Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerekse forum gerekse anasayfa neden bu kadar yavaş anasayfa yine bir nebzede forum çook çook çok yavaş. Sizlerde durum nedir? Hız testi yaptım net hızı normal değerlde çıktı.
Forumu ve SDN'yi hergün sık sık takip ediyorum, fakat bu derece emri vaki mesaja istinaden üye olup yazma gereksinimi duydum.
SDN ekibinin bu iş için 7/24 mesai tükettiğini, her geçen gün bir yenilik yaptığını hepimiz beraber görmekteyiz, buraya kadar bir sıkıntı yok, fakat gerek Internet, gerek donanımsal olarak bu tür sorunlar her zaman yaşanır, sizin başınıza gelmiyormu, hergün çalışan bir bilgisayar ertesi gün bir şekilde çalılmaz oluyor. Bilişim sistemlerinde ve internet altyapı sistemlerinde kısa süreli bu tip problemler her firmada her donanımda yaşanabilir.
Uzun süredir SDN'de herhangi bir problem yok, belkide bugün pazar olarak bilerek ufak tefek bir çalışma yapmış olabilir, veya internet aldıkları firma networkunda ufak tefek değişiklikler yapmış olabilir.
Mühim olan kısa süreli yaşanması ve çözülmesidir. SDN'de bunun için çalışıyor bence. emri vaki yapmanıza gerek yok. üslup çok önemli.