SDN Cevaplıyor #115 başlıyor

micklegarth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ABİ HAZIR KULAKLIKTAN GİDİYORSUNUZ BİR DE BANA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM

Muhammet Coskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle iyi yayınlar, İphone 7 hala alınır mı yada o fiyatta ne onerirsiniz ?

selim kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShiftDelete.Net olarak Salı günleri sorularınızı yanıtladığımız SDN Cevaplıyor canlı yayınımızın 114. bölümü bugün saat 18:00'da başlayacak. Forum sitemiz üzerinden de sorularınızı okuyup sizlere yanıt vereceğiz. Bu hafta yayınımızı YouTube ShiftDeleteNet kanalımız üzerimizden yapacağız.

merhaba bu android tv box ları herhangi bir yolla bağlayıp görüntüyü android telefona aktarabilir miyiz?

krmkya_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi Note 8 Android 8.0 OREO ne zaman gelir?! Cevaplarsanız sevinirim.

zeynepzehra55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygun ve iyi kaliteli uzun ömürlü telefon hangisidir
android mi ios mu almak gerekir

alihangok38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XİAOMİ telefonlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? 1500/2000 TL aralığında alınabilecek en iyi F/P telefon sizce nedir ?

Şevval287

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone X çekilişinin sonuçlarını ne zaman açıklacaksınız ?

osmanmmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle iyi yayınlar öncelikle 500 tl civarı optik veya dijital imaj sabitleyicili en az 1080p 60 fps çeken bir aksiyon kamerası önerebilir misiniz ikinci olarak şu nano bezle silip test ettiğiniz ekran koruyucu gerçekten işe yarıyor mu ?

ceyhun0343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Azerbaycandan selam.xiaomi mi6 alayimmi yoksa xiaomi mi7 yi beklemelimiyim.mi 7 sizan gorutulerde infiniti display oldugu gorunuyor ? Cevaplarsaniz teshekkur

Alper Zeki Karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia xz premium 2800 tl ye düştü alınır mı onun yerine o fiyat skalasinda başka ne onerirsiniz

Muhammed Savaşkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba iyi yayınlar.Ben yeni bi telefon almayı düşünüyorum sizce mi 6 mı mate 10 lite mı sorumu cevaplarsanız çoksevinirim

Honeyrock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İyi akşamlar. İçeriklerinizi severek takip ediyoruz. Geçen yıl yapmış olduğunuz “icq anısına teknoloji sohbeti” bu yıl için en beğendiğim yayınınızdı. Bu tarz içerikleri belirli aralıklarla yapabilirseniz, hem tarafımdan hem de diğer takipçileriniz tarafından ilgi göreceğine eminim. Benzer içerikleri, ilerleyen dönemlerde yapmayı düşünürmüsünüz?

Saygılarımla...

Erdem Balkaya

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba iyi günler sizce İphone 7 plus mu S8 Plus mı ? Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim daha çok forumlarda ve sosyal medyada takılırım, oyun oynarım.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
# S8 telefonumda tırnakla hissedilebilecek derinlikte küçük çizik var, Diamond protect alsam korurmu? Çizik, kırıklarda devre dışı oluyoe diye duydum ama doğru mu?

Muhammed Savaşkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba iyi yayınlar.Ben yeni bi telefon almayı düşünüyorum sizce mi 6 mı mate 10 lite mı sorumu cevaplarsanız çoksevinirim
--- Gönderi Güncellendi ---

Yaşar KESKİN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben yaşar, iyi yayınlar dilerim
yeni bir telefon almam gerekiyor ama kararsızım
şu an seçeneklerim arasında xiaomi mi mix 2 ile huawei mate 10 pro var, sizce hangisi ?
ya da siz olsanız hangi telefonu alırnıdınız. ( herhangi bir marka olabilir )

Semih Gücük

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi Mi6 aldım yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Kamera konusunda diğer amiral gemileriyle doğrudan kıyaslama fırsatım olmadı. Video'da Full HD 60 fps eksikliği ve OIS'in stabil çalışmaması dışında pek belirleyici fark yok gibi. OIS'in muazzam çalıştığı birkaç model var zaten.

-Bu iki eksiklik dışında(videonun önceliğim olmadığını düşünürsek) kamera performansı konusundaki fikriniz nedir ?

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 telefonumda tırnakla hissedilebilecek derinlikte küçük çizik var, Diamond protect alsam korurmu? Çizik, kırıklarda devre dışı oluyoe diye duydum doğru mudur? Alsam sorun olurmu?

DalekCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
huawei mate 10 pro mu samsung galaxy s8 plus mı

DalekCan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
huawei mate 10 pro mu samsung galaxy s8 plus mı

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 telefonumda tırnakla hissedilebilecek derinlikte küçük çizik var, Diamond protect alsam korurmu? Çizik, kırıklarda devre dışı oluyoe diye duydum ama alsam sorun olurmu?

keskinlerinmehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi yayınlar, sorum şu, xiaomi mi 7 ne zaman çıkacak, mi 6 almak yerine mi 7 yi beklemelimiyim ?

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 telefonumda tırnakla hissedilebilecek derinlikte küçük çizik var, Diamond protect alsam korurmu? Çizik, kırıklarda devre dışı oluyoe diye duydum ama alsam sorun olurmu?

Alper Zeki Karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy nöte fe yi baktiniz mi note 8 ile kıyaslandığında arada pek fark olmadığı görülüyor (2000 tl ) farka göre note fe yi yorumlarmisiniz