SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Aziz Yıldırım ve Alex karşılıklı oturup şunu konuşacaklar:

kaç gündür nasıl kandırıyoruz medyayı, insanları vs :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
şimdide alex'e gaziantep maçında tribünde oturduğu için 4 ila 12 maç men cezası alacakmış

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, sarı-lacivertli kulüp tarafından Gaziantepspor maçında akredite olan Brezilyalı yıldız, kulübün aldığı verilen ceza nedeniyle protokol tribününde oturması gerekiyordu. Erkek seyircilerin girmesinin yasak olduğu maçı, protokol tribünü yerine eşinin ve çocuğunun yanında izleyen Alex, bu sebepten ötürü 4 ila 12 maç arasında men ceza alabilir.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şimdide alex'e gaziantep maçında tribünde oturduğu için 4 ila 12 maç men cezası alacakmış

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, sarı-lacivertli kulüp tarafından Gaziantepspor maçında akredite olan Brezilyalı yıldız, kulübün aldığı verilen ceza nedeniyle protokol tribününde oturması gerekiyordu. Erkek seyircilerin girmesinin yasak olduğu maçı, protokol tribünü yerine eşinin ve çocuğunun yanında izleyen Alex, bu sebepten ötürü 4 ila 12 maç arasında men ceza alabilir.

milletin ağzı torba değilki bağlayasın mac oyananıp edileli kac gün gün oldu tff den görevli yetkılı hakemınden ... kadar okadar kişi vardi şimdi gündeme geldi?

Fenerbahçe Ülker ‏@FBahceUlker_ Takımımızın, Fenerbahçe SK Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştireceği 9 günlük hazırlık kampı başladı.

(böyle bir başka güzel oldu)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
baskan__JnsDBXbZ_.jpg

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]
bos.gif

Kritik Toplantı Başladı
bos.gif
[/TD]

[TD="class: metin"]Brezilyalı yıldızımız Alex de Souza, Başkanımız Aziz Yıldırım ile görüşmek için kulüp binasına geldi. Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle son 2 maçta kadro dışı kalan Alex de Souza, Başkanımız Aziz Yıldırım ile kritik bir görüşme yapıyor.

Kaptanımız Alex de Souza`nın twitter hesabından Aykut Kocaman`ın kendisini kıskandığını yazması, başkanımız Aziz Yıldırım`ın sinirlenmesine neden olmuştu. Aziz Yıldırım Kadıköy`de oynanan Gaziantepspor maçının ardından konu hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış ve Alex`i saat 14:00`te kulüp binasına toplantı yapmak için toplantıya çağırmıştı. [/TD]

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
BİLGİLENDİRME// Kulübümüz, Alex de Souza'nın Gaziantepspor maçında TFF'den özel izin alınarak tribünde oturduğunu açıkladı.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe SK ‏ Oyuncumuzun tribün seçimi tamamen TFF temsilcilerinin bilgisi doğrultusunda gerçekleşmiştir.

Fenerbahçe SK ‏ G.Antep maçında tribünde yer alan Kaptanımız Alex de Souza'nın bu nedenle ceza alacağı yönündeki iddialar asılsızdır.

bunlar da bazı kesimlere KAPAK olsun !

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ne basınmış arkadaş, haber yapacak konu kalmadı heralde :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
S.Moskova maçının hakemleri belli oldu

Fenerbahçemiz 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 21.45'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı için Spartak Moskova ile karşılaşacak. Maçın bilet satışlarına 24 Ağustos 2012 Cuma günü başlanacak. Karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Mark Borsch ve Stefan Lupp olacak. Maçın dördüncü hakemi Markus Hacker, ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann.

Biletler; 24 Ağustos Cuma günü Kongre Üyelerine, 25-26 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Kongre Üyeleri ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak. Biletlerin genel satışına, 27 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlanacak.

Kongre Üyeleri 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercel faturalı hat kullanıcıları ve Classic Kart sahipleri ise 1 adet bilet alabilecek.

Bilet fiyatları ise şöyle:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 44.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ H-I BLOK : 88.00 TL
FENERIUM ÜST NISSAN TRİBÜNÜ C-D-F-G BLOK : 110.00 TL
FENERIUM ALT G BLOK : 165.00 TL
FENERIUM ALT B-F BLOK : 215.00 TL
FENERIUM ALT C-E BLOK : 255.00 TL
FENERIIM ALT D BLOK : 265.00 TL

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tehlikeli bir hakem bu Felix Brych.. Geçen sene bundesliga'da çok tartışmalı kararlara imza atmış.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bizi bulur zaten hep böyleleri.

neyse bahane yok hepsinide yenecez inşallah :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hele bir KADIKÖY'ü görsünler hele bir maç saati gelsin de :) kadromuz bellı olsun da :D

Reaksiyon puanı
10,315
@|SeYYaH| nasılsıniz hocam ? sizde pek sakinsiniz şu aralar

iyiyim sevgili @Korpe, teşekkür ederim abim. evet, bazen öyle icap ediyor. oyuna fazla girince sakatlıklar kaçınılmaz oluyor malum! :)

ha bu arada bugün yenişafak gazetesinde bir haber görmüştüm, başkanın şu interli meşhur oyuncu "şnayder" ile real madridli lassana diara'nın adını yakında açıklayacağını falan yazmış.

bu gazete öyle pek sallama haber yazmaz ya, doğru mu bilemiyorum. çünkü hollandalının fiyatı otuz milyon avro'nun üzerindeymiş bildiğim kadarıyla.

başkanın geçen gün bahsettiği iki önemli karar bu muydu acaba?

böyle bir çılgınlık yapabilir mi diye iyicene meraklanmaya başladım yav! :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
SON DAKİKA : Aziz Yıldırım, maçta yaptığı anons yüzünden PFDK'ya sevk edildi

SON DAKİKA// Futbolcumuz Özer Hurmacı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

iyiyim sevgili @Korpe, teşekkür ederim abim. evet, bazen öyle icap ediyor. oyuna fazla girince sakatlıklar kaçınılmaz oluyor malum! :)

ha bu arada bugün yenişafak gazetesinde bir haber görmüştüm, başkanın şu interli meşhur oyuncu "şnayder" ile real madridli lassana diara'nın adını yakında açıklayacağını falan yazmış.

bu gazete öyle pek sallama haber yazmaz ya, doğru mu bilemiyorum. çünkü hollandalının fiyatı otuz milyon avro'nun üzerindeymiş bildiğim kadarıyla.

başkanın geçen gün bahsettiği iki önemli karar bu muydu acaba?

böyle bir çılgınlık yapabilir mi diye iyicene meraklanmaya başladım yav! :)

moskova maçından sonra transfer konusu belli olur :)

bence proje olarak bişeyler açıklar Başkan, bir topuk yaylası, bir Fenerbahçe ülker arena, bir şükrü saraçoğlu stadı tarzında şeyler bekliyorum ben :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] , [MENTION=158637]angel75[/MENTION] keyifler çok iyi istanbul gibi bi şehirden malmö gibi bi şehre geçince inanılmaz rahatlıyor insan.
"adamlar yapmış " diyorsun herşeye. bi kere ulaşım inanılmaz kolay. heryere bisikletle gidiyorum. gerçekten burda insanların refah seviyesi çok yüksek.
şimdiye kadar tek şikayetim yaşamın çok pahalı olması. bi ekmek 5 lira olur mu ya :O

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION]; gönderelim sana buradan ekmek :) oraları beğendin diye gelmemezlik yapma... ne kadar güzel olursa olsun dünya üzerinde İstanbul gibisi yok...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@cobra11 , @angel75 keyifler çok iyi istanbul gibi bi şehirden malmö gibi bi şehre geçince inanılmaz rahatlıyor insan.
"adamlar yapmış " diyorsun herşeye. bi kere ulaşım inanılmaz kolay. heryere bisikletle gidiyorum. gerçekten burda insanların refah seviyesi çok yüksek.
şimdiye kadar tek şikayetim yaşamın çok pahalı olması. bi ekmek 5 lira olur mu ya :O

Eee ne kadar ekmek o kadar köfte o kadar huzurunda acı bir bedeli olacak tabii :mrgreen:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
BİLGİLENDİRME// Başkanımız Aziz Yıldırım ile Kaptanımız Alex De Souza'nın kulüp binasındaki görüşmesi sona erdi.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@checkirge; gönderelim sana buradan ekmek :) oraları beğendin diye gelmemezlik yapma... ne kadar güzel olursa olsun dünya üzerinde İstanbul gibisi yok...

İzmir var bide :mrgreen:

Teşekkürlerimizle

fenerbahce100.jpg

Takımımıza, 2009'da Ankaraspor'dan transfer olan orta saha oyuncusu Özer Hurmacı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Özer'e katkılarından dolayı teşekkür eder, futbol kariyerinin bundan sonraki bölümünde kendisine yürekten başarılar dileriz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bu arada biz ne kadar zengin kulübüz 4 milyon + bir oyuncu karşılığı aldığımızı bedava veriyoruz :D

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION] , bulunduğun yerde muhakka Fenerbahçe derneği vs vardır . Onlardan yardım alabileceğini düşünüyorum. .

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
SON DAKİKA : Aziz yıldırım ile Alex arasında kulüpte yapılan görüşmede sorunlar çözüldü ve Alex akşam idmanına çıkacak.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@12numaraorg bu tür sorunlar daha önce Aykut-Santos ve Aykut-Baroni arasında da olmuştu. konuşuldu halledildi sonuç? 18de17 ile şampiyonluk!

Outside Fenerbahce ‏ Alex De Souza'nın kulüpten ayrılırken "biz ayrılamayız" adlı şarkıyı dinlemesi dikkatlerden kaçmadı. /// ne güldüm :D

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Rusya'nın Spartak Moskova takımı ile oynayacağımız rövanş karşılaşması öncesinde, 28 Ağustos Salı günü saat 16:30'da, Şükrü Saracoğlu Stadı medya salonunda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısına bir futbolcumuz da katılacak.

Fenerbahçemiz saat 19:00'da Can Bartu Tesisleri'nde maç öncesindeki son antrenmanını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Spartak Moskova'nın basın toplantısı aynı gün saat 19:00'da, antrenmanı ise saat 19:30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşecek. Konuk takımın antrenmanının ilk 15 dakikası medyaya açık olacak.

Kaynak

SON DAKİKA : Aziz yıldırım ile Alex arasında kulüpte yapılan görüşmede sorunlar çözüldü ve Alex akşam idmanına çıkacak.

zaten tüm idmanlara cıkıyordu sankı kardesim?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
İlerleyen saatlerde görüşme ile ilgili bilgilendirme yapılacakmış.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@checkirge; hocam ne için gitmiştiniz?

6 aylığına burada okuyacağım. öğrenci değişim programı.

ekmek yemiyorum formda kalıyorum burada :D
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] şimdilik burası bana çok daha iyi görünüyor, belli ki bıkmışım istanbul'un trafiğinden kalabalığından :) ama kesin özlerim ben 6 ay sonunda

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
6 aylığına burada okuyacağım. öğrenci değişim programı.

ekmek yemiyorum formda kalıyorum burada :D
@angel75 şimdilik burası bana çok daha iyi görünüyor, belli ki bıkmışım istanbul'un trafiğinden kalabalığından :) ama kesin özlerim ben 6 ay sonunda

İstanbul için bunu diyebilirsin ama SARACOĞLU için diyemezsin :):)