SDN Çok Yavaşladı(29/04/2010)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
502 Bad Gateway hatası ile kanka oldum yahu :D

FERFEROS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Ana Sayfayı göremiyorum.:crying:Sorun bende değildir inş.:confused1:

tekno-bilişimci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
502 Bad Gateway hatasını çözemeyenlerin allah belasını vermesin iyiliğini versin emi

beni rsmen ayar etti bu ne yaa troy olsa hem tlf arar bu sözde avuçla para alan geliştiricileri kulağını çekerdi gecenin 3 4 de olsa hemen tıbış tbış gelip sorunları çözerlerdi

troy yok ortalık kalmış bunlara sorunlar hatalar diz boyu

ulen adam aldığı bir parayı hak eder

nedir bu sorun bıktım beee

hep aynı nakarat " 502 Bad Gateway "

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Konuya dair birçok kez açıklama yapmış olmamıza rağmen, "klavye delikanlıları"na durumu anlatamamışız.
Sanılanın aksine, bu durumdan en az sizler kadar hoşnut değiliz.
Ama sistem yönetimini farklı bir firma üstlendiğinden, onların çalışmalarını sonlandırmasını ve sistemin stabilitesini sağlanmasını beklemekteyiz.
Sabırla ve anlayışla bizlerden desteğini esirgemeyen okurlarımıza teşekkür eder ve aynı zamanda yaşattığımız bu sıkıntılı durum için de özür dileriz.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
sorun gercekten çok sıkıcı bi cevabı bile bikaç denemeden sonra yazabiliyorum sürekli bad gateway uyarısı çıkıyor bi linke tıklayınca bile acılması baya zaman alıyor

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hakikaten can sıkıcı bir hal aldı bu durum

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İlginç gerçekten bi tek bende mi çıkmıyor bu hata? Uçuyor site hızdan.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Konuya dair birçok kez açıklama yapmış olmamıza rağmen, "klavye delikanlıları"na durumu anlatamamışız.
Sanılanın aksine, bu durumdan en az sizler kadar hoşnut değiliz.
Ama sistem yönetimini farklı bir firma üstlendiğinden, onların çalışmalarını sonlandırmasını ve sistemin stabilitesini sağlanmasını beklemekteyiz.
Sabırla ve anlayışla bizlerden desteğini esirgemeyen okurlarımıza teşekkür eder ve aynı zamanda yaşattığımız bu sıkıntılı durum için de özür dileriz.

Öncelikle sorunları çözmek için çaba sarf ettiğinizi biliyoruz, ancak her ne olursa olsun, ne kadar sinilenirseniz sinirlenin, forum üyelerine ''klavye delikanlıları'' şeklinde hitap etmeniz, en az sizlere yapılan kadar yanlış bir davranış şekli. Lütfen böyle bir kelimeyi kullanırken genele değil de, sözü kim ya da kimler için kullandıysanız, ''kullanıcı adı'' belirterek yazın. Aksi halde ''klavye delikanlıları'' dediğiniz bu insanlardan çekindiğinizi düşüneceğim.
Ben dahil birçok kullanıcı ileti yazdı bu konuya, ben amaçlarının sadece üyesi oldukları bu sitede yaşanılan sorunları dile getirmek olduğunu düşünüyorum. Siz, benim sözüm amacı sizinkilerden farklı olanlaraydı diyorsanız, lütfen ortaya değil de, direkt olarak şahıslara konuşun.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Öncelikle sorunları çözmek için çaba sarf ettiğinizi biliyoruz, ancak her ne olursa olsun, ne kadar sinilenirseniz sinirlenin, forum üyelerine ''klavye delikanlıları'' şeklinde hitap etmeniz, en az sizlere yapılan kadar yanlış bir davranış şekli. Lütfen böyle bir kelimeyi kullanırken genele değil de, sözü kim ya da kimler için kullandıysanız, ''kullanıcı adı'' belirterek yazın. Aksi halde ''klavye delikanlıları'' dediğiniz bu insanlardan çekindiğinizi düşüneceğim.
Ben dahil birçok kullanıcı ileti yazdı bu konuya, ben amaçlarının sadece üyesi oldukları bu sitede yaşanılan sorunları dile getirmek olduğunu düşünüyorum. Siz, benim sözüm amacı sizinkilerden farklı olanlaraydı diyorsanız, lütfen ortaya değil de, direkt olarak şahıslara konuşun.

Sözlerimin üstüne alınmaması gereken insanları da incitebileceğini hesap edemedim, kusura bakmayın.
Sözü daha fazla dallandırıp budaklandıracak değilim, konuyu takip eden veya konuya vakıf olan, haksızlık edeni ayırt edebiliyordur diye tahmin ediyorum.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
forum hakkında bölümünde bu sorunlar ile ilgili birçok konu bulunuyor

bunlar incelendiğinde sözde sorun reklam serverlarına ait miş sonra bu sorun php ye yüklenmiş sonra bu sorun serverların artırılmasına yüklenmiş, sonra bu sorun spor bölümündeki şifrelerin yayınlanamsıyla başlayan ani bastıran online üyelerin sistem stabilitesini bozmasından mış, sonra sorun nginx/0.5.33 ün stabilete sorunları varmış bunun üzerinde çalışıldığı yazılıyor

sonra bu sorun spam mesaj yayan botların yüzündenmiş, bununla ilgili çalışmalar yapılıyormuş

sonra ilgili arkadaşlar sistem üzerinde çalışıyoruz kısa sürede bu sorun kalkacak diyor

eee sonunda biz bunu bir şirkete havale etmişiz onlardan cevap bekliyoruz :mellow: :confused1:

ilk sorunun çıktığı günden bugüne aylar geçmiş ama hala sorun ortada

örneğin; forum.donanımhaber.com un aynı anda 10 bin online üyesi var orada sorun yok adamlar gitmişler haltal bir forum sistemi kullanıyorlar oranın yazılım geliştiricisi bizim kullandığımız forum sistemi büyük forumlara göre değil itirafını yapabiliyor isteyen oranın forumu açsın okusun adamlar dünyanın rafa kaldırdığı eski asp sistemini kullanıyor

ama buna rağmen ortada sorun yok sdn de yaşanılanlar yaşanmıyor

forum.chip.com.tr nin sdn kadar üyesi var ee orada da sıkıntı yaşanmıyor takır takır sistem işliyor

ortalama online 1 bin veya 2 tane üyeyi olan sdn nin nsıl bu sistemi tökezliyor, nasıl sorun aylardır hala ortada ve özellikle ixir.com gelişmiş alt yapısı ve gelişmi forum sistemi ile bu sorunlar nasıl atlatılmamış anlamış değilim

üyelerde kendilerini kandırılmış hissediyorlar geçiştirildiklerini düşünüyorlar

hoş olmayan bazı cümleler telaffuz ediliyor tabi ki şık ve etik değil ama gerçekten insanın canına işliyor sıkıyor insanı ağızdan çıkabiliyor çıkmaması lazım orası öyle ama

yönetim aha burada biz üyelre kesin bir tarih versin bu tarihte sorun kesinlikle çözülecek desin bizde uslu uslu bekleyelim kimse kimseyi kırmasın ama sözler biribirini tutmuyor

yani birazda hatayı karşı tarafa yüklemiş olmuyomuyuz bence çok kolay bir iş

bu sitede şahsım adına konşuyorum forum delikanlılığı varsa birisi bana sadece höst demesi yeter halt etmiş kimse kimseye delikanlılık yapamaz ahlaka sığmaz öyle şey mi olur herkesin adresi isimi tlf belli sorunu olan arar bulur görüşür çözer

bende yönetime başarılar diliyorum umarım sorun gerçekten ivedilikle çözümlenir duam bu

Size söylenebilecek söz olduğunu sanmıyorum, olsa bile anlayabileceğiniz şekilde yazabilmeyi becerebileceğimi sanmıyorum.

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
hiç olmaza diğer üyeler açısından cevap verseydiniz iyi olabilirdi

benim şahsi olarak burada bir önemim yok gerekirse takmayabilirsiniz muhatap almayabilirsiniz önemli mesele değil

ama belki de hor gördüğünüz benimde yanlışım olabilirdi bu düzeltile bilirdi hüsn-ü zan oluşurdu

üzerime alınacak birşey görmüyorum herşey ortada

büyüğümüzsünüz saygımız sonsuz

tercih büyük abimize aittir

Verdiğimiz her yanıt sizce "kandırmaca-oyalamaca",bizler "işini yapamayan işe yaramaz insanlarız" size göre, daha ne dememi bekliyorsunuz ki.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Forum çok berbat şekilde olmaya başladı.Ne konular düzgün açılıyor ne yorumlar yerinde duruyor :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
502 yi sorcaktım
ama sorulmuş
cevapta gelmiş
inş en kısa zamanda düzelir
hepinize iyi geceler iyi çalışmalar :)

dejawu

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Akşamları ben de sık sık alıyorum 502 hatasını...

bendede var bu ???

---------- saat 10:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:48 eklenmişti ----------

502 Bad Gateway

nginx/0.5.33şimdi yine oldu ...ne zaman düzelecek acaba ???

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar konuya vakıfız. Akşam düzelmeye başlayacak. Akşam sistem genel bakımı yapılacak. Bu süreç içerisinde elimizden geldiğince kesinti yapmamaya çalışacağız ama bu süre zarfında lütfen bizleri üzecek kelimeler yazmayın.