- Reaksiyon puanı
- 17,390
Olm daha yeni başladın oyuna nasıl banlanıyorsun?Yine banlıyım pazartesine kadar
Olm daha yeni başladın oyuna nasıl banlanıyorsun?Yine banlıyım pazartesine kadar
Troller ve ping sayesinde.Olm daha yeni başladın oyuna nasıl banlanıyorsun?
Yine mi 5 yapamadınız yoksa? [emoji14]Uyumayın millet iftar sonrası yediklerimizi eritmemiz lazım hadiyin![]()
Aynen öyle oldu, bir ara biri izlemeye girdi beni. Bağlantı kötü olunca da başladı takılmaya..
Ben geliyordum az kalmıştı. Şimdi sen yoksun.Bu arada dün gece 7 günlük ceza yedim. Ama olay biraz garipti.
Normal rekabetçi maça girdim bi arkadaşla sonra 5 dk afk kaldım. Beni de attirmadi arkadas. Sonra baktım işim bitmiyor dedim f1'e bas. 5 dk sonra baktım atmışlar oturumdan ama 7 gün cezadan 40 dk da gitmiş. Yani bana peşin cezayı vermiş maçın bitmesini bekliyormuş. Böyle 7 gün boyunca farklı oyunlar oynayacağım. Zaten gelen de yoktu burada.
Faceit ne diye duruyorBen geliyordum az kalmıştı. Şimdi sen yoksun.![]()
Ben MM'de rütbe atlayayım. Faceit'e sonra bulaşırım.Faceit ne diye duruyor![]()
Hocam sende her zaman Kara Sevda akşamını buluyorsun..Oyuna girmeyeli bayağı bir oldu. Bu akşam girerim büyük ihtimalle.
Yok gelirim sorun değil, bir yandan bakarım. Nede olsa hatun veledimi yatırırken izleyemeyecek sonrasında da Perşembe günü tekrar internet üzerinden izleyecek o zaman izlerim bende..Kara Sevda mı? Eneeem onu mu izliyon?Hahaha 12'ye kadar dururum. Bitince gelirsin.
Belki.Var mı arttıran?
Tamam sen prosun tamam evlat sakinHer gördüğünüze hile demeye devam ederseniz kazanamazsınız. Mg ve nova arkadaşların accountlarına girip birkaç maç attığımda 40-50 kill alınca direkt takımda rapor yiyorum.