Forum üstatlarımızdan biri olan sdn ziyaretçilerine soruyorum bende forum sitemi daha yaygın, daha meşhur hale getirmem için, ne yapmalıyım siteme girdiğimde konudışı bölümünde 100 - 150 kişi görmem için diğer forumlarında tıklım tıklım olduğunu görmem için ne yapmalıyım sürekli işe yarar güzel paylaşımlar yapıyorum.
Ama tek kişi olduğum için forumlara her zaman güncel olmuyor.Başka yabancı kimseler forumuma konu açmıyor.
. Ben ne yaparsam güzel bir kitle kazanırım.Sizce sdn bu günlerine nasıl gelmiştir?
Adminler lütfen konumu kitlemeyin amacım reklam deyil sadece çaresiz bir soru sitemi incelemek isterseniz ve iyi yada kötü yorumlarınızı yapmak isterseniz sitenin adresi www.aytek**c***** yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ama tek kişi olduğum için forumlara her zaman güncel olmuyor.Başka yabancı kimseler forumuma konu açmıyor.
Adminler lütfen konumu kitlemeyin amacım reklam deyil sadece çaresiz bir soru sitemi incelemek isterseniz ve iyi yada kötü yorumlarınızı yapmak isterseniz sitenin adresi www.aytek**c***** yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.