SDN Fenerbahçe Kulübü

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belli olmuyor gezici servis ankara izmir,yozgat :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Bu sözler çok konuşulur!
[/h][h=2]Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza'nın Twitter'dan son yazdıkları yine çok konuşulacak.[/h]
fft104mm1889268.jpg
Twitter'dan yazdıkları olay olan Alex de Souza, dün akşam da Fenerbahçeli taraftarların sorularını yanıtladı. Verdiği bir yanıt ise çok konuşulacağa benziyor.

Yazdıkları yüzünden Aziz Yıldırım tarafından ağır bir şekilde eleştirilen Alex, dün de "Fenerbahçe'yle bir sorunun mu var kaptan?" sorusuna, "Sorun yok. Ama benim kafa ve Fenerbahçe filozofi (felsefesi) arasında çok fark var" yanıtını verdi.

Aziz Yıldırım, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında, "Alex Twitter'dan Fenerbahçe yönetimi Avrupa'yı düşünmüyor gibi şeyler yazmış. Böyle saçma bir şey olabilir mi, Şampiyonlar Ligi'ne katıldılar da biz mi göndermedik?" demişti.

Bakalım Alex'in "büyük felsefe farkı var" eleştirisine bir cevap gelecek mi?...

fft30mm1889267.jpg

Kaynak

Fenerbahçe, 100. yılında (2007) toplamda 921 birincilik elde ederek (kupa ve şampiyonluklar dahil) Guinnes rekorlar kitabına girmiştir

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
raul meirales gelir mi acep orta sahaya birini alsalar bari

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaşa fenrbahçe :) meirales alınsın iyi olur

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
meirales fena değil aslında ama çokta abartılacak biri değildi. ben oynama tarzını biraz stoch a benzetiyorum

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
çeyrek asırlık yaşamımda henüz İstanbul'a yolum düşmedi, gezmeyi dolaşmayı bıraktım, geriden bi görebilseydik.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Spor Toto Süper Ligi’nin 3.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Kaynak

Alex de Souza, Salih Uçan, Recep Niyaz. aykut hayret ...

Sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Milos Krasic ve Serdar Kesimal'in tedavilerine devam ediliyor.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Spor Toto Süper Ligi’nin 3.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:

Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Kaynak

Sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Milos Krasic ve Serdar Kesimal'in tedavilerine devam ediliyor.

salih 11 de çıksın yani selçuktan iyi olacağını düşünüyorum ve bu oyuncuyu aldıysan böyle maçlarda oynat be kardeşim yarım saat veya bir devre en kötü

son 5 dk sokuyorsun bir anlamı olmuyor zaten bu konuda fatih terim çok iyi şans veriyor

Reaksiyon puanı
4

Kaynak

selçuk şahin:glare:. pehhh

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aa baroni neden yok ? sırada o mu var

---
biz bu aykütü madrid'te yollasak ronaldoyu yedek bırakır barça'ya göndersek messi ile ineastayı kadroya bile almaz ne adam ya gene nasıl bir fantezi bekliyor bizi ? aziz başkan sen çok saldın bu aykutu ah ahh arada bir soyunma odasını bas görün bir

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
87 li böle diyorsa 85 napsin :D

tekrar ediyorum istanbul da yasayan arkadaslara sesleniyorum... bir maç günü bulusalim..

Reaksiyon puanı
4
[h=1]Limassol neden Sarı-Lacivert?[/h]Kıbrıs futbolunun efsane isimlerinden Sevim Ebeoğlu ile bir söyleşi gerçekleştiren Yeni Düzen Gazetesi 3 Şubat 1931 Alektora Limasol doğumlu olan Ebeoğlu, on yaşında başladığı ve halen kopamadığı futbol aşkını ve bu tutkuyu yaşarken günümüze kadar yaşadıklarını paylaştı.

Türkiye veya diğer ülke takımlarından herhangi bir teklif aldınız mı?

Yalnızca bir Türkiye ziyaretimizde, yine Doğan Türk Birliği kadrosunda olduğum dönemlerde, Fenerbahçe’nin antrenörü oynadığımız maçı izlemiş. Maç sırasında 10 numaralı oyuncunun kim olduğunu sormuş. Benim olduğumu öğrenerek, yanıma geldi ve ilk olarak bana kaç yaşımda olduğumu sordu. Ben o dönem 29 yaşındaydım. Bunu duyunca, yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü bana belirtti. Bunu dışında bir teklif almadım.

Fenerbahçe’nin efsane ismi Lefter ile de bir dostluğunuz olduğunu duyduk.

Lefter ile tanışmamız, Fenerbahçe’nin adaya ziyareti sırasında meydana geldi. O dönemde ben Kıbrıslı Türk olarak Rum takımında, Lefter ise Rum olarak Türk takımında oynuyordu. Bu durum ikimizin yakınlaşmasını sağladı. Daha sonraki yıllarda, Türkiye ziyaretlerimde mutlaka Lefter’i de arar ve görüşmeye çalışırdım. Son olarak hastaneye yattığı dönemde, yine Büyükada’daki evine gittim. Ancak oğlu bana hastanede olduğunu söyledi. Ben de oğlundan Lefter’e, geldiğimi ve kendisini bulamadığımı iletmesini rica ettim. Ancak ne yazık ki Lefter hastanede yaşamını yitirdi.

AEL’İN RENKLERİNİ SARI-LACİVERT YAPTI

AEL’in renklerini de siz belirlediniz. Bu nasıl oldu?

AEL’de oynadığım dönemlerde formalarımız, beyaz gömlek ve mavi şorttu. Bir gün kulüp başkanı, İngiltere’ye bir ziyaret öncesinde bana, takıma farklı renklerde formalar yaptırmayı düşündüğünü ve ne renk yaptırması konusunda fikrimi öğrenmek istediğini söyledi. Ben de Doğan Türk Birliği ve Fenerbahçe takımlarına olan tutkum nedeniyle, sarı lacivert önerisinde bulundum. O gün itibariyle, takımın renkleri sarı lacivert oldu.

AEL camiasında halen büyük saygı gören bir isimsiniz. İlişkileriniz ne şekilde?

Size şöyle bir anıdan örnek vermek isterim. 1952 yılında eşim ile evlendiğimiz gün, evde tebrikleri kabule başlayacağımız sırada eşime, bir yere gidip gelmem gerektiğini söyleyerek çıktım. AEL’in yine şampiyonluğa oynadığı bir dönemdi ve o gün önemli bir maçımız vardı. Eşim evde yalnız başına tebrikleri kabul ederken ben, sahada şampiyonluk için mücadele vermekteydim. Tribünlerden ise evliliğim üzerine tezahüratlar yükseliyordu. İşte benim futbol aşkım böyle bir şey. AEL’e de ayrıca bir sevgim var elbette. Bu sevgimin karşılığını ise bugün, halen görmekteyim. Neredeyse her organizasyona davet ediliyorum. 44 yıl sonra tekrar şampiyonluk kazandıkları zaman, bana bir forma hediye ettiler. Yapılacak törenlere beni ve eşimi de davet ettiler. Bunlar oldukça güzel duygular.
FANATİK

Alex'in yerine Sneijder

sneijder_fenerbahce.jpg

Sambacı ile devre arasında yolları ayırmayı planlayan F.Bahçe, İnter'in yıldızına göz dikti

Fenerbahçe'de Alex kriziyle ilgili tartışmalar sürerken, teknik heyet ve yönetimin dünya çapında ses getirecek planları olduğu öğrenildi. Sızan bilgilere göre Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın "Kafamda yok" dediği Alex ile devre arasında yolları ayıracak. Alex'in yerini doldurmak için düşünülen ilk isim ise İnter'in süper yıldızı Wesley Sneijder. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman'ın çok istediği Hollandalı oyuncuya yöneticiler de oldukça sıcak bakıyor. Alex konusunda tepkileri dindirecek en önemli isim gözüyle bakılan Sneijder, bir süredir Fenerbahçe'yi yakından takip ediyor.

Vatandaşı Kuyt'ın sarı-lacivertli kulübe transfer olmasını çok istediği 28 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin maçlarını da izlemeye başladı. Kuyt'ın, attığı goller nedeniyle kendisine kutlama tweet'leri gönderen Sneijder'i ikna etmede kilit rol oynayacağı belirtiliyor. Öte yandan Sneijder'in yüksek maliyeti de yönetim kanadında sorun olarak görülmüyor. Başkan vekili Abdullah Kiğılı dün yaptığı açıklamada, istedikleri her oyuncuyu alabilecek maddi güce sahip olduklarını söyledi. Maliyetinin 20 milyon euro'yu bulacağı hesaplanan Sneijder orta alanın ortasında, sol kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kuzenim forma alacakmış kendisi Fenerli beni de çağırdı beraber seçelim diye kıramadım kabul ettim Gs formasıyla gitmeyi düşünüyorum Fenerium'a sizce orada bana birşey yaparlar mı:D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sen daha yaş görmemişsin ağam, bi elli de bakam hele, yanımdan bile geçemesin valla... ama ben geziyorum, fırsat buldukça memleketin dört bir yanına gidip gezmeye çalışıyorum! :)
ruhum genç diyorsun ha, benim ruhum yaşlanmış ne yapalım,
çok mu dramatik oldu :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1

o değilde sezer form tutmadımı ? oda çok iyi ve beğendiğim bir orta saha çözüm olabilir orta sahamıza özerin yüzünden adam bir buçuk sene kaybetti..

brezilyalılara taktı ilk geldiği zamanda takmıştı gene taktı gene ne kuruyor bakalım kafasında