Hmm, sdn.com.tr isn't loading right now.
The computers that run sdn.com.tr are having some trouble. Usually this is just a temporary problem, so you might want to try again in a few minutes.
sdn.com'un bizimle alakası yok.Open dns kullanıyorum niye girmiyor?Ve de bu sdn.com ne oluyor?
Ali Abim sdn.com Domainini satın almış heralde yönetim, Ben de KTunnel'den girdim sdn.com'a bizim ana sayfaya yönlendirdi, Yönetim açıklama bekliyoruz...sdn.com'un bizimle alakası yok.
Wikipedia'ya yönlendiriyor o adres.
Open dns kullanıyorum niye girmiyor?Ve de bu sdn.com ne oluyor?
sdn.com'un bizimle alakası yok.
Wikipedia'ya yönlendiriyor o adres.
www.sdn.com.tr Artık Sizin! | ShiftDelete.Net | SDN, sdn markası, sdn.com.trsdn.com.tr yi ilk defa duydum kaç senedir burdayım
sdn.com.tr'ye girmiş olmayasın sakın?Ali Abim sdn.com Domainini satın almış heralde yönetim, Ben de KTunnel'den girdim sdn.com'a bizim ana sayfaya yönlendirdi, Yönetim açıklama bekliyoruz...
bi .tr eki yüzünden birbirimizi mi kırcaz şimdi tamam senin dediğin gibi olsun :laugh:Ben sdn.com'un bize ait olmadığını söyledim. sdn.com.tr bizim onu biliyoruz.
sdn.com.tr'ye girmiş olmayasın sakın?
Yanlış yapmayalım.bi .tr eki yüzünden birbirimizi mi kırcaz şimdi tamam senin dediğin gibi olsun :laugh: