kesinlikle oneplus almanı öneririm. Neden diye soracak olursan, ilk olarak batarya performansı muazzam, ikinci olarak kamera ve tasarım olarak diğer modellerin kat kat üstünde..Elimde şuan iPhone 7 var ama memnun değilim. Şu 3 telefonu almayı düşünüyorum; XZ1 Oneplus 5 Mi6. Eski bir sony kullancısı olarak XZ1 1 tık önde sizce ne almalıyım?
kardeşim yaklaşık 1 aydır samsung s7 edge telefonumda diamond protect kullanıyorum.. çizik olmayı bırak, kaç defa elimden yere çok sert bir şekilde düşürdüm. Ancak sapa sağlam duruyor. Tahminim ürünü yanlış uyguladın telefonuna veya kurumasını beklemedin.. Yoksa ürün çok sağlam ve kaliteli..DİAMOND PROTECT ALDIM EKRANIMDA DELİ GİBİ KILCAL ÇİZİK VAR ÜRÜN BİR İŞİ YARAMADI SİZ ED Mİ REKLAM
samsung'un j serisini önermem.. Eğer bütçen uygun ise evvela A serisini öneririm.Samsung Galaxy J7 Pro telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz?
alınmaz. Onun yerine xiamoi mi 5s'i öneririm.Abi Mi Note 3 alınır mı? 2000 tl bütçem var ?
Aynı sorun için birden fazla yazarak lütfen spam (çöp mesaj) yapmayınız zaten bir mesajınız var lütfen.DİAMOND PROTECT ALDIM EKRANIMDA DELİ GİBİ KILCAL ÇİZİK VAR ÜRÜN BİR İŞİ YARAMADI DÜŞMEDEN HEMDE
Teşekkürler kardeşim zaten ekranımda bir sorun yok ancak internette kullanıcı deneyimi yazan yok burda bulmak umuduyla yazmıştımkardeşim yaklaşık 1 aydır samsung s7 edge telefonumda diamond protect kullanıyorum.. çizik olmayı bırak, kaç defa elimden yere çok sert bir şekilde düşürdüm. Ancak sapa sağlam duruyor. Tahminim ürünü yanlış uyguladın telefonuna veya kurumasını beklemedin.. Yoksa ürün çok sağlam ve kaliteli..
teşekkğrler kardeşim zaten ekranımda bir sorun yok ancak internette kullanıcı deneyimi yazan yok burda bulmak umuduyla yazmıştım