Clickbait olsa site açmamış olurdum....

clickbait
ing. tık yemi. ilgi çekip tıklansın diye özellikle organize edilmiş linklere verilen isim. mesela hurriyet.com.tr'nin tuzak manşetleri. (bkz: öyle bir şey oldu ki)

Clickbait olsa site açmamış olurdum....
Az önce denedim düzeldi, aslında geliştirilebilirse şehir şehir vakalar yazılırsa çok daha iyi olabilir.Şu an bir sorun görünmüyor gizli sekmede dener misiniz?
Dostum sen Clickbait kelimesini çok yanlış anlamışsın. Clickbait, ilgi çekmek için sahte ve gerçek olmayan bir başlık, thumbnail vb. gibi şeyler koymaktır. Ama editör başlıkta dediği gibi site açmış. Clickbait değil yani. Sadece ilgi çekmek için şok şok şok yazmış zaten bu çoğu kişinin izlediği bir yol. Mesela; Youtube'u bıraktım.![]()
clickbait
ing. tık yemi. ilgi çekip tıklansın diye özellikle organize edilmiş linklere verilen isim. mesela hurriyet.com.tr'nin tuzak manşetleri. (bkz: öyle bir şey oldu ki)eksisozluk.com
Şu başlığı sen atıp aynı içeriği sen yapsaydın click baitt'ten First Class olarak uçak bileti kesmişlerdi bile.Dostum sen Clickbait kelimesini çok yanlış anlamışsın. Clickbait, ilgi çekmek için sahte ve gerçek olmayan bir başlık, thumbnail vb. gibi şeyler koymaktır. Ama editör başlıkta dediği gibi site açmış. Clickbait değil yani. Sadece ilgi çekmek için şok şok şok yazmış zaten bu çoğu kişinin izlediği bir yol. Mesela; Youtube'u bıraktım.
İçerik: Oyun videosu.
Zaten "şok şok şok" yazmış. Burada ironi ile karışık olarak yazmış, ilgi çekici bir başlık yapacak olsan sen "şok şok şok" yazmazdın. Hatta sen değil kimse yazmazdı.Şu başlığı sen atıp aynı içeriği sen yapsaydın click baitt'ten First Class olarak uçak bileti kesmişlerdi bile.
OHA dostum(!) Sitenin sonuna admin yazmayı nasıl akıl ettin? ?Çok pis bir huyum var galiba admin paneli buldum![]()
Ohoo Admin paneli buldum site sahibi beklesin heçklicem orayı olmOHA dostum(!) Sitenin sonuna admin yazmayı nasıl akıl ettin? ?
Adam gerilmiş@bunekalabalık bana neden kızgınsın?
Diğerleri neden kzgınsa, bende aynı sebepten dolayı sana kızgınım@bunekalabalık bana neden kızgınsın?
Bana diyorsunki mesaj kasmak için boş mesajlar gönderiyorsun bu forum benim için bittiDiğerleri neden kzgınsa, bende aynı sebepten dolayı sana kızgınım
Neden?Diğerleri neden kzgınsa, bende aynı sebepten dolayı sana kızgınım
Sen değilNeden?
Ben ne yaptım bana kızgınsın
Yeni üyeyim.
Sen onada kızgın emojisi atmışsın ondan diyorSen değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben grand master a kızgınım
Tamam sırf senin için boş tartışmayı kesicemKişisel meselelerinizi özelden konuşabilirsiniz konuyu msn'e çevirmeyelim![]()