Ağlamadım ama gözlerim dolmadı değil. :/
Şuan hala etkisindeyim 900 liralık bıcak gitti gözümün önünde bu nasıl bir şey ya 50 kuruş yüzünden 900 liralık bıcaktan oldum
Ağlamadım ama gözlerim dolmadı değil. :/
M9 bayonet miydi, neydi?Şuan hala etkisindeyim 900 liralık bıcak gitti gözümün önünde bu nasıl bir şey ya 50 kuruş yüzünden 900 liralık bıcaktan oldum
M9 bayonet miydi, neydi?
Hocam bi pm atsan ben alır sana atardım... içim acıdı... 900 lira demek stattrak haevet şu stattrek kırmızı olan of ya şans yok bende
Hocam bi pm atsan ben alır sana atardım... içim acıdı... 900 lira demek stattrak ha![]()
Galiba tam rakam olmalı
Yapanlar var benim bi arkadaşım stattrak silahı 90 tl değerinde 32'ye aldı 90'a sattıO zaman sipariş verin anlamı olmaz ki zaten normalde 100 liralık malı adam 95 e istiyor adam gidip 90 a koymaz mal gibi
Yapanlar var benim bi arkadaşım stattrak silahı 90 tl değerinde 32'ye aldı 90'a sattı
Nihaha
Ya aslında biz bu takımı rahat yenerdik ama 4 supreme ve 1 global denk geldi yoksa her türlü öperdik yani...Nihaha
Abi bu bilgisayar başıma bela olacak. Isınma sorunundan dolayı kapandı 1 hafta daha yedim. Gabe beni sınırsız banlayacak en sonunda.
Rankları farkettimYa aslında biz bu takımı rahat yenerdik ama 4 supreme ve 1 global denk geldi yoksa her türlü öperdik yani...
Hadi sistem topla diye resmen.Nihaha
Abi bu bilgisayar başıma bela olacak. Isınma sorunundan dolayı kapandı 1 hafta daha yedim. Gabe beni sınırsız banlayacak en sonunda.
Babam üni'ye kadar almaz ki. Almancılar da bişey ateşlemiyor.Hadi sistem topla diye resmen.![]()
Babam üni'ye kadar almaz ki. Almancılar da bişey ateşlemiyor.
Aynen 1 kill bile alamadığım el Gamma kasası geldiMillet saatlerini verir düşüremez ben bir el yıkım oynarım gelir nihahah![]()