SDN Fenerbahçe Kulübü

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
2012-05-06_takim5.jpg

2012-05-06_takim4.jpg

2012-05-06_fb4.jpg

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
F.Bahçeli Emre'ye yaptığı hareketin ardından Zokora'ya en sert tepki.

Gergin geçen F.Bahçe-Trabzonspor maçının yankıları devam ediyor. Maçın hemen ardından Beyaz TV'de sıcağı sıcağına maçın önemli anları yorumlanırken, Trabzonsporlu Zokora'nın Emre Belözoğlu'nu yaptığı hareket ortalığı karıştırdı.

ZOKORA ŞEREFSİZİN TEKİ

Zokora'ya en sert tepki, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan Adnan Aybaba'dan geldi. Aybaba, Trabzonsporlu futbolcunun Emre'ye yönelik hareketini "hainlik"le suçlarkan, Zokora için de "şerefsizin teki, adam değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tüm Renkdaşlar bu videoyu bir izleyin! [video=vimeo;27835489]http://vimeo.com/27835489[/video]

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sadri Şener'den TRT'ye son dakika golü;
Bir futbol klüp başkanının bence yapmaması gereken bir davranış idi. Olaya dün akşam canlı olarak tanık oldum. Yorumsuz ....

Kaynak

Bu saatten sonra yapılabilecekleri en iyi şey çamur atıp bir kaç kişiye ceza aldırttırak galatasaray maçına bizi eksik çıkarmak

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Temiz Krampon Operasyonu’nda tutuklanan en önemli isim kuşkusuz Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım. Tutuklanan pek çok isim şike suçlamasıyla cezaevine gönderilirken, Yıldırım’a isnat edilen suçlama silahlı örgüt kurmakla başlıyor. Operasyonun tamamı ise Ergenekon Davası sürecinin kopyası gibi.

Odatv olarak Yıldırım’ın adının geçtiği parçaları birleştirince ilgin bir tabloyla karşılaştık.

Son yıllarda konuşulan ilginç konulardan birisi Yıldırım’a NATO ihalelerinden çekilmesi için yapılan uyarılardı. Yandaş medyada da dile getirilen iddiaya göre savcılık, bu ihaleleri soruşturuyordu. Ancak somut bir suçlamaya ulaşılamadı. Yıldırım’a buradan el çektirilemedi.

İkinci önemli olay ise şike soruşturmasından önce yine Özel Yetkili Savcılık tarafından yürütülen Tribün Terörü soruşturması. Davanın yöneti sanıkları arasında olması beklentisiyle soruşturmayı yürüten savcılık, bir sonuca ulaşamadı ve takipsizlik kararı verdi.

Odatv’nin dikkati çeken üçüncü nokta ise Ergenekon davasında yakın dönemde Aziz Yıldırım’ın adının dile getirilmesi. Savcıların sorduğu sorularla Yıldırım’ın adı davaya girdi. Ancak burada da somut bir bağlantı yaratılamadı.

Kısacası Yıldırım’a operasyon adım adım geldi. Birçok soruşturmaya adı dahil edilemeyen Yıldırım, sonuçta şike operasyonunda hedef oldu. Şike davasına Özel Yetkili Savcılık bakmaması sorunu da bir silahlı örgüt iddiasıyla çözüldü.
Odatv.com

Reaksiyon puanı
10,315
helalsin çavuşoğlu.
fenerbahçelilik budur işte.
kendini bilmez sarhoşlara böyle ders verilir, başka dilden anlamaz çünkü o anda.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Spor bölümünde hiç bir şey yazmak istemediğimi söyledim ve yazmadım.
Ama dün gece TRT3'de maçın özetini izlediğimde bu satırları yazmak kaçınılmaz oldu.

1 - Maçın hakemi : Cibilliyetsiz ve korkak.
2 - Trabzonspor Futbol Takımı : Önceki haftayı futbol yerine taekwondo veya benzer bir sporun antremanlarıyla geçirmiş, büyük olasılık başkanlarının motivasyonuyla motive edilmiş ve sanki kırın, tekmeleyin hakem göz yumacak tiyosu almış gibi saldıran ama futbol oynama kapasitesi her zaman çok kötü bir takım.
3 - Trabzonspor seyircisi : Yirmi kusür yıl şampiyon olamamış ve 3 büyüklere kendi evinde bile rezil olmaktan kurtulamamış ezikler topluluğu.
Aynı zamanda bu topluluk, oyunun defalarca durmasının kendi takımını demoralize ettiğini ve oyundan düştüğününü anlayamayacak kadar bilinçsizdir.
4 - Fenerbahçe : Her türlü hayvanlığa karşı sakin kalıp, rakibini eze eze yenen gerçek profesyoneller.

Dördüncü maddede değindiğim kelimelerin de arkasındayım.
Ben ömrü hayatımda kavga sonucu yarım kalan bir sürü maç gördüm ama sahada sakatlanmış rakibini baldırına tekme atan, resmen kasıklarına tekme atan bu takım kadar adisini ve hayvanını görmedim.

Bir sporcu bu denli aşağılık bir davranış sergileyebiliyorsa, onun insanlığı şüphe götürür.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kuyruk Acısıdır bu adice davranışların diğer adı.
Bu adice davranışlar için takımı dolduran kendi taraftarını dolduruşa getiren yine bu Başkan müsveddesi adamdır.
Bu kadar olmaz yahu.
Futbol bu.
Kazanırsın,kaybedersin.
Yeri gelir bükemediğin eli öpersin.
Ama nerede İnsanlık.
Adama ölümüne tekme atmak nedir?
Trabzon dün tüm Türkiye nin gözü önünde dahada küçülmüştür.
Eziktiler,dahada zelil oldular.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hadi neşelenelim biraz :D

[video=youtube;OZ-JVDP157M]http://www.youtube.com/watch?v=OZ-JVDP157M&feature=youtu.be[/video]

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bayanlar Türkiye Kupası: Fenerbahçe Universal-Galatasaray, 11 Mayıs 2012 Cuma 18.00, Burhan Felek S.S

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sevgili renktaşlarım,
Forumda son zamanlarda hergün Fenerbahçe hakkında yalan yanlış haberler paylaşılıyor ve çoğunluk da her habere o haber gerçekmiş gibi atlıyor , saçma sapan yorumlar yapıyorlar.
Bir de kendinlerine bir anlayış edinmişler ; "her Fenerbahçeli böyledir, hepiniz aynısınız,hep böylesiniz" diyorlar.
Ben hergün bu saçma haberleri ve yorumları görmekten bıktım. Hergün sinirimi bozuyor artık spor bölümü.
Artık spor bölümünde yorum yapmama kararı aldım. İsmimi listeden silebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Aykut Kocaman ve Emre Bu Resimle Bazılarına Gereken Dersi Fazlasıyla Vermiştir...!
emreb.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar....

uyandığımdan beri bu videoyu izliyorum yüzümde sürekli bir gülümseme ile....

[video=youtube;sHD2FlvHcxE]http://www.youtube.com/watch?v=sHD2FlvHcxE[/video]

--- Mesaj Güncellendi ---

@checkirge;

biz böyleyiz, biz aynıyız, biz hep aynı kalacağız... çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ....

sen listeden falan çıkmak isteyerek, yorum yapmayacağım diyerek onları hedeflerine ulaştırıyorsun...
ne olursa olsun onlar hep konuşacaklar... çünkü FENERBAHÇE'yi hazmedemiyorlar... çok bildiklerini düşünüyorlar ya, onlar oynasınlar, onlar başkan olsunlar, onlar yönetici olsunlar, onlar hakem olsunlar... bu olsunlar çoğalabilir...

kimseye birşey yazma gel burada bizimle muhabbet et... fark ettiysen artık birkaçımız girip de onlara cevap vermiyoruz... sende verme.... onlara tek lafımız şu olur: ÇILDIRIN ÇILDIRIN ya da KUDURUN KUDURUN :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] dayanamayıp açıcam şimdi ofiste son ses :D kovdurtucan beni :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günaydın büyük taraftar....

uyandığımdan beri bu videoyu izliyorum yüzümde sürekli bir gülümseme ile....

[video=youtube;sHD2FlvHcxE]http://www.youtube.com/watch?v=sHD2FlvHcxE[/video]
Şöyle videoları izlediğimde gözlerim doluyor yahu Angel.
Sabah sabah yine ağlattın beni.
Allah seni ve bu Büyük Taraftarı hep güldürsün.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=47324]mustang[/MENTION]; FENERBAHÇEMİZ sayesinde biz zaten hep güleceğiz :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sevgili renktaşlarım,
Forumda son zamanlarda hergün Fenerbahçe hakkında yalan yanlış haberler paylaşılıyor ve çoğunluk da her habere o haber gerçekmiş gibi atlıyor , saçma sapan yorumlar yapıyorlar.
Bir de kendinlerine bir anlayış edinmişler ; "her Fenerbahçeli böyledir, hepiniz aynısınız,hep böylesiniz" diyorlar.
Ben hergün bu saçma haberleri ve yorumları görmekten bıktım. Hergün sinirimi bozuyor artık spor bölümü.
Artık spor bölümünde yorum yapmama kararı aldım. İsmimi listeden silebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın
Yapma Renkdaşım.
Yeri geliyor bizde sinirleniyoruz.Ama Pehlivan odur ki bu gibi durumlarda öfkesine hakim olandır.
Yapılanalar az değil bizlere ama biz bu duruşumuzu bozmayarak onlara en iyi cevabı vermiş olacağız.
Bu topluluğun istediği bu işte,bizim gibi FENERBAHÇE Sevdalılarını küstürmek.
Kıskanıyorlar çünkü.
Bunca katakülle çevirdik hala bu taraftar nasıl arkasında duruyor takımının arkasında diye.
Boşver onları gel kulüpte Muhabbete devam ederiz.
Saldıran olursa birlikte göğüsleriz Evelallah.
Kararını tekrar gözden geçir,seni buralarda görmeyi istiyoruz.

--- Mesaj Güncellendi ---

@mustang; FENERBAHÇEMİZ sayesinde biz zaten hep güleceğiz :)
Eyvallah Renkdaşım.:flowers:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye..

Hz Mevlana.

Bundan Sonra bu Söz Aklımızdan Çıkmasın 12 Numara...
:wink::yes:

SiegFrieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın renktaşlar.Cumartesi gelse de Kadıköy'e aksak diye bekliyorum.Bayram havası yaşayacağız inşallah.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
günaydın Fenerbahçeli arkadaşlar , günaydın bu formu kendi formundan daha çok takip eden diğer arkadaşlar ....

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
2011-2012 Sezonu Bayanlar Teledünya Türkiye Kupası Şampiyonunun belli olacağı maçlar 11-13 Mayıs günleri oynanacak.
[TABLE="class: tablesorter"]
[TR="class: even"]
[TD] 11 Mayıs 12 Cum[/TD]
[TD] Sportstv-TeleDünya 3D[/TD]
[TD] İstanbul (B.Felek)[/TD]
[TD] 18:00[/TD]
[TD] FENERBAHÇE UNIVERSAL[/TD]
[TD] GALATASARAY[/TD]
[/TR]
[TR="class: odd"]
[TD] 11 Mayıs 12 Cum[/TD]
[TD] Sportstv-TeleDünya 3D[/TD]