SDN dil paketi

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba shiftdelete.net yöneticileri görüyorum ki hala sdn forumumuzdaki vbulletin dil paketi tam türkçeleştirilmemiş

neden böyle ya da bu durum sadece beni mi rahatsız ediyor?

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eh o kadar ingilizce de biliver sende canım ingilizce bilmeyene kız bile vermiyorlar artık bu devirde :)

b7unun ingilizce bilmemekle alakası yok çok şükür yabancı dille öğretim veren bir liseden mezunum bir çok kişiden de fazla biliyorumdur ama dil paketinin tam editlenmemesi dikkatimi çekip canımı sıktı

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Belki farketmemişlerdir?

Konular 315.404
Mesajlar 2.895.539
Üyeler 201.815
Aktif Üyeler 5.315

bu kadar hiti var sitenin fark edilmeme oranı çok düşük hocam bende bi web masterim ve ilk girdiğim dakika dikkatimi çeker böyle şeyler eminim benden daha iyileri vardır ve onlarında dikkatini çekmiştir... ki bunu görmek için web tasarım bilgisine gerek bile yok bu kadar user arasından gören olmuştur diye düşünüyorum

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konular 315.404
Mesajlar 2.895.539
Üyeler 201.815
Aktif Üyeler 5.315

bu kadar hiti var sitenin fark edilmeme oranı çok düşük hocam bende bi web masterim ve ilk girdiğim dakika dikkatimi çeker böyle şeyler eminim benden daha iyileri vardır ve onlarında dikkatini çekmiştir... ki bunu görmek için web tasarım bilgisine gerek bile yok bu kadar user arasından gören olmuştur diye düşünüyorum
Haklısın benimde gözüme takılmıştı. Bence de Türkçe'yi tam olarak sitenin içine eklesinler ve sizin de yazınızı kısaltma kunlanmadan ve düzgün yazmanızı hoşuma gitti. Keşke herkes böyle yazsa.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 senedir siteye giriyorum bugün üye oldum farketmedim bile

Hayırlı olsun :thumbup:

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haklısın benimde gözüme takılmıştı. Bence de Türkçe'yi tam olarak sitenin içine eklesinler ve sizin de yazınızı kısaltma kunlanmadan ve düzgün yazmanızı hoşuma gitti. Keşke herkes böyle yazsa.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun :thumbup:

Teşekkür ederim hocam elimden geldiğince yazıma dikkat etmeye çalışıyorum lakin şu ingilizce gözüme çarptıkça dilin git gide öldüğünü düşünüyorum umarım yöneticilerden biri gelip ilgilenir bu başlık ile..

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok hocam alia lık birşey değil alia arkadaşımız süper moderator modcp de bu özellik mevcut değil bunu yapabilmek için administrator(admin) olmak(admincp ye ulaşabilmek) gerekiyor
Ben belki admine iletebilir diye umdun, bilirsiniz Adminlerin bazen çok işi olabiliyor.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben belki admine iletebilir diye umdun, bilirsiniz Adminlerin bazen çok işi olabiliyor.

hocam durumu çözdüm sadece standart olarak gelen dil paketini de düzenlemiş adminler hepimiz foruma ilk girdiğimizde ingilizce dil paketinin düzenlenmiş halini kullanıyoruz forumun en altında bulunan dil seçeneklerinden --english(us) seçeneğini --Türkçe(v2) olarak değiştirirseniz bu problemin düzeldiğini göreceksiniz :)

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam durumu çözdüm sadece standart olarak gelen dil paketini de düzenlemiş adminler hepimiz foruma ilk girdiğimizde ingilizce dil paketinin düzenlenmiş halini kullanıyoruz forumun en altında bulunan dil seçeneklerinden --english(us) seçeneğini --Türkçe(v2) olarak değiştirirseniz bu problemin düzeldiğini göreceksiniz :)
Çok teşekkür ederim.