SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,327
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde sürpriz

301120131158275339788.jpg

Şükrü Saraçoğlu'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, Genç Fenerbahçeliler, muhteşem bir koreografi için yönetimden izin aldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda çalışmalarına başlayan GFB taraftar grubunun koreografisinin üç boyutlu mizahi bir karikatür olması bekleniyor. Ancak detaylar sır gibi saklanıyor.

2012 yılında oynanan Trabzonspor maçında 'Saldır Fener' koreografisinde halatların kopması sebebiyle bir taraftar hastanelik olmuş ve o günden beri 3 boyutlu koreografi yapılmamıştı.

kadikoy-de-3d-koreografi-yarida-kaldi-video_haber_215185(1).jpg

Genç Fenerbahçeliler sürpriz bir çalışmayla bu sezon için bir ilke imza atmış olacak.

KaynaK

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
BaUr9jcCUAEmU-g.jpg:large

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi koreografisinin yapilacagı yeri gordünmü :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Demi yav:D bugün yenilsek bile daha ligin başı bir şey olmaz diyeceğim(tabi maçtan sonra bu kelimelerin arasına küfürcükler giriyor) yenersekde her zamanki dediğimiz şey darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe! ben farklı yeneceğimiz görüşündeyim

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Demi yav:D bugün yenilsek bile daha ligin başı bir şey olmaz diyeceğim(tabi maçtan sonra bu kelimelerin arasına küfürcükler giriyor) yenersekde her zamanki dediğimiz şey darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe! ben farklı yeneceğimiz görüşündeyim

bu maç bizim.fark olurmu bilmem.olmasa da olur.:D kazanalım da.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
İlk yarı 2 - ikinci yarı 1 / Maç skoru 3-2

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
1422423_580435675343715_1740663485_n.jpg

[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] nazlı yaniyor :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Oradayım demek isterdim ama bu maç değilim bu ara yoğun ve karışık işlerim var. [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
fenerbahçe: volkan demirel, gökhan gönül, bruno alves, egemen, caner, meireles, mehmet topal, alper potuk, kuyt, emenike ve sow

Reaksiyon puanı
10,327
BaUr9jcCUAEmU-g.jpg:large

@|SeYYaH| abi koreografisinin yapilacagı yeri gordünmü :)

ah Ömer'im, nerde bizde öyle bir talih!
en büyük arzumdu, sizin gibi dostlarla orada bir maç izlemek...
ne ki, olmadı bi türlü.
ama olacak bir gün inşaallah.

G.Saray-F.Bahçe derbisi yarıda kesildi!

Galatasaray'ın evsahibi olduğu ve Fenerbahçe taraftarının tribünlerde yer almadığı karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarların yaptığı küfürlü tezahüratlar nedeniyle hakemler soyunma odasına giderek maça ara verdiler.

Taraftarların küfürlü tezahüratları sonrasında aileleri ile tribüne gelen kişiler farklı bir bölüme geçerken soyunma odasına giden hakemlerin kararına göre maçın devam edip etmeyeceği öğrenildi.

Hakemlerin soyunma odasına gitmesinin ardından oyuncular sahada ısınmaya devam ederken küfürlü tezahürat yapan taraftarlar da kaldıkları yerden takımlarına destek vermeye devam ettiler.

DERBİ KALDIĞI YERDEN DEVAM

Karşılaşma, Galatasaraylı yöneticilerin taraftarlara uyarılarının ardından devam etti. Yeniden parkeye çıkan hakemler, maçın oynanmasına karar verdi.

KaynaK

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tam golü yedik maalesef diyecektim gol atmışız :D
İşte böyle de bir takımız. :D

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
bjk 10 kişi kırmızı kart :)

gollllllllllllllllllllllll kuyttttt 3-3

3-3 bitti derbi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Eh Be Ne Maçtı yahu.
Kaçırdık Beşiktaşı elimizden.
Lakin Takım Müthiş Koşuyor,Mücadele ediyor.
Böyle oynasınlar,Canımı yesinler.
Tebrikler FENERBAHÇEM.....!

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hakem denilen cisim aldı elimizden Allah belanı versin diyecemde Cüneyt hoca ama bir söz vardır "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste" Avrupada rezil olur gelirsin

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
çakır bir yolla da olsa hakkımız geçiyor sana ben helal ETMİYORUM.
bu muhteşem takımı sen durdurdun yine yazıklar olsun sana.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çakır bir yolla da olsa hakkımız geçiyor sana ben helal ETMİYORUM.
bu muhteşem takımı sen durdurdun yine yazıklar olsun sana.

Böyle bir cismi(forumda küfür yasak olmasa daha neler yazardım) hakem yapan kişilerin beyninden şüphe duyuyorum bu adama hakem falan denilmez

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmen elimizden kacirdik demiyorum hakem elimizden aldi maci. Bi de inanilir gibi degil bu adama ŞL maci veriyorlar. Artik sadece TFF degil UEFA bile supheli.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi oynayan bir Beşiktaş karşısında daha iyi oynayan bir Fenerbahçe vardı. Beşiktaş böyle bir Fenerbahçeden ve böyle bir atmosferden 1 puan çıkardıkları için çok şanslılar.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve kazandığımız bir maç söyleyin!
Böyle bir insan olabilirmi? Geçen hafta GS hakem sayesinde maç kaznıyor bu hafta hakem önümüzü kesiyor!
Sonra da utanmadan bize şikeci deme gafletinde bulunuyorlar, Şampiyon olmamızı istemeyen şer güçler bunu başaramayacaksınız...