Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum ancak aklım iPhone X de 8P alırsam çok şey kaybedermiyim sizce arada ki 1400 tl ye değecek bir fark var mı? 6100 vermek biraz saçma geliyor kararsız kaldım açıkçası
Kerem biraz önce çelikiş için kayıt yaptıgın için tekrar giriş olmaz gini bişey dedın de o zaman ben i otomatık çekilişe katılmış mı oluyorum zaten oraya ılk kaydımda yıne sızın bır çekilişiniz için kayıt yapmıstım
Merhabalar. Iphone 8 plus ekran çizilme problemi var. Hakkı beyin kullandığı telefonda da çizilme olmuştu. Sorunu nasıl halledebiliriz ve dünyanın en sağlam cami iddialarına karşı tırnakla çizilmesi konusunda düşünceleriniz nedir?
Merhabalar iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum ancak aklım iPhone X de 8P alırsam çok şey kaybedermiyim sizce arada ki 1400 tl ye değecek bir fark var mı? 6100 vermek biraz saçma geliyor kararsız kaldım açıkçası
İyi yayınlar abi 2 yıldır iphone 6s 64gb kullanıyorum ama iosun darlığından artık sıkıldım ve Androide geçmek istiyorum. telefonu satıp android bir telefon alacağım. 1500-2500 lira arasında ne telefon önerirsiniz? İthalatçı garantili olması sıkıntı yaratır gibi telefonun. Bunu göz önünde bulundurup Üst kademeye yakın bir telefon önerebilir misiniz?