leroy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
belli olmuyor gezici servis ankara izmir,yozgat 

[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]Yazsana benide usta
@Korpe kardeşim ben Bursa'da oturuyorum fakat İstanbul'a gelmişliğim var orda bazı akrabalarım da var yani geldiğim zaman sizinle görüşmek isterim...![]()
yaşa fenrbahçemeirales alınsın iyi olur
çeyrek asırlık yaşamımda henüz İstanbul'a yolum düşmedi, gezmeyi dolaşmayı bıraktım, geriden bi görebilseydik.
Spor Toto Süper Liginin 3.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
Kaynak
Alex de Souza, Salih Uçan, Recep Niyaz. aykut hayret ...
Sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Milos Krasic ve Serdar Kesimal'in tedavilerine devam ediliyor.
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] inşallahbir maç günü görüşebiliriz.
selçuk şahin:glare:. pehhhSpor Toto Süper Liginin 3.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Dirk Kuyt, Alex de Souza, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.
Kaynak
Alex de Souza, Salih Uçan, Recep Niyaz. aykut hayret ...
Sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Milos Krasic ve Serdar Kesimal'in tedavilerine devam ediliyor.
e yaşlandık artık, bu geçeği kabul etmem lazım.@lord87, çok erken emekliye ayırmışın kendini be abim ya!![]()
e yaşlandık artık, bu geçeği kabul etmem lazım.![]()
@Genero ..
http://www.superfb.com/haber/55260/...d&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
@Kemal44 hosgeldiniz .. @Bombacı Mülayim ne diyorsun maç için ? @vlkn1907
@|SeYYaH| abim bir mac günü uygun olurmusunuz ?
Kuzenim forma alacakmış kendisi Fenerli beni de çağırdı beraber seçelim diye kıramadım kabul ettim Gs formasıyla gitmeyi düşünüyorum Fenerium'a sizce orada bana birşey yaparlar mı![]()
ruhum genç diyorsun ha, benim ruhum yaşlanmış ne yapalım,sen daha yaş görmemişsin ağam, bi elli de bakam hele, yanımdan bile geçemesin valla... ama ben geziyorum, fırsat buldukça memleketin dört bir yanına gidip gezmeye çalışıyorum!![]()
@Genero ..
http://www.superfb.com/haber/55260/...d&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas
@Kemal44 hosgeldiniz .. @Bombacı Mülayim ne diyorsun maç için ? @vlkn1907
@|SeYYaH| abim bir mac günü uygun olurmusunuz ?