SDN Buraya HTC m8 ---Xperia Z3C------Htc Desire Eye

Losturcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bu yaz ilk akilli telefonumu alacagim.Aradigim ozellikler

Yuksek grafikli oyunlarda donmasin
Ön ve arka kamerasi iyi olsun
3 yil beni götürsun
Internette kasmasin
bi ortama girince telefon ben burdayim desin 😀😀😀
Guncelleme kesilmesin hemen

Iste bu telefonlar arasinda kaldim sony onceligimdi ama pembe kamera ve kasa acikligi falan varmis o aciklardan su geciriyomus.bilmiyom yhaaa yardim edin Upp Upp

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeşimde z3 compact var. Hiç bir sıkıntısı yok. Teknoloji şans işi. Marka önceliğim telefon konusunda her zaman htc sonra sonydir. Ama burada z3 compact almalısın.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Z3c iyi hosta on arka kamera ve ortama girince ben burdayim deme.konusunda desire eye bence daha basarili bi cihaz. Hem ekrani da buyuk oyun, film vs hepsini rahatca yaparsin. Ayrica stabilite ve performans konusunda bence htc daha iyi. Ama dersen ki uzun sure (hem dayaniklilik hem pil) kullanayim sony alabilirsin ama ilerde sorun cikartabiliyor sony cihazlari. Performans dususleri artik alışılagelmiş bi durum :D z3c haric nedense o telefon tas gibi

Losturcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3c iyi hosta on arka kamera ve ortama girince ben burdayim deme.konusunda desire eye bence daha basarili bi cihaz. Hem ekrani da buyuk oyun, film vs hepsini rahatca yaparsin. Ayrica stabilite ve performans konusunda bence htc daha iyi. Ama dersen ki uzun sure (hem dayaniklilik hem pil) kullanayim sony alabilirsin ama ilerde sorun cikartabiliyor sony cihazlari. Performans dususleri artik alışılagelmiş bi durum :D z3c haric nedense o telefon tas gibi

Htc one m8 ???

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendim Desire Eye kullanıcısıyım. Bu telefonu almadan önce Z3C'ı cok düsündüm hatalarından dolayı ayrıca kamerasıda abartıldıgı kadar güzel degildi. Bende Desire Eye aldım iyi ki almışım diyorum sende Desire Eye almalısın.