• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Cebit için davetiye dağıtır mı?

ali1ali2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye'nin en büyük teknoloji fuarına SDN üyelerini gönderecek mi?

SDN kendisi gider ancak..
Herkes kendi başının çaresine bakacak artık..
Ben girerim şahsen de o vakitte orada bulunmak lazım..

Ah bende istanbulda olcaktımki...:D

Sorma İstanbulda olmamak harcadı benide :(

Öğrencileri biletsiz alıyorlar diye biliyorum.
Ben gidebilirim :D

SDN nin kendi davetiyesi varmiki sana gondersin :))) gozunuzde buyutmeyin

Arkadaşlar bu öğrencilerin biletsiz giriş durumu var mı ?
Herhang bi bilginiz varsa paylaşır mısınız.
Eğer biletsizse gidelim :)
Bu arada giriş biletleri ne kadar :D

ben gitmeyi düşünüyorum fakat hala bilet fln araştırmadım.

Edit : araştırdım..

Fuar Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba - 11 Ekim 2009 Pazar
Fuar Ziyaret Saatleri :
7 Ekim Çarşamba - 11:00 - 19:00
8-9-10 Ekim günleri - 10:00 - 19:00
11 Ekim Pazar - 10:00 - 18.00

Fuar Biletleri : 20 TL/ gün (KDV Dahildir)
Bir kişilik ve tek giriş içindir. 15 yaş altı çocuklar fuar alanını tek başına ziyaret edemez, velisi ile ücreti karşılığında fuarı ziyaret edebilir.

Fuar biletlerini fuar alanından satın alabilirsiniz.
Biletiniz ziyaret süresince saklanmalıdır.

Ulaşım konusundan bilgisi olan var mı???

Belirli noktalardan servisler kalkıcak mı???

Ulaşım

Ulaşım

İstanbul, Asya ve Avrupa'nın yollarının birleştiği şehir. CeBIT Bilişim Eurasia ise, Avrasya bölgesinin en büyük etkinliklerinden biri. Fuara gelmek hiç bu kadar kolay olmamıştı...

Eğer Türkiye dışından geliyorsanız, 50'ye yakın uluslararası havayolu şirketi İstanbul'a direk veya aktarmalı uçuşlar düzenliyor. Avrupa'nın, Orta Doğu'nun ve Asya'nın en büyük şehirlerinden direk uçuşlar bulabilirsiniz. Ayrıca fuar alanı İstanbul Atatürk Havaalanı'nın 15 dakika mesafesinde.

Eğer İstanbul dışından geliyorsanız, her şehirlerarası otobüs firması İstanbul'a seferler düzenliyor. Ayrıca fuar alanına gelmek de, bu bölümde bulacağınız yönlendirmeler ile çok kolay. Ama emin değilseniz, taksi kullanmanızı öneriyoruz.

Şehir merkezinden gelmek için ise, her sene olduğu gibi İETT'nin CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı için özel olarak düzenlediği otobüs seferlerinden yararlanabileceksiniz.

Ulaşım

Ulaşım

İstanbul, Asya ve Avrupa'nın yollarının birleştiği şehir. CeBIT Bilişim Eurasia ise, Avrasya bölgesinin en büyük etkinliklerinden biri. Fuara gelmek hiç bu kadar kolay olmamıştı...

Eğer Türkiye dışından geliyorsanız, 50'ye yakın uluslararası havayolu şirketi İstanbul'a direk veya aktarmalı uçuşlar düzenliyor. Avrupa'nın, Orta Doğu'nun ve Asya'nın en büyük şehirlerinden direk uçuşlar bulabilirsiniz. Ayrıca fuar alanı İstanbul Atatürk Havaalanı'nın 15 dakika mesafesinde.

Eğer İstanbul dışından geliyorsanız, her şehirlerarası otobüs firması İstanbul'a seferler düzenliyor. Ayrıca fuar alanına gelmek de, bu bölümde bulacağınız yönlendirmeler ile çok kolay. Ama emin değilseniz, taksi kullanmanızı öneriyoruz.

Şehir merkezinden gelmek için ise, her sene olduğu gibi İETT'nin CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı için özel olarak düzenlediği otobüs seferlerinden yararlanabileceksiniz.

Bilgi için teşekkürler arkadaşım :) :)

Ya arkadaşlar öğrenciler biletsiz girebiliyor mu ?
Merak ediyorum biletsiz girişimiz varsa gidelim :)

arkadaşlar bekleyin troy abi nin bu konu üzerine bir çalışması olması gerekiyor tam netlik kazanmadan konu açılmak istenmedi herhalde ama büyük ihtimal olacak

Hayır paralı girer :)
Neden ya :D
Ben geçen sene babamın yanında otomasyon fuarına girdiğimi hatırlıyorum cnr'deydi :biggrin:
biletimiz vardı babama ve bana göre ama bana öğrenciysen gerekmez dedi :D

İstanbul'da olmak vardı : (

Neden ya :D
Ben geçen sene babamın yanında otomasyon fuarına girdiğimi hatırlıyorum cnr'deydi :biggrin:
biletimiz vardı babama ve bana göre ama bana öğrenciysen gerekmez dedi :D

İnş. öğrencilere bi güzellik yapıyolardır Peter :D Bende gitmeyi düşünüyorum.

Troy konuda millet bakalım ne açıklama gelecek.

SDN'den bilet istediniz ve biz vermedik öyle mi?

Nieeeyyyyyy!!!!

Yalan söylüyorsunnnnn....

Yarından itibaren biletleriniz hazır arkadaşlar.

20 tane bilet bulduk sizler için.

İlginç bir şekilde bu 20 bileti okurlarımıza vereceğiz.

Konuyla ilgili resmi açıklamayı birazdan sitenin ana sayfasından duyuracağım.

Oo Hakkı abi :D
Mod.lara da veriyorsun inşallah :D

abi hergün fuar merkezinin önünden geçiyorum beni unutmayın.

Abi şimdi Kocaeli'den İstanbul'a gelmek için otobüs bileti, otel masrafları, fuar masrafları, yeme içme,gezme tozma, masrafları karşılanacaksa ben geliyorum:DE bu kadar masrafı var başka şehirden o fuara gelmenin.

Abi mesajı yarım saat önce yazdın duyurmadın hala.:D

haberi bulup size göndermek derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? neyi-nasıl göndericez yani?