- Reaksiyon puanı
- 227
502 Bad Gateway hatası ile kanka oldum yahu
Konuya dair birçok kez açıklama yapmış olmamıza rağmen, "klavye delikanlıları"na durumu anlatamamışız.
Sanılanın aksine, bu durumdan en az sizler kadar hoşnut değiliz.
Ama sistem yönetimini farklı bir firma üstlendiğinden, onların çalışmalarını sonlandırmasını ve sistemin stabilitesini sağlanmasını beklemekteyiz.
Sabırla ve anlayışla bizlerden desteğini esirgemeyen okurlarımıza teşekkür eder ve aynı zamanda yaşattığımız bu sıkıntılı durum için de özür dileriz.
Öncelikle sorunları çözmek için çaba sarf ettiğinizi biliyoruz, ancak her ne olursa olsun, ne kadar sinilenirseniz sinirlenin, forum üyelerine ''klavye delikanlıları'' şeklinde hitap etmeniz, en az sizlere yapılan kadar yanlış bir davranış şekli. Lütfen böyle bir kelimeyi kullanırken genele değil de, sözü kim ya da kimler için kullandıysanız, ''kullanıcı adı'' belirterek yazın. Aksi halde ''klavye delikanlıları'' dediğiniz bu insanlardan çekindiğinizi düşüneceğim.
Ben dahil birçok kullanıcı ileti yazdı bu konuya, ben amaçlarının sadece üyesi oldukları bu sitede yaşanılan sorunları dile getirmek olduğunu düşünüyorum. Siz, benim sözüm amacı sizinkilerden farklı olanlaraydı diyorsanız, lütfen ortaya değil de, direkt olarak şahıslara konuşun.
forum hakkında bölümünde bu sorunlar ile ilgili birçok konu bulunuyor
bunlar incelendiğinde sözde sorun reklam serverlarına ait miş sonra bu sorun php ye yüklenmiş sonra bu sorun serverların artırılmasına yüklenmiş, sonra bu sorun spor bölümündeki şifrelerin yayınlanamsıyla başlayan ani bastıran online üyelerin sistem stabilitesini bozmasından mış, sonra sorun nginx/0.5.33 ün stabilete sorunları varmış bunun üzerinde çalışıldığı yazılıyor
sonra bu sorun spam mesaj yayan botların yüzündenmiş, bununla ilgili çalışmalar yapılıyormuş
sonra ilgili arkadaşlar sistem üzerinde çalışıyoruz kısa sürede bu sorun kalkacak diyor
eee sonunda biz bunu bir şirkete havale etmişiz onlardan cevap bekliyoruz :mellow: :confused1:
ilk sorunun çıktığı günden bugüne aylar geçmiş ama hala sorun ortada
örneğin; forum.donanımhaber.com un aynı anda 10 bin online üyesi var orada sorun yok adamlar gitmişler haltal bir forum sistemi kullanıyorlar oranın yazılım geliştiricisi bizim kullandığımız forum sistemi büyük forumlara göre değil itirafını yapabiliyor isteyen oranın forumu açsın okusun adamlar dünyanın rafa kaldırdığı eski asp sistemini kullanıyor
ama buna rağmen ortada sorun yok sdn de yaşanılanlar yaşanmıyor
forum.chip.com.tr nin sdn kadar üyesi var ee orada da sıkıntı yaşanmıyor takır takır sistem işliyor
ortalama online 1 bin veya 2 tane üyeyi olan sdn nin nsıl bu sistemi tökezliyor, nasıl sorun aylardır hala ortada ve özellikle ixir.com gelişmiş alt yapısı ve gelişmi forum sistemi ile bu sorunlar nasıl atlatılmamış anlamış değilim
üyelerde kendilerini kandırılmış hissediyorlar geçiştirildiklerini düşünüyorlar
hoş olmayan bazı cümleler telaffuz ediliyor tabi ki şık ve etik değil ama gerçekten insanın canına işliyor sıkıyor insanı ağızdan çıkabiliyor çıkmaması lazım orası öyle ama
yönetim aha burada biz üyelre kesin bir tarih versin bu tarihte sorun kesinlikle çözülecek desin bizde uslu uslu bekleyelim kimse kimseyi kırmasın ama sözler biribirini tutmuyor
yani birazda hatayı karşı tarafa yüklemiş olmuyomuyuz bence çok kolay bir iş
bu sitede şahsım adına konşuyorum forum delikanlılığı varsa birisi bana sadece höst demesi yeter halt etmiş kimse kimseye delikanlılık yapamaz ahlaka sığmaz öyle şey mi olur herkesin adresi isimi tlf belli sorunu olan arar bulur görüşür çözer
bende yönetime başarılar diliyorum umarım sorun gerçekten ivedilikle çözümlenir duam bu
hiç olmaza diğer üyeler açısından cevap verseydiniz iyi olabilirdi
benim şahsi olarak burada bir önemim yok gerekirse takmayabilirsiniz muhatap almayabilirsiniz önemli mesele değil
ama belki de hor gördüğünüz benimde yanlışım olabilirdi bu düzeltile bilirdi hüsn-ü zan oluşurdu
üzerime alınacak birşey görmüyorum herşey ortada
büyüğümüzsünüz saygımız sonsuz
tercih büyük abimize aittir
Forum çok berbat şekilde olmaya başladı.Ne konular düzgün açılıyor ne yorumlar yerinde duruyor
Akşamları ben de sık sık alıyorum 502 hatasını...