Söz vermeyeyim. Giremeyebilirim. Ama girersem oynarız.Akşam oyunda mısın? Beraber bir oyuna girelim![]()

Bu arada novalara karşı böyle oynayamıyorum. Haberin olsun.

Söz vermeyeyim. Giremeyebilirim. Ama girersem oynarız.Akşam oyunda mısın? Beraber bir oyuna girelim![]()
Altın Nova I ( tek yıldız )Ben nova falan anlamam. Türkçe rütbelerle gel bana![]()
Başarıya saygı duymuyorlar.Cumartesi gecesi ne kadar güzel Silah Yarışı yapıyorum. Oyunun bitmesine kaldım 1 dk, 5. sıradayım. 5 tane ace attım 2. sıraya gittim adamlar çat diye kick ledir. Mübahmı şimdi..![]()
Novaları sevin. Onlarda oyuncuSöz vermeyeyim. Giremeyebilirim. Ama girersem oynarız.
Bu arada novalara karşı böyle oynayamıyorum. Haberin olsun.![]()
Geç olsun güç olmasın ben gaza gelip xp kasmıştım iki günde 3 olmuştum. Shift le yürümeyi bile oyunun ortasında @Âhbâri den öğrendim o da şans eseri.ne 3. level miş arkadaş hafta sonu çok az xp verdi diye bir türlü atlayamadım..![]()
"nvidia shadowplay""record saved_demos_recordname"
PC'deydim bir yere kaydetmek yerine buraya yazdım bende"nvidia shadowplay"![]()
Ne işe yarıyor bu?"record saved_demos_recordname"
Sanırım bana söylediğine göre, ekran kaydı yapıyor hocam. Oyunu kaydediyor.Ne işe yarıyor bu?
Oyunun içinde CMD'ye benzeyen bir konsol var onu aktifleştirip bunu yazarsan oyunu kaydediyor.Ne işe yarıyor bu?
Asist'imi yazmamışsın ama olsun iyi konu.Konsol olduğunu biliyoruz canım. Sen de bizi iyice noob yaptın![]()
Konuyu açtım hemen.
Cs:Go 'da Video Kaydı Yapmak
Pesimist + yucesezar Ekli dosyayı görüntüle 2966 CS:Go Video Kayıt
Küfür eden adamın iletişimini engellesene. Adam istediği kadar sövsün, duymazsın.