SDN Cevaplıyor #125

Mücahit_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadaşın 2 yıllık Htc Desire 820 cihazı %60 tan sonra kapanmaya ve şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Ama performansında bir düşüş olmadı. bataryayı değiştik şarj ilk günkü gibi oldu. Buradan Apple'ın yavaşlatma mevzusuna temel olarak bir açıklama gelmiş oluyor, tabiki gizli yapmaları etik değil.

Ali Parlak 16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShiftDelete.Net olarak Salı günleri sorularınızı yanıtladığımız SDN Cevaplıyor canlı yayınımızın 125. bölümü bugün saat 18:00'da başlayacak. Forum sitemiz üzerinden de sorularınızı okuyup sizlere yanıt vereceğiz. Bu hafta yayınımızı YouTube ShiftDeleteNet kanalımız üzerimizden yapacağız.

Abı Motorola S Modelini İnceley Bilirmisiniz

---- Mesajlar birleştirildi ----

Abı Motorola S Modelini İnceley Bilirmisiniz

Son düzenleme:

SelahattinGurer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Allah analı ve babalı büyütsün. Benim sorum şu; hayatımızda yer kaplayan telefon, Laptop vb araçlar günlük yaşantımızdaki ihtiyaçlarımıza yardımcı oluyor. İş, aile vb... fakat gsm şirketleri ile telefon arasındaki bağlantılarda yaşanan kopmaları takip eden bir teknoloji neden yok? Bir tünel, bir asansör vb durumlarda konuşma, internet vb herşey kopuyor ve bizim tek yaptığımız yeniden aramak. O aradaki bağlantı koptuğunda sistemi, aramayı beklemeye alacak bir sistem gelişecek mi sizce,? Net koptu diye bir daha aynı işlemleri yapmak ya da telefon kesildi diye tekrar aramak yerine neden böyle bir sistem yapılmıyor sizce? Türkçe meali biraz devrik cümle olsa da anladınız siz beni :)

Baphoment

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon kılıfları telefonları daha korunaklı yapıyor da bu şirketler niye telefonların dışını bunlarla kaplamıyor diye düşünesi geliyor insanın... En sağlam telefon cat s60 abi...

ogulcan67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone'da ters kamera sorunu için bir çözüm var mı? Ve bu sorunun nedeni ne?

Abdullah güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi hakkı abi adam onu görmek 100numara abi iphone 6s plus128gb 3800 mu iphone se mi yoksa hepsiburada satıcı note 8 italatçı garanti 3500 almakmı s8 hine türkiye garantili3500 mu ya da öneri yaparsanız sevinirim

ApopopizZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi huaweı p9 lite 2017 android 8.0 güncellemesini alacakmı alacaksa ne zaman alacak .

Eness98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi yayınlar
Mate 10 pro almayı düşünüyorum sizce mwc beklemeli miyim fiyatı ne zaman düşer?
Birde Huawei'in mwc de sanki telefon tanıtmayacağını duymuştum.

Tolga Tuncer 71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi yayınlar

s8 8.0 oreo güncelleme sonrasında telefon harika oldu mükemmel performans sergiliyor ?

kayraaycil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei Mate 10 Pro mu Htc U11+mı Oneplus 5t mi benim için önemli olan stabilite performans ve batarya, kameranın pek önemi yok. Söylediğiniz telefonu sebebiyle belirtirseniz sevinirim hatta farklı bir telefon da olabilir. İyi yayınlar.

princeofcruel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben HP LAPTOP aldım, 1 kaç ay sorun çıkmadan kullandım ama 2,3 ay sonra kendi kendine kapanmaya başladı. sizce neden ?

Merhaba, ben HP LAPTOP aldım, 1 kaç ay sorun çıkmadan kullandım ama 2,3 ay sonra kendi kendine kapanmaya başladı. sizce neden ?

Son düzenleme:

yusufcanoztecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi telefon alacağım, samsung sevmiyorum huawei mate 10 pro mu iphone 8 plus mu hiç ios kullanmadım almışken 3 sene götürsün istiyorum önerinizi merak ediyorum... bu ay sonunu beklemeliyim fiyatlar düşermi aklımda xiaomi de var ?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Hakkı ve Kaan abi ~300TL kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? :)

goksel58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gear sport fiyatını hakediyor mu? Düşmesini beklemeli miyim?

ApopopizZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi huaweı p9 lite 2017 android 8.0 güncellemesini alacakmı alacaksa ne zaman alacak .

karatoprakfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ShiftDelete.Net olarak Salı günleri sorularınızı yanıtladığımız SDN Cevaplıyor canlı yayınımızın 125. bölümü bugün saat 18:00'da başlayacak. Forum sitemiz üzerinden de sorularınızı okuyup sizlere yanıt vereceğiz. Bu hafta yayınımızı YouTube ShiftDeleteNet kanalımız üzerimizden yapacağız.

merhaba işe alımı nasıl yapıyorsunuz. Gerekli şartlar neler ?

Son düzenleyen moderatör: