Sdn 'de değişim

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar her ne kadar forumda yeni olsamda sdn.neti uzun zamandır takip ediyorum.Forumla ilgili bi şikayetim yok ama sanki sdn artık kendini sadece yazılım ve donanım haberlerine vermiş.İzle öğren kısmında günde en az 2-3 tane yararlı animasyon olurdu.Şimdi o animasyonları ayda bir görüyoruz.Zaten en yeni ipuçlarını SDN veriyodu.Herkeste forumuna- sitesine SDN 'den aldığı bilgileri koyuyodu.Yani site yavaş yavaş bu özelliğini kaybediyo gibi geliyo bana.Bu konu hakkında sizin görüşünüz nedir?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Günde 2-3 animasyon teknik olarak imkânsız; diğer taraftan animasyonların miktarı hadi artmasa bile azalmadı da. Donanım incelemeleri, testler (daha hiç yayınlamadık, ama hazır) videolu incelemeleri, gittikçe daha kaliteli hale gelen yazılım incelemeleri gibi şeyleri bünyemize ekledik. Hepsi gelişimin bir parçası, hepsi büyümenin bir tuğlası.

Güzel günler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Berkin'in dediği gibi diğer içeriklerin artışı, bahsi geçen bölümün biraz daha az güncelleniyor görüntüsü vermesine neden oldu. Bu isteği göz önüne alacağız. Çok teşekkürler.

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önemli değil ben görüşümü söyledim en kısa zamanda daha yararlı animasyonları görmek istiyoruz sdn her haliyle güzel

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
karakartal71 dedi ki:
önemli değil ben görüşümü söyledim en kısa zamanda daha yararlı animasyonları görmek istiyoruz sdn her haliyle güzel

en iyi halimiz, sizin istediğiniz hal.

bir de şu açıklamayı yapmakta fayda var. animasyonlu içeriklerimizin üretilmesini sağlayan ekibin başında volkan taş bulunuyor ve kendisini ailesinin rızası ile 1 aya yakın bir süre zarfında istanbul ofisimizde rehin tuttuk ve her türlü eylemde kullandık.

kendisi şu anda izmir'deki yalısında kuşlar gibi özgür olup, hemen animasyonlar üretmeye başlamıştır. joomla kurulum videosu da bunun bir göstergesi.

heyeanla yeni eğitim videolarını bekliyoruz kendisinden ve ekibinden.