Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
2 tane y.. çıkıyor kickliyor olan bana oluyorne ara 7 gün daha yedin?
2 tane y.. çıkıyor kickliyor olan bana oluyorne ara 7 gün daha yedin?
iyi de kicklenince direk 7 gün mü veriyor?2 tane y.. çıkıyor kickliyor olan bana oluyor
çok ban yediğimden bana 7 gün veriyoriyi de kicklenince direk 7 gün mü veriyor?
farklı bir nickle gir, adamları da duruma göre yoksay, iletişimi engelle, oyna. başka da pek çözümü olmaz sanki.çok ban yediğimden bana 7 gün veriyor
Şimdi şöyle bişe oluyor adamlar rus takımı ben tek 4lü pre giriyolar ben tek başımayım tam bir taşkala adamlara diyorum bakın bomba atacam gitmeyin diye bombayı bir attım bizim takımdaki adam öldü manyak herif kicklediler beni lanet olası ruslarBiz niye banlanmıyoruz? Ne yapıyorsun çabuk söyle?
Pazar sekmesinden bakabilirsin düşüp düşmediğine.Bana paket düştü galiba acaba ben mi yanlış anladım yalnız fnatic fena dayak yiyor.
Envanter de olması lazım değil mi?Pazar sekmesinden bakabilirsin düşüp düşmediğine.
Çaktırma envanter diyecektim zaten.Envanter de olması lazım değil mi?
Düşmemiş zaten :/Çaktırma envanter diyecektim zaten.
Bro skin'leri bana veren mi?Bazı sebeplerden dolayı aşağıda bulunan csgo hesabımı burada isteyen birine vericem. Ama oyunu olmayan biri istesin. Smurf için isteyen olmasın. Buradan veya özelden ulaşması yeterli. Kafama kim eserse ona vericem yani ilk mesaj atana değil. Sabah öğlen bi ara veririm birine burada etiketlerim.
steamcommunity.com/rawkidd
Ve tabi cs go seruvenimde bitmiş olacak..
3-4 kuruşluk silah ve kasalar var. Eğer takasta sorun olmazsa veriyim. Hesap kısıtlı olduğu için her an her sorun çıkabilir.Bro skin'leri bana veren mi?
Hacı tradeup yapacağım3-4 kuruşluk silah ve kasalar var. Eğer takasta sorun olmazsa veriyim. Hesap kısıtlı olduğu için her an her sorun çıkabilir.
@Kör Cerrah abi aklıma geldin şimdi sen cs go alacaktin hiç alma sana veriyim bu hesabı olur mu? Hiç isteyen yok fırsat bu fırsat bak
Link yanlış olmuş.
steamcommunity.com/id/rawkidd
Ne banı abi lütfen Bu 3. Hesabim temiz olan. Hile kullanılmaya teşebbüs bile edilmedi bunda[emoji14]@rawkid Ben temiz bir oyun istiyorum. Banlanmış üyeliği ne edeyim loo
Hacı tradeup yapacağım
Hala vermediysen alabilirim.Bazı sebeplerden dolayı aşağıda bulunan csgo hesabımı burada isteyen birine vericem. Ama oyunu olmayan biri istesin. Smurf için isteyen olmasın. Buradan veya özelden ulaşması yeterli. Kafama kim eserse ona vericem yani ilk mesaj atana değil. Sabah öğlen bi ara veririm birine burada etiketlerim.
steamcommunity.com/rawkidd
Ve tabi cs go seruvenimde bitmiş olacak..
Akşama doğru e-postayi felan degistiricem özelden yollarim hesap bilgilerini. Hayirli olsunHala vermediysen alabilirim.
Saolasın Yalnız steamden anlamam kalıcı ban ihtimali falan yok demi?Akşama doğru e-postayi felan degistiricem özelden yollarim hesap bilgilerini. Hayirli olsun
Kesinlikle yok. Tabi hile felan acmazsanSaolasın Yalnız steamden anlamam kalıcı ban ihtimali falan yok demi?
Yok canım hileyle alakam yok.Kesinlikle yok. Tabi hile felan acmazsan