- Reaksiyon puanı
- 1,317
Ben bu akşam Paris trafiğine dalicam. İsteyen gelsin 

Arkadaslar benim aracım yok nasıl olacak.
Arkadaslar benim aracım yok nasıl olacak.
ne alayım? araçların yol tutuşları fark ediyor felan diye bir şeyler duymuştum.100 binlik kredi çek. Al bir tane. Zaten sonra paraya para demeyeceksin.![]()
ne alayım? araçların yol tutuşları fark ediyor felan diye bir şeyler duymuştum.
Hayır. Birkaç tane sunucu var. Birine giriyorsun ve arkadaşınla bir şehirde buluşuyorsun. Davet etme sistemi yok.Oyunda konvoy nasıl olusturuyosunuz? Oyun içi invite sistemi falan var mı?
Oyunda konvoy nasıl olusturuyosunuz? Oyun içi invite sistemi falan var mı?
Seni çılgın bize hava mı atıyorsun haaa?![]()
Gecen yine çılgınlık yapıyorum![]()
Öyle oldu sankiSeni çılgın bize hava mı atıyorsun haaa?![]()
Off hiç hatırlatma orayıFps ile hava atanları trafik varken calais duisburg yoluna bekleriz![]()
Tek girersen sarmaz.sarmadı.
Merhaba ers2 ve ats elimde var dlc satin alicam butun dlc alicam sizce ats2 nin mi aliyim ats nin mi dlclerini aliyim
ats ets kadar sarmıyor ya multiplayarı da pek canlı değil , bir dlc alıncaksa ilk ets2nin harita dlcleri , sonra ets2nin araç eklentileri ve yük dlcleri sonra ats 2 nin dlcleri alınmalı . Ats2de son çıkan harita ücretli mi yoksa ücretsiz miydi pek hatırlamıyorum bak.
Multiplayer yeni kurdum nasil ekliuoruz
Bu arada oyunda ki kullanıcı adım StressliSansar , yaklaşık 1-2 yıldır aktif olarak oynuyorum isteyen istek gönderebilir , sorular sorabilir.
Ben oynuyorum aktif olarak nasil beraber oymicaz nasil birbirimizi eklicezats ets kadar sarmıyor ya multiplayarı da pek canlı değil , bir dlc alıncaksa ilk ets2nin harita dlcleri , sonra ets2nin araç eklentileri ve yük dlcleri sonra ats 2 nin dlcleri alınmalı . Ats2de son çıkan harita ücretli mi yoksa ücretsiz miydi pek hatırlamıyorum bak.
Bu arada oyunda ki kullanıcı adım StressliSansar , yaklaşık 1-2 yıldır aktif olarak oynuyorum isteyen istek gönderebilir , sorular sorabilir.