Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fenerin ilk hafta lig maçı içler açısıydı abi millet spordan konuşuyor ben ordan gidiyorum. yiğidi öldür ama hakını yeme antep haketmişti maçı. neyse rakip takımların tarftarıda bilsin ki bir maç 90 dakikadır. lig daha yeni başladı
not: şu üyecik kelimesi ne öyle. biri çömez der biri üyecikder. tövbe tövbe
Geçen günlerde çok sevdiğim maxxdump abim konu başlığında düzenlemelerde bulunmuş.Çok da güzel olmuş ancak bir noktadaki gerçek bilgiyi iletmek istedim.
Konuya göre Ulu Önder Fenerbahçeli yapılmış.
Çeşitli insanlarca nedense Atatürk illaki Fenerli,Cimbomlu veya Beşiktaşlı hatta Trabzonsporlu yapılmaya çalışılıyor.
Oysaki Ulu Önder bu iddaaları bir konuşmasında resmen düşürmüştür
"Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim."
"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-i takdir olmus bulunan asari mesaisini isitmis
ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmistim. Bu vazifenin ifasi
ancak bugün müyesser olabilmistir. Takdirat ve tebrikatimi buraya kayd ile mübahiyim."