SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@|SeYYaH| abim; ben her zaman kotu dusunursen kotu seyler olur diye yaklasan biriyim.. haklisiniz hepimizin memnuniyetsizligi ayni.. ben @Genero 'nun haftayada puan kaybederiz sozune karsilik sakaci seni dedim.. yani kotu dusunmek istemiyorum..

birseyler donuyor ama bunun ne oldugunu biz bilmiyoruz.. belki de Kocaman kendi istegiyle giderse herkes ona laf edeceginden kulubun onu birakmasi istiyor ve takimi boyle oynatiyor..

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]abi duygularıma tercüman olmuşsun.. yani 5-0 önde olduğumuz maçta bile bi burukluk oluyor kaybedebiliriz berabere kalabiliriz diye
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] d anlıyorum senide hiç kimse fenerin bu durumda olmasını istemez sanki bu durum bi şaka gibi =) fener resmen rezil bu futbol oynuyo takım pas yapamıyordu nasıl toplar kaptırdık öle trabzon maçında herkes yorgun bu takım kondisyon çalışmıyor mu aykut bence işini garantiledi yatıyor oyuna zaten müdahalesi yok ohoo playoff var =)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya arkadaşlar sizde de hiç insaf yok hemen Aykut hocaya dalıyorsunuz.Unuttuğunuz bu takım ligde 2.sırada.Bu sıraya öpücükle gelmedi Aykut hoca ile geldi.Sanmıyorum ki Aykut hoca takıma bir tane yada iki tane attınız üzerine yatın desin.Bu tamamiyle futbolcuların laubaliliği.Nitekim böyle maçların sonunda tv ekranlarından''Ne hikmetse geriye çekiliyoruz bu bizde alışkanlık yaptı'' gibi beyanatları var.Lütfen biraz daha insaf.Zaten takımın bilinen nedenlerden dolayı oynaması bile mucize Lütfen.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sorayım mail gönderecek miyiz? Eğer Aziz Yıldırım'a göndereceksek onu buldum.Fenerbahçe org un üst sağ tarafında.

Reaksiyon puanı
10,315
Şimdi sorayım mail gönderecek miyiz? Eğer Aziz Yıldırım'a göndereceksek onu buldum.Fenerbahçe org un üst sağ tarafında.

mutlaka gönderelim [MENTION=251480]bsg18[/MENTION], sorunun mutlaka çözülmesini sağlamalılar. bizi bu utançtan kurtarmalılar.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
mutlaka gönderelim @bsg18, sorunun mutlaka çözülmesini sağlamalılar. bizi bu utançtan kurtarmalılar.
Yukarıdaki metnimi göndereceğiz abi.
Ben varım.
Bu işe el atmamız lazım,bu renklere gönül verenlerin bu gidişten memnun olacağını zannetmiyorum:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin asil taraftar....

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaslar o yaziyi gondermeden once biraz duzeltelim.. bazi kelimeler benim hosuma gitmedi...

Reaksiyon puanı
10,315
Yukarıdaki metnimi göndereceğiz abi.

olabilir tabii!
bgs bu işi halledecektir inşaallah.
metin içinde beğenmediğiniz unsurlar, cümle ya da kelimeler varsa bunları ayıklayarak yeni bir metin oluşturabilirsin [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,315
gerçi değişecek pek birşey olacağıını da zannetmem ya, biz yazalım yine de.
aykut trabzon maçı için güzel futbol oynamaya başladığımızı falan söylüyordu. şaşıp kaldım valla.
ya güzel futbolun ne olduğunu biz bilmiyoruz ya da onun kafasına saksı falan düşmüş olmalı. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
büyük taraftar... yazıyı bu şekilde düzelttim.. çok oynamadım üzerinde.. sizde bir bakarsanız sevinirim..

Selamlar;

Biz SDN (forum.shiftdelete.net) forum üyesiyiz. Bu forumda yaklaşık 400-500 kişilik,SDN Fenerbahçe Kulübü adlı bir camiamız var. Biz takımımızı seven taraftarlarız. Her zaman takımımızın iyi oynamasını görmek isteriz. Bu da bizim en doğal hakkımızdır. Bazı hususlar tarafımıza yanlış geliyor. Sn. Aykut Kocaman'ın takımı oynatış şeklini anlamış değiliz. ( Bir gol atıp geriye çekilmek vb.)

Biz takımızın mahkeme salonlarında oluşundan değil, takımımızın böyle bir kadroyla böyle bir oyun sergilemesinden üzüntü duyuyoruz. En az 70 dakika boyunca hemen hemen her takımın karşısında ve kendi kalesi önünde savunmak için debelendiğini görmekten hicap duyuyoruz.

Eğer Sn. Aykut Kocaman ile görüşme fırsatınız olursa (veya iletişime geçme) böylesine güçlü bir kadronun neden böyle oynatıldığını bilmek istiyoruz. Ve bu soruya en kısa zamanda kesin bir cevap istiyoruz.

400-500 kişilik, takımını seven böyle bir camianın böyle küçük bir isteği yerine getirilir, umarız.

Gereğinin yerine getirilmesini arz ederiz.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]Bu Yasa Kimin Yasası?
bos.gif
[/TD]

[TD="class: metin"]3 Mayıs 2011 günü 1907 ÜNİFEB olarak yaptığımız açıklamada, Trabzonspor’un stadında yaşanan “Günahların Takımı Fenerbahçe” rezaletini vurgulamış ve 6222 nolu Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Kanunu’nun kimleri “kapsamadığını” sorgulamıştık. Tam 11 ay sonra bu pankart yanında daha da iğrençleriyle yine malum şehrin malum stadında yerini aldı. O gün bu pankartı protokol tribününden keyifle seyredip tatlı bir taraftar muzipliğine yoranlar aynı akıl tutulmasını dün de bir süre yaşamış, seyredenlerin midesini yeterince bulandırdıktan sonra neden sebep kaldırtabilmişlerdir.

Dün bu stadda devam eden soruşturmaya ilişkin tezahürat ve pankart yasağı ihlal edildi, bir başka pankartla gayrımüslimler terbiyesizce aşağılandı, alenen ırkçılık yapıldı. Bu pankartları akıl edenlerden ve hazırlayanlardan çoktandır vazgeçtik fakat bunu bilenleri, buna göz yumanları bırakmaya niyetimiz yok.

6222 no.lu Kanun, Madde 14 - (2) ve(3)’te açıkça belirtildiği üzere Spor Alanları’ında ırkçı çağrışım yapan her söylem ve pankart cezai işlem gerektirir. Yine aynı yasaya göre pankartlar stada müsabakadan 1 gün önce Stad Yönetimi’nin bilgi ve insiyatifi dahilinde sokulur. Bu durumda Trabzonspor Yönetimi’nin, Stad Müdürü’nün, emniyetinin bu pankartlar için “doğru değil” haricinde bir açıklaması var mıdır? Sahaya bıçak fırlatan taraftarının sağduyusunu öven Hasan Yener’in kendi sağduyusu nerede kalmıştır?

Kale arkasını donatan o büyük pankartların Trabzonspor Yönetimi’nin müsaadesi olmadan stada giremeyeceğini gayet iyi biliyoruz. Karar vericilerileri herhangi bir aksiyon almayacaklarını bile bile “usulen” göreve davet ediyor, sporda şiddeti önlemek için stadlarda taraftar dövdürmek haricinde de önlemler düşünmeye davet ediyoruz.

11 ay önce yayınladığımız bildiri muhataplarının yüzünü nasıl kızartmadıysa, bugün bu yazılanlar da eminiz ki bu rezalete bir son vermeyecektir; ancak bizler bu çifte standarda, iki yüzlülüğe sıkılmadan isyan edeceğiz. Zira bu artık biz Fenerbahçeliler`in vicdani yükümlülüğüdür.

Saygılarımızla,

1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği [/TD]

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kim göndersin? İstenilirse ben gönderebilirim.

Birde @|SeYYaH| abicim sen Aziz Yıldırım'a mesaj göndermek istiyordun.Eğer hala istiyorsan fenerbahçe org un üst sağ tarafından gönderirsin.Cevap gelince de burada yayınlarsan iyi olur abicim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Kim göndersin? İstenilirse ben gönderebilirim.

Birde @|SeYYaH| abicim sen Aziz Yıldırım'a mesaj göndermek istiyordun.Eğer hala istiyorsan fenerbahçe org un üst sağ tarafından gönderirsin.Cevap gelince de burada yayınlarsan iyi olur abicim.

bunu sen çıkardın sen gönder :)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ok.

--- Mesaj Güncellendi ---

Gönderdim.Hadi hayırlısı...

Peki Aziz Yıldırım'a gönderecek miyiz?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Şiddetin geldiği son nokta!

3 Temmuz'da ortaya çıkan şike skandalının ardından F.Bahçe ve Trabzonspor kulüpleri arasında patlak veren gerilim inanılmaz boyutlara ulaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan saha olaylarının devamı sosyal paylaşım sitelerinde şiddetini arttırarak devam ediyor. Karşılaşmada çıkan olayların ardından iki kulüp arasındaki bildiri savaşına taraftarlar da, sosyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook'tan dahil oldu.Trabzonsporlu taraftarların üniversitelerdeki oluşumu Uni-Ts grubunun resmi Facebook hesabından, F.Bahçeli taraftarların fotoğrafları yayınlanarak hedef gösterildi.

Bordo mavili taraftarlar, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi olan ve Trabzon'a gelen F.Bahçe kafilesini karşılayan sarı lacivertli taraftarların fotoğraflarını yayınlayarak şu bildiriyi yaptılar:

"Fotoğrafta işaret içerisine alınan şahısları kaldıkları evde / yurtda bulup öncelikle ellerindeki atkıları alan ve gerekli yaptırımı uygulayan ilk 5 arkadaşımıza Üni-Ts Ankara olarak 2012-2013 sezonu kombinesi hediye edilecektir..! Yaptırım uygularken videoya alınması tek şartımızdır..!"

Bu olayların ardından Fenerbahçeli taraftarlar bu durumu boykot ederken Uni-TS grubu sarı lacivertli taraftarların artan tepkisi sonrası 30 bin üyeli Facebook hesaplarını kapatmak zorunda kaldılar.

F.BAHÇELİ DÖVENE, EĞLENCE...

Yaşananların ardından Fenerbahçeli taraftarlar Facebook ve Twitter üzerinden tepkilerini dile getirirken ortaya atılan bir başka iddia ise olayların daha da büyümesine yol açtı.

Uni-TS grubunun F.Bahçeli taraftarları hedef gösterircesine yaptığı paylaşımın altına polis olduğu iddia edilen kişinin yorumu sarı lacivertlileri ayağa kaldırdı.

Facebook'taki profil fotoğrafında polis üniforması olan ve bilgilerinde İstanbul'da görevli olduğu belirtilen şahsın yazdığı: "İstanbul Taksim'deyim. Videoya alana benden iki gece Taksim eğlencesi. Şaka yapmıyorum. Kendi evimde misafir edip alemlere akacağız" yorumunun görüntüleri kısa sürede sosyal paylaşım sitelerinde dolaşmaya başladı.

''Polis olduğu iddia edilen kişinin'', yaptığı yorumun aldığı tepkiler sonrasında Facebook hesabını kapattığı öğrenilirken Fenerbahçeli taraftarlar bahsi geçen şahsı şikayet etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çok sayıda dilekçe yazdığı bildirildi.

KAYNAK

Reaksiyon puanı
10,315
bu müessif olayların arkasında organize bir şer odağının olabileceğini düşünmeye başladım.
bir ülke insanını bu denli düşman kamplara ayırarak ülkede kaos ve anarşi ortamı yaratılması, sıradan ve geçiştirilebilecek bir mevzu değildir. kürt-türk, alevi-sünni, laik-antilaik tanımlamalarıyla yıllardır milletin huzurunu dinametleyen bu şer odakları bu defa başka bir kapıdan içeri dalarak bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyorlar. bu fenerbahçe, trabzon kavgasından öte bir şeydir. hayra alamet değil bu işler. yakında play-off maçları var. bu odaklar bu defa da üç büyükler arasında böyle bir tezgah organize edebilirler. çok dikkatli ve uyanık olmak lazımdır diye düşünüyorum.

her üç klüp taraftarlarının da bu kumpasa alet olmamaları en büyük dileğim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydııııın büyük FENERLİLER... ne güzel birgün değil mi? :) @|SeYYaH|; dediklerinize katılıyorum... zaten tüm halkımızı oyuncak etmişler... her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorlar... ama benim en üzüldüğüm nokta: insanlarımızın bu oyuna gelmeleri... çok yazık çoook...

Reaksiyon puanı
10,315
haklısın [MENTION=158637]angel75[/MENTION], oyun kuran hep olacaktır da, asıl üzücü olan bu çakallara insanımızın alet olması.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Büyük FENERLİLER,

eskilere bir göz atalım istedim... fiyatlara bakar mısınız? :)

430l6.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] bu biletler sana mı aitti yoksa?
hatıra kabilinden saklamış olmalısın herhal!
ama türkiyenin geçmişi hakkında çok iyi bir nostalji yaşattığını itiraf etmeliyim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
34592.jpg

Brezilyalı yıldız Türkiye'de kendisine gösterilen sevgiye minnettar.

Özel bir eğitim kurumu tarafından yılın futbolcusu seçilen Alex, Türkiye'de kendisine gösterilen sevgiye minnet duyduğunu söyledi.

Fair Play ödülünün sahibi Jokey Erhan Yavuz'a övgüler yağdıran Alex, her sporcunun bu hikayeyi örnek alması gerektiğine dikkat çekti.

Erhan Yavuz, geçen yıl Plevne Koşusu'nda yarışın favorisi Halis Karataş'ın atının kantarma kayışının koptuğunu görerek, kendi derecesini riske edip kopan parçayı rakibine uzatmıştı.

Halis Karataş'ın yarışı kazasız atlatmasını sağlayan Erhan Yavuz, Dünya Fair Play Konseyi tarafından da ödüle layık görülmüştü.

Kaynak

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Günaydıııııın mükemmel taraftar.....
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; evet biletler bana ait...
gittiğim tüm maçların biletlerini saklıyorum...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yakışır Alex e.Türkiye gelmiş en iyi yabancıdır Kaptanımız.Hem Futbolcu,hemde kişilik olarak.