- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 16,909
28- Depresyondayım falan gibi konular
intel pentium bunu beğenmedi (ben o değilim yanlış anlamayın ıdtjhd)17- sadece bir firmayı savunan konular AMD en iyisidir falan gibi
30) Forumun aktifligi (nin azlığı) hakkında açılan saçma konular.
31 - Banlananların multi hesap açıp bu forumda bu forumu kötülemesi
aslında aynı konudan bahsediyoruz. 1 konuda 3 saçma içerik olabilir mi ya.32) Bu Forumu Bıraktı Şu Forumu Bıraktı Diye Açılan Konular (yalnız karşim o ikisi küfürden gitti.)
Profilini her gördüğümde bir gülümseme geliyor ne kadar güzel ya profil fotoğrafın30) Forumun aktifligi (nin azlığı) hakkında açılan saçma konular.
Evet S mod'um en en gıcığı o. Gıcık değil de hiç sevmiyorum diyelim. Siyaset yapayım derken boş yapılıyor bazen. Araya boşu boşuna soğukluk giriyor. Hiç sevmiyorum böyle olunca ?10-Bütün siyaset konuları![]()
Teşekkür ederim ?Profilini her gördüğümde bir gülümseme geliyor ne kadar güzel ya profil fotoğrafın ☺
Aynen,aynen iki satır ünlem konuları ?33- Sonuna binlerce ünlem koyulan konular bunun gibi
Bilgisayarı bozdum acil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öyle konu varsa onların Kafa acayip iyi ?35- psu kablosunu takmadığı halde pc neden çalışmıyor gibi konular
AMD en iyidir moRUQ (!)17- sadece bir firmayı savunan konular AMD en iyisidir falan gibi
üzdü99-SDN deki Gıcık Konular![]()
Ben yazıcaktım yaaa99-SDN deki Gıcık Konular![]()
aynısını ben yazmıştım37- Aileme nasıl istediklerimi aldırırım konuları
Bunun çözümü basit. 20 yaş altı bütün ergenleri uçuracaksın.1- Yaşım 15 boyum 1.50 uzarmıyım gibi konular
2- Sevdiğim kıza nasıl açılırım gibi konular
3- Aileme nasıl birşey aldırırım gibi konular
4- Reklam yapmak için açılan konular
5- Minecraft 1000 fps konuları
sizde ekleyin
Ona çözüm demek yanlış olur bence, yaş mevzusu değil o ?Bunun çözümü basit. 20 yaş altı bütün ergenleri uçuracaksın.
Evet gayet basit. Bunun gibi tüm zihniyetleri uçuracaksın.Bunun çözümü basit. 20 yaş altı bütün ergenleri uçuracaksın.
Yaş la ilgisi YokBunun çözümü basit. 20 yaş altı bütün ergenleri uçuracaksın.
Kesinlikle katılıyorum.Ona çözüm demek yanlış olur bence, yaş mevzusu değil o ?