal sezonu 68 puanla ikinci sırada tamamladı. Maçtan dakikalar şöyle:

11. dakikada Medical Park Antalyaspor atağında Uğur İnceman’ın ceza alanı dışından şut denemesi kaleci Volkan’da kaldı.

19. dakikada Sedat’ın yaklaşık 35 metreden sert şutunda Volkan üzerine gelen topu kornere çeldi.

29. dakikada sol çaprazdan Stoch’un şutunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

40. dakikada Cristian Baroni’nin ceza alanı dışından çektiği şut yandan auta gitti.

54. dakikada soldan Emre’nin orta şut karışımı vuruşunda, top üst direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Bienvenu’nun kafa vuruşunda, kale önünde Ali Turan meşin yuvarlağı kafayla uzaklaştırarak, gole izin vermedi.

55. dakikada ani gelişen Medical Park Antalyaspor atağında soldan ceza alanına giren Ali Zitouni’nin vuruşunda, kaleci Volkan’ın uzanarak çıkardığı topu altı pasta Yobo kornere atarak, tehlikeyi uzaklaştırdı.

62. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Mehmet Topuz’un yerden ortasında, soldan ceza alanına giren Ziegler’in kale önüne gönderdiği topa Sow dokunarak, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

71. dakikada sağdan ceza alanına giren Sinan’ın şutunda, kaleci Volkan yatarak topu kontrol etti.

72. dakikada Emre’nin pasıyla ceza alanına giren Bienvenu, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu direğin dibinden ağlara göndererek, farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

90. dakikada ceza yayı önünden Tita’nın şutunda, top üstten auta çıktı.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin (Dk. 46 Emre Belözoğlu), Cristian, Caner Erkin, Stoch (Dk. 46 Sow), Bienvenu (Dk. 79 Dia)
Medical Park Antalyaspor: Ömer Çatkıç, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Tita, İbrahim Dağaşan (Dk. 78 Jaba), Sedat Ağçay, Ali Zitouni, Uğur İnceman (Dk. 84 Emrah Başsan), Mehmet Yılmaz (Dk. 70 Sinan Kaloğlu)
Goller: Dk. 62 Sow, Dk. 72 Bienvenu (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 68 Emre Belözoğlu, Dk. 77 Caner Erkin (Fenerbahçe), Dk. 81 Uğur İnceman (Medical Park Antalyaspor)
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28705

bugün kimse bu maç hakkında konu açmamış, buraya açayım dediydim.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Geleceğin büyük golcüsü Felipe De Souza ! Maşallah sana :)

528130_10150663739132058_41921267057_9461165_1305079146_n.jpg

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yav Alex'in küçüklüğü zannettim.. Maaşallah..

Reaksiyon puanı
10,315
yahu bunun anası az çektirmedi bize, alex'i alırken. sanırım o zaman yeni evliydiler, alex istanbula ancak karısının beğenmesi ve kabul etmesi halinde gelebileceğini söylemişti. bizim o zaman ki yöneticiler de gidip kırk takla atmışlardı kadına, istanbulu beğendirip kabul ettirmek için. öyle zannediyorum ki şimdi de kovsan gitmez istanbuldan.

bu ufaklık gerçek istanbullu olmuş oluyor anlayacağınız. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bende aranıza katırlabilir miyim ? :)
-bu çalışma benden

alex_de_souza_by_meridiann-d4vj3dl.png

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende aranıza katırlabilir miyim ? :)
-bu çalışma benden

alex_de_souza_by_meridiann-d4vj3dl.png
Ne Demek Hoşgeldiniz.:yes:
Biraz kendinizden bahsediniz.:w00t:
Yeni Renkdaşımızla tanışmış olalım.:)
Bu arada güzel bir çalışma olmuş.
Devamını bekleriz.Kulubümüzde.:)

Geleceğin büyük golcüsü Felipe De Souza ! Maşallah sana :)

528130_10150663739132058_41921267057_9461165_1305079146_n.jpg
Maaşallah..!:w00t:
Şıp demiş Babası gibi olmuş.:P:laugh: