SDN Fenerbahçe Kulübü

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
010_AABVG.jpg

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'de Kuyt şoku! 17 Eylül 2012 17:29 NTVSpor.net
[h=2] Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. [/h]
kuythaber3_S1KFP.jpg

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı ağırlayacağı maç öncesinde Kuyt'tan kötü haber geldi.

Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

kaynak

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
o maç çıkışında hareketi neydi öyle.babasının çiftliğimi bura.kime trip atıyor bu.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
o maç çıkışında hareketi neydi öyle.babasının çiftliğimi bura.kime trip atıyor bu.

Lig tv kameralarına açıklama yapmıştı. Ben normalde sakatlanan bir oyuncu değilim takımı yalnız bırakmak istemem. Sakatlanmış olduğumdan dolayı yaptığım bir hareket demişti.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yav napıyorsunuz okumak ne kadar zor ya daha yeni geldim eve 7 de çıktımda =) peh önümüzdeki iki sene kaldı ama ben bitiremem herhalde. kuyt oynayamıyacak yazıyor haberlerde ama resmi açıklama yok umarım oynuyabilir

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
baransu kadar ergenini görmedim. Aziz Yıldırım açıklamasında mahkemeye vereceğim sorumluları(baransu) dedi.
Hemen cevap vermiş ben zaten Aziz Yıldırım beni mahkemeye versin diye yaptım o haberi diye.
La havle...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın canım 12 numaram... gününüz iyi geçsin...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydınlar herkese.. :)

günaydın dostlar..

Günaydın gençler ve kendini genç hissedenler :)

günaydın canım 12 numaram... gününüz iyi geçsin...

günaydın cefakar arkadaşlarım :)

Herkeşe günaydınlar iyi günler :) selamun aleyküm.

Dönek insan görün

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dönek insan görün haberine
işte ben buna gülüyorum :D bu dişsiz smiley yapacaktım ama yapamadım :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; bu nasıl oluyor? hesap benim değil deyip nasıl Sulh ve uzlaşma istiyor...
neyin kafası bu? kendilerini reklam etmek için Fenerbahçe' yi kullanıyorlar ya helal olsun onlara...
bu şeye benziyor; bir Fenerli olarak benim, forumda sürekli Gs-Bjk konuları açmam gibi birşey...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=286034]leroy[/MENTION] günaydın [MENTION=70615]erjan[/MENTION] hocam benzetmişim :D sorry [MENTION=158637]angel75[/MENTION] bide analaşabiliriz diyor :)) gelde gülme

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'de Kuyt şoku!

17 Eylül 2012 17:29 NTVSpor.net
Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, sarı lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

kuythaber3_S1KFP.jpg

Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı ağırlayacağı maç öncesinde Kuyt'tan kötü haber geldi.

TOPAL KRİTİK, SOW GÖREVE HAZIR!

Son dakikalarda kazanılan Mersin İdman Yurdu maçının ardından ara vermeden Marsilya hazırlıklarına başlayan Sarı-Lacivertlilerde Mehmet Topal'ın durumu kritik...

Çekilen MR'ında, sol dizinde doku zedelenmesi ve kanama tespit edilen Mehmet Topal'ın Marsilya'ya karşı görev alıp almayacağı maç günü netleşecek.

Sakatlıkları süren Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Milos Krasic'in Perşembe günü sahada olma ihtimalleri bulunmazken, sakatlığı geçen Moussa Sow teknik heyeti sevindirdi.

Milli takımında sakatlanan Senegalli golcü Marsilya maçında oynayabilecek.

kaynak

sizce kuyt'ın oynamaması çok önemli mi?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Şu aralar zaten külübümüz çoğu kişiyi ünlü yaptı , olma yolunda da ilerleyen bir çok kişi var biraz yoğunum bu aralar tam bakamiyorum göz gezdiriyorum bazı kulubun arkadaşlarıda hangi takımı tutuğunu unutmuş :) FENERBAHÇE miz hakkındaki haberler ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Ne duruma düştüğünün farkındamı acaba?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şu aralar zaten külübümüz çoğu kişiyi ünlü yaptı , olma yolunda da ilerleyen bir çok kişi var biraz yoğunum bu aralar tam bakamiyorum göz gezdiriyorum bazı kulubun arkadaşlarıda hangi takımı tutuğunu unutmuş :) FENERBAHÇE miz hakkındaki haberler ile birşeyler yapmaya çalışıyor. Ne duruma düştüğünün farkındamı acaba?

benim dikkatimi çekende bu aralar herkes Fenerbahçemizi hedef aldı inadına Aziz Yıldırım,Alex,Aykut Kocaman

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Hedefte olmak iyidir, eee nitekim yaşlılarımız ne demişler... Meyve veren ağaç taşlanır :)

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aziz Yıldırım'ın çürük raporu ile ilgili haberi sporla alakalı olmadığı halde spor bölümüne açılıyor. Bunu moderatöre bildirdim ama oralı bile olmadı.