SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe'li olunmaz doğulur..

güzel bir videoydu ya, şu "saraçoğlu benim mabedim" gibi sözler yok mu!
üşütüyor insanı, yaralıyor...
soğutuyor herşeyden!
takım tutmakla, dini, itikadi referanslar arasında korelasyon kuranlar büyük yanlış yapıyor, öncelikle tuttukları takıma büyük zarar veriyorlar.
takımımı tutarım, severim... ama benim dinim değildir takım sevgisi, ve saraçoğlu da mabedim...
hepsinin yeri, sevgisi ayrıdır, farklıdır...
bi zamanlar da şöyle bir aforizma geliştirilmişti:
"bugün fenerbahçe için ne yaptın?"
bu söz de dini bir referansa vurgu yapılarak söylenmiş, slogan haline getirilmişti.
şükür ki unutuldu bu söz. çok tehlikeliydi zira...
"Bugün Allah için ne yaptın?" sözüne nazire olarak çıkarılmış bir sözdü.
ezcümle, takım sevgisini din sevgisiyle tevhid edenler "şirk" kavramıyla yüz yüze gelir, farkında olmadan hem kendilerine, hem takımlarına zarar verir haksızlık etmiş olurlar.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gerçekten bazı değerlerimizi,birbiri ile karıştırmamak lazım.
Bizdeki FENERBAHÇE sevgisi ile ALLAH sevgisi farklıdır.
Bu şekildeki yaklaşımlar takımdaşlığı bambaşka mecralar sürükler ki bu hiç hoş bir durum olmaz.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] her şeyi abartıyorsun sanırım ? Kimse o anlamda olmadığını zaten biliyor. Olaylara geniş açıyla bakmanı tavsiye ederim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hadi bakalım saat 18:00 için şimdiden moda girelim.... atkıları hazırlayın :)

[video=youtube;SmxvWlUtWf8]http://www.youtube.com/watch?v=SmxvWlUtWf8[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] her şeyi abartıyorsun sanırım ? Kimse o anlamda olmadığını zaten biliyor. Olaylara geniş açıyla bakmanı tavsiye ederim.

sevgili [MENTION=17734]MirAge42[/MENTION], bunun abartmakla bir ilgisi yok abim. dini terminoloji çok farklı bir şeydir. mesela ilgisi olmasa bile bir örnek vereyim. bir kişi şakadan karısına, "seni boşadım" dese o kişinin niyetine bakılmaz, karısı boş olmuştur. keza bir kişi şakadan "ben islam dinini terkettim" derse niyetine bakılmaz, o kişi islam dininden çıkmış olur. bazı şeyler var ki niyet ne olursa olsun önemli olan söylenen sözdür ve buna bakılır. keza bahsi geçen söz de bunlardan biridir. bizim sözlerimizde abartı olarak telakki ettiğiniz şey konusundaki hassasiyetimiz bu yüzdendir.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Anladım hocam demek istediğinizi fakat yeni nesilde bunu pek önemsemedikleri için örnekleri çok fazla. O yüzden biz burada 100 sayfa tartışma yapsak da sonuç olarak bir şey elde edemeyiz. O yüzden boş yere canınızı sıkmayın derim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında, 9 Ocak Pazartesi günü, Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçın biletleri Taraftar Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell sahipleri için satışa çıktı.
06 Ocak 2012 Cuma gününden itibaren de genel satışa çıkacak.
Fenercell Faturalı Hat sahipleri ve Classic Kart sahipleri 1 bilet alabileceklerdir. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir. Bilet fiyatları şöyle:

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33,00-TL
Fenerium Üst H-I Blok: 77,00-TL
Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 99,00-TL
Fenerium Alt G Nissan Blok : 125,00-TL
Fenerium Alt B nesine.com Blok : 175,00-TL
Fenerium Alt F nesine.com Blok: 175,00-TL
Fenerium Alt C-E Blok: 215,00-TL
Fenerium Alt D Ford Blok: 225,00-TL
Sarı ve Lacivert Trübün: 120,00-TL

Reaksiyon puanı
10,315
yahu bu hafta herkes kazanırken bizim gidip orduya berabere kalmamız moralimi bozdu iyice.
sanki takım ilk yarıdaki cevvaliyetini kaybetmiş, o savaşan, didişen takım gitmiş, yerine herşeye boşveren, bütün umutlarını yitirmiş lâkayd bir acemiler topluluğu gelmiş.
umarım aykut toparlar kısa zamanda, aksi halde bu gidiş pek iyi sayılmaz maalesef.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ben bu sefer migrosa giderim herhalde :)

Yada gidemeyenlerin kombinesine yapışırım :d bilmem anlatabildim mi :D

[video=youtube;gdlX9JfzKdI]http://www.youtube.com/watch?v=gdlX9JfzKdI[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benimde canımı çok sıktı bu beraberlik ama olacak böyle şeyler önemli olan çabucak toparlanmak.
Bu takım bu şartlarda yinede iyi yerlerde.
Yine de;
EN KÖTÜ GÜN.
BUGÜNSE.
BUGÜNDE

FENERBAHÇE.....!

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
listeye ekleme devam ediyor ise benide listeye eklermisiniz.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ben bu sefer migrosa giderim herhalde :)

Yada gidemeyenlerin kombinesine yapışırım :d bilmem anlatabildim mi :D

ben anlamadım :) ben gidemiyorsam kimse gitmesin SDN'den :):)

--- Mesaj Güncellendi ---

yahu bu hafta herkes kazanırken bizim gidip orduya berabere kalmamız moralimi bozdu iyice.
sanki takım ilk yarıdaki cevvaliyetini kaybetmiş, o savaşan, didişen takım gitmiş, yerine herşeye boşveren, bütün umutlarını yitirmiş lâkayd bir acemiler topluluğu gelmiş.
umarım aykut toparlar kısa zamanda, aksi halde bu gidiş pek iyi sayılmaz maalesef.

Alex olmayınca nedense FENERBAHÇEmize birşeyler oluyor..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
oldu o zaman stad'ta kimse olmaz, o derse ben gitmezsem kimse gitmesin :) boş stad'ta maç mı yapalım :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Özer dün saç baş yoldurdu gerçekten.Ama takımın alternatifleride çok az yahu.
Alex de olmayınca orta sahamızda top tutamıyoruz.Alex in varlığı yetiyor.
Semih te beceriksizdi dün.
Hayırlısı atlatacağız bu günleride İnşallah.:)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sabah facebook'ta okuduğum bir yazı çoook hoşuma gitti paylaşıyim dedim...

+ Nerdesin?
- Şükrü Saraçoğlu
+ Kalabalık mı?
- FENERİM ses ver kaç kişiyiiiizz??

Reaksiyon puanı
10,315
2010-01-21_voleybol446.jpg

Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde Fenerbahçe 1907 Kanarya takımıyla karşılaştı. Takımımız, setlerini 26-24, 25-23 ve 25-20 kazandığı maçtan 3-0 galip ayrıldı. Takımımız maçta Lara, Merve, Derya, Cansu, Lara Temel, Zeynep ve Melis (Libero) ilk altısıyla mücadele etti.

haber

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı olsun klubümüze ve ülkemize. inş büyük başarılara imza atarız yeni salonumuzda...

390026_10150533990188188_145169093187_8688190_1590678227_n.jpg

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ulem biz 2-0 yenikken 4-2 galip gelsek, takipçimiz hakem hatalarına maruz kalsa şikeci derler

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]KUPA MÜZEMİZDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-01-09_kupa446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Ulusumuzun her bir bireyinin hakkını korumak ve onu savunmakla yükümlü bir bakanın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, geçen sezonki şampiyonluğumuza yönelik bir takım ince planları olduğunu üzülerek ve dehşete kapılarak takip etmekteyiz.

Sayın Bayraktar'ın Trabzon halkına yönelik yaptığı konuşmayı, en iyi niyetli bakış açısıyla 'ucuz popülizm' olarak nitelendirmek istesek de, milyonlarca taraftarıyla sportif ve tesisleşme anlamında Türkiye'ye büyük değer sağlayan 'Fenerbahçe' markasına yönelik bu sözleri kabul etmek veya görmezden gelmek hiçbir şekilde mümkün değildir.

Bugüne kadarki her açıklamamızda, kulübümüze yönelik sistematik bir linç ve karalama kampanyası olduğuna dikkat çekmiş; adil yargılama ve sürece dair eşitlik istediğimizi vurgulamıştık.

Ancak, Sayın Bayraktar'ın
"Trabzon gülerse Türkiye güler. Trabzon kalkınırsa Türkiye çok büyük mesaj verir. Şimdi bizim hakkımız olan Trabzonsporumuz'un kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah hakkı olan Trabzonsporumuz'un kupasını da Trabzonspor'un müzesine getireceğiz. Allah inşallah bunu bize nasip edecek"
şeklindeki açıklamaları, bir bakanın, fanatizmle birlikte eşitlik ve adalet duygusundan ne kadar uzaklaşabildiğinin en açık göstergesidir.

Milyonların hiçbir menfaat beklemeksizin gönül verdiği, Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Fenerbahçe'ye yönelik bu tutumu çok açık bir dille reddediyor; en iyi niyetli bakış açısıyla bu durumu 'sınırı aşmak' olarak nitelendiriyoruz.

Bu bağlamda, gerekli mercilerin gerekli adımı atacağına olan inancımızı kamuoyunun bilgisine sunuyor; alın terimizle, emeğimizle ve hakkımızla kazandığımız 18.şampiyonluğa ait kupanın açıklanan ya da açıklanmayan her tür ince hesaba karşın dün olduğu gibi yarın da müzemizde olacağını hatırlatmak istiyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayrıca ince ince hesap yapanlara cevabımız çok KALIN olacak olacak....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu adamı bakan yapanda kabahat. arena açılışında galatasaraylıları karşısına almıştı. şimdi de fenerlileri...

iso8998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu adamı bakan yapanda kabahat. arena açılışında galatasaraylıları karşısına almıştı. şimdi de fenerlileri...
Haklısın bu adamın vukuatı çok bu açıklamadan sonra Aziz Yıldırım'ın açıklamaları gerçekten de adamın içerde neden olduğunu gösteriyor..

Bu adam önce Gs stadında olay oldu,
Sonra Van'da ki açıklamaları şuydu, yıkılmayan binalara girin soğukta dısarda kalmayın demişti bu bakan 2. olan depremde 45 kişi ölmüştü devletimizi böyle kişiler yönetiyor işte durduk yerde oy almak için bu sözü söyleyen kişiyi cok görmemek gerek.
Şimdi de kupayı almamak için ince ayarlar yapıyoruz....

FIFA'ya gerekli şikayetler yapılacaktır inş o zaman görürürüm sözde temizligi.

Gel gör ki temizligcilere bak, inş bu adam bir de bakan, varsa başbakanın yüreği soruşturma açar alır bakanlıktan. Bizi böyle bir zihniyet yönetir ne yazık ki...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Mactan dőnüyorum... metrobüste cosuyoruz....

Sevgilerimle... bi arada sesim kisildi :-)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube;cEk69lhRcpk]http://www.youtube.com/watch?v=cEk69lhRcpk[/video]

FeNeRBaHÇe 3 - Gaziantepspor 1

Maçın Özeti buyrun :)
Amacım kıskandırmak değil bea :) sayende gittik bizde :))

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@technomind; ne sayemde sende yani... lafı bile olmaz....
iyi ki gitmişsiniz ama kesinlikle orada olmam lazımdı... neyse bir dahakine ...
gerçekten zevkli maçmış....

--- Mesaj Güncellendi ---

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a

04.01.2012 tarihlerinde basında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına

karar verildi.

Kaynak