Benim dediğim bu değildi ama bilginize arkadaşlar..
iyi community'e bari girmemişİlk 3 ne yahu havayı tarasak 3. oluruz zaten.![]()
1.6'da da ranked sistemi var mıydı?Oyunun iyice anasi agladi. 5 oyundan 3 unde hile geliyor. Sizin de basiniza geliyor mu ? Yoksa ben mi paronoya oldum ? Oyunu silmek zorunda kaldim artik. En son oynadigim 3 oyunda da hile geldi karsima. Sanirim yeni CS versiyonu bekleyecez yakinda. Ben korsan CS 1.6 zamanimda bu kadar hile ile karsilasmadim.
Hocam zaten, Seckin hesap olayinin ilk ciktigi gun hesabi seckin yaptim. Yoksa baska bir sey daha mi yapmam gerekiyor? 800 + saatim ve 350+ win var hala gold 3 um. Artik report bile atmiyordum yani. Hileyse hile diyip kendimi gelistirmeye calisiyordum. Ama Nova ranklarinda kalinca da temiz oyuncular bana hile diyor. Smurf gibi takildim kaldim.Seçkin hesap ile girildiğinde pek hileci çıkmıyor.
1.6'da da ranked sistemi var mıydı?
Mircden 5on5 maç çekiyorduk.1.6'da da ranked sistemi var mıydı?
Arkadaslar, hedefi globalden de ustun olmak isteyenler profillerinizi paylasin. Belki iyi bir takim cikar da ileride turnuvalara katiliriz. Belli olmaz, takim uyumlu olursa basari geliyor.
bu olay çok konuşuluyor.
Rastgele sıkıyor olamaz mı?bu olay çok konuşuluyor.
Vallahi bilmiyorum ben zaten hack demedim, demem. twitch de adı gibi emin olan arkadaşlar vardı bir de ban yemiş turnuvadan sanırım.Rastgele sıkıyor olamaz mı?
0.17 de duvarın arkasında ki adama sıkıyor.Ne bu?
Nasıl sıkmak bu, bunların yüzünden zaten oyun oynayamıyoruz.0.17 de duvarın arkasında ki adama sıkıyor.