SDN den sırr çıkmazzz:)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
haftasonunkii vizeciktee dersin hocası yerine asistanı gelmişti.sınavın sonunda arkadaşa son sorunun sonucunu sormuştum bende yapmıştım aama derse girmemşştim ondan ii mi bilicem dedim kendi cvbımı sildim arkadaşın cevabını yazdım.sona öğrendimki yanlışmışş hemen asistanın yanına laboratuvara gittimm ve adama yalvarmaya başladımmm:) biraz ısrar ettim ve değiştimm doğrusunu yazdım yapmadığım sorununda cevabınıyazdım, kimseye söylemeyeceğimede sözz verdimm siz yabancı değilsinizz SDN sizden sırr çıkmaz:)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tarih yazılısında kağıdıma ismimi yazmaktan başka bi çizik bile atmadım ama 85 aldım :D :D :D :D (arkadaşla kağıtları değiştik SDN,bilirim senden sır çıkmaz :D )

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
WaterBoy dedi ki:
Tarih yazılısında kağıdıma ismimi yazmaktan başka bi çizik bile atmadım ama 85 aldım :D :D :D :D (arkadaşla kağıtları değiştik SDN,bilirim senden sır çıkmaz :D )
naptın arkadaşım kopyacıı seniiiiiiiiii:)

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
ziraatci63 dedi ki:
haftasonunkii vizeciktee dersin hocası yerine asistanı gelmişti.sınavın sonunda arkadaşa son sorunun sonucunu sormuştum bende yapmıştım aama derse girmemşştim ondan ii mi bilicem dedim kendi cvbımı sildim arkadaşın cevabını yazdım.sona öğrendimki yanlışmışş hemen asistanın yanına laboratuvara gittimm ve adama yalvarmaya başladımmm:) biraz ısrar ettim ve değiştimm doğrusunu yazdım yapmadığım sorununda cevabınıyazdım, kimseye söylemeyeceğimede sözz verdimm siz yabancı değilsinizz SDN sizden sırr çıkmaz:)
hocan bi buraya gelse

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Derste hoca defterleri kontrol ederken tahtanın yanıda duran başka bana

silgiyle orta yaptığında elimle silgiye vole atarak silginin hocanın

poposuna geldiğini kimseye söylemicem :}

iiremm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne asistanlar varr.. Bi bize düşmedi öyleleri..
Hocalardan beter oluyoolarr... dıı.. B)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
lisedeyken hocalar soruları A ve B diye 2 ye ayırırdı, A kağıdında başka sorular, B kağıdında başka sorular olurdu. ama biz yer miyiz? tabiikide yemeyiz :D sınavın başında kağıdın tepesine normalde hangi gruptaysak onu yazardık, soruları dinler kolay gelen grubun sorularını yazar cevaplardık. sınav sonuna kadar kağıdın tepesinde A, cevaplar ise B ye aitti. sınav bitince grup ismi değiştirilir, o gruba ait kağıtlar arasına sıkıştırıverilirdi :P ahh ah nerde o eski kopya günlerimiz :D üniversitede bile o günleri anar, yinede kopya çekerdik :D :) ^^

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Talha Ertunç dedi ki:
ziraatci63 dedi ki:
hocan bi buraya gelse
ona söylemedim buraya takıldığımı:)
irem
size verelim istersen bu hocayı adam kafaa:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tarih dersinde bizim saf arkadaş yerime imza atarken asistana yakalandı :} insan dikkatli olur dimi :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
snn arkadaş çok toymuş bee, bnm arkadaşalrdan yada bizaat ben vereyim imza atma dersii:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sabahın körü ders olunca öyle oluyor, yoksa gayet çakal bir arkadaştır :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
cıks cıksss çakal olsaydıı yakalanmazdıı:)
snn sabahın körü 9 durrr kesinn:)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
üni de pazartesi sabah derslerine hiç katılmadım desem yeridir. devamlılık isteyen bir ders ve ben yokum :D sağolsun arkadaşlar imzamızı atıyorlardı da şöyle birşey var, hoca sınıfı saydığında imza föyündeki sayı nasıl birbirini tutuyordu hala anlamış değilim :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ziraatci63 dedi ki:
cıks cıksss çakal olsaydıı yakalanmazdıı:)
snn sabahın körü 9 durrr kesinn:)
8 bucuk ; onun eksiği asistanları tanımaması. O ders için boğaziçinden 4 ayrı asistan geliyor

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
dersin adı neydi öylee:) bende geliyorummmmmmmmmmmmm:)

onairr yerine adam mı koyuyodunn sen uykuda o derstee:)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
vallaha bilmiyorum, ben girmiyordum. hatta ders matematik dersiydi, sınıfın 3/1 i girmezdi derse. nasıl mühendis olduysam bende merak içindeyim ehehehe :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
onair dedi ki:
vallaha bilmiyorum, ben girmiyordum. hatta ders matematik dersiydi, sınıfın 3/1 i girmezdi derse. nasıl mühendis olduysam bende merak içindeyim ehehehe :D :D
lineer cebir olmasın o

ziraatci63 dedi ki:
dersin adı neydi öylee:) bende geliyorummmmmmmmmmmmm:)

onairr yerine adam mı koyuyodunn sen uykuda o derstee:)
dersin adı History of Turkish Republic; Türkiye Cumhuriyeti Tarihi bir nevi İnkılap Tarihi de diyebiliriz

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
onair dedi ki:
ne mühendissisin senn bendeziraat mühendisiyim bu aradaa ;D ;D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bni babanemden isteyen makina müh. sen miydin yoksa:D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben size başka kısmet bulurum hehe :D sıkmayın canınızı :P