SDN Editörleri Yıldız'daydı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen Web Günleri etkinliğine katılan SDN editörleri, merak edilenleri öğrencilerle paylaştı. 1 saatlik video, bu sayfada.

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından 25-26 Mart tarihlerinde düzenlenen Web Günleri etkinliğine, SDN editörleri de konuşmacı olarak katıldı. Hakkı Alkan, Ecevit Bıktım ve Cem Sünbül'ün buluştuğu öğrenciler, merak edilen en zor soruları çekinmeden ilettiler.

Ter döktüren sorulara samimi cevaplar vererek son derece neşeli bir etkinliğe imza atan editörlerimizi, aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Videou izlemek için buraya tıklayın.http://shiftdelete.net/sdn-editorleri-yildizdaydi-9801.html

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Daha Büyük Olan İzmir,ODTÜ, Yada, İnönü Üniversitesine Gelecekmisinz? Malatyada Birsürü Arkadaşlarım Var. 19 mayısada gel. ne olur ben geleceğim olay çıkartıcam :) Malatyaya Gelirsen Kocaman Bir Konferans Salonu Var 2-3 Gün Oluyo Malatyaya Geleli Bir İşim Var. Şu An Diyemem Reklam Olur.

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ne heyecan yaa... Bakıyorumda shiftdelete sunumda heyecan yapmış.. Sizleri gerçekten seviyorum yaa :) .. çok güzel bence bu tür etkinliklere katılmaz...Hakkı abinin dediği gibi bu site özgür oluğu için burdayım...herzaman yayınızdayım...

mucan63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harran Üniversitesine gelirseniz . bekleriz :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu Arada Bu Konunun Avatarında Ne Gözel Bir Kız Vardı Öyle... Onun Tam Resmini Bulabilirmisiniz...

Reaksiyon puanı
189
Video'yu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Umarm planladığınız 16 Nisan'daki büyük buluşmayı da bizimle video olarak paylaşırsınız...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
marmara üniversitesinede gelin :)
bu arada heyecanlı bir iş galiba.troy konuşurken çok fazla "ıııı" demiş :) ama çok güzel bir video.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha Büyük Olan İzmir,ODTÜ, Yada, İnönü Üniversitesine Gelecekmisinz? Malatyada Birsürü Arkadaşlarım Var. 19 mayısada gel. ne olur ben geleceğim olay çıkartıcam :) Malatyaya Gelirsen Kocaman Bir Konferans Salonu Var 2-3 Gün Oluyo Malatyaya Geleli Bir İşim Var. Şu An Diyemem Reklam Olur.

Bence üniversiteler " şu daha büyük, şu daha iyi ..." gibi değerlendirmezseniz daha doğru olur... Üniversiteler kıyaslanamaz ancak bölümler kıyaslanabilir.. Ayrıca Yıldız Teknik için izmir, inönü gibi üniversitelerinden daha küçük demek ne kadar bilinçli bir yaklaşım..???

Eğer dünya çapında ve türkiye çapında Yıldız Teknik Üniversitesinin ve Öğrencilerinin başarısını görmenizi sağlayacak linkleri ve başarıları anlatabilirm..

Gelelim SDN.NET'e ((:
Hayatımda dinlemekten, izlemekten ve soru sormaktan keyif aldığım en güzel panellerdendi.. Bunları kesinlikle oturum sonunda USB hediye ettikleri için söylemiyorum Yine bekleriz, her zaman bekleriz... Hatta daha daha büyük süprizlerle bekleriz...

Özet olarak, bence katılan herkes elektronik yayıncılık hakkında akıllara takılan her detayı işin uzmanları ile soru-cevap şeklinde birebir paylaşma fırsatı buldular... 1.ci elden bilgi almanın mutluluğu vardı herkeste ((: E-dergicilik ve girişimcilik olarak üniversite gençliği için çok güzel bir örnek oldu... emeği geçen herkese tüm organizasyon ekibine ve daveti kırmayarak gelen değerli büyüklerimiz sayın Hakkı ALKAN, Ecevit BIKTIM ve CEM SÜNBÜL'e çok teşekkürler ((:
(-sanki çok resmi bir üslûb ile yazdım-)

http://shiftdelete.net/sdn-editorleri-yildizdaydi-9801.html
haber linkindeki kız bizim okulda okuyan birisi olması muhtemeldir ((:

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Viyana Teknik Üniversitesine bekleriz:D pardon beklerim benden başkası yokki

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tebrikler, bu kadar başarılı bişey beklemiyordum açıkcası :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Güzel olmuş
Başarılarınızın devamını dilerim
bizede nasip olur inş.

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sunumun ortasında nerden geldi aklına böyle domalan filan töbe töbeee...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
1 saat 15 dk. sıkılmadan izledim. Anadolu ve ya osm. gazi üniversitesine de bekleriz. :)

UzmanWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tür etkinlikler güzel oluyor.Biz de üniversitede bilişim kulübü olarak böyle bir etkinlik düzenlemiştik.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çok güzel bir söyleşi olmuş, SDN nin bu camiaya kazandırdıgı en güzel özelliklerden biri olan videolu incelemeleri gereğince övmüşsünüz. Fakat bu konuda limitli kulanıcılarımız içinde bir çalışma olması gerektigini düşünmekteyim 1saat14dakika uzunluğundaki bu videoyu limitli kullanıcıların izlemesi zor...Ben eleştirmek için degil değiştirmek için bu yorumu yaptıgımı belirterek kanatimce videolara 2 yada 3 kalite fonksiyonu eklenerek bi nebze bu sorunun çözülebilecegini düşünüyorum misal "Low quality-medium quality-high quality" şeklinde olabilir tabiki bu konuda yetkili ve bilgili olanların sizler oldugunu bilerek gerekeni sizin düşüneceginizden hiç şüphem yok.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Google Video, düşük kalitede izletiyor sanırım. İndirmeyi denemedim ama oldukça düşük boyutlarda olması lazım.

Kendi videolarımızda ise zamanla bu seçeneği de sizlere sunacağız.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Başından sonuna gözümü kırpmadan izledim işyerinde. Çok verimli bir buluşma olmuş. Pesi..'nin dediği gibi Eskişehire'de bekleriz. Başımızın üstünde yeriniz var.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu Arada Bu Konunun Avatarında Ne Gözel Bir Kız Vardı Öyle... Onun Tam Resmini Bulabilirmisiniz...

O halindeki resmini kaydettim ben küçük ama olsun saatlerce ona bakıyorum :D hıhı görücen o kız benim olacak hahahaha:D

Videoda güzel daha başlatmadan resmi güzeldi heyecanlılardı.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Videoda net algılanacak bir şey var ki yaptığınız işi severek ve bilinçli yaptığınız...

İnternet dünyasının ve yayıncılığının iyi yönlerinden epey bahsetmişsiniz.
Bu videoyu izleyen -ben neden yapmıyorum ki- diyip içerik üretmeye başlarsa şaşırmakmak lazım.

İnternet yayıncılığı iyi hoş ama ben yazılı basını çok seviyorum. :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
e biz de yazıyoruz :D

bence sen "basılı yayın" tabirini kullanmalısın emelcim.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Hahaah Troy. Dikkatin için teşekkürler... :stuart: