muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96

Kombine fiyatları artmış, kale arkaları 600'dü 750 olmuş. Buna mukabil Fenerium Üst blok düşünüyorum.![]()
Sadri Şener'den TRT'ye son dakika golü;
Bir futbol klüp başkanının bence yapmaması gereken bir davranış idi. Olaya dün akşam canlı olarak tanık oldum. Yorumsuz ....
Kaynak
Sadri Şener'den TRT'ye son dakika golü;
Bir futbol klüp başkanının bence yapmaması gereken bir davranış idi. Olaya dün akşam canlı olarak tanık oldum. Yorumsuz ....
Kaynak
Şöyle videoları izlediğimde gözlerim doluyor yahu Angel.günaydın büyük taraftar....
uyandığımdan beri bu videoyu izliyorum yüzümde sürekli bir gülümseme ile....
[video=youtube;sHD2FlvHcxE]http://www.youtube.com/watch?v=sHD2FlvHcxE[/video]
Yapma Renkdaşım.Sevgili renktaşlarım,
Forumda son zamanlarda hergün Fenerbahçe hakkında yalan yanlış haberler paylaşılıyor ve çoğunluk da her habere o haber gerçekmiş gibi atlıyor , saçma sapan yorumlar yapıyorlar.
Bir de kendinlerine bir anlayış edinmişler ; "her Fenerbahçeli böyledir, hepiniz aynısınız,hep böylesiniz" diyorlar.
Ben hergün bu saçma haberleri ve yorumları görmekten bıktım. Hergün sinirimi bozuyor artık spor bölümü.
Artık spor bölümünde yorum yapmama kararı aldım. İsmimi listeden silebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın
Eyvallah Renkdaşım.:flowers:@mustang; FENERBAHÇEMİZ sayesinde biz zaten hep güleceğiz![]()