ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 92
Çoğu kişide milli piyangodan paran çıkınca oluşan akrabalar gibi. 

merak ettiğim toplam kaç adet bardak var ? ne demiş atalarımız her şey nasip kısmettir kısmetine razı olki rahat edesin
bu laf güzeldiSDN bir ayrıcalıktır. Her an sürprizlere ve yeniliklere açık olmayı gerektirir![]()
@üyeninadıYa bişey sorucam alaksı yok belki ama bu ismi etiketlemeyi nasıl yapıyoruz offoff
Benim bardak az önce geldi, darısı basınıza icinden bir de @Troy 'dan imzasiz mektup cikti
Mobildeyim suan resim ekleyemiyorum.
demek biz yokmuşuz bu talihliler içinde neyse 2. partiye artık![]()
Bana bile yok.![]()
Bana suyu, çayı filan kağıt bardaktan içeceksin dediler.
![]()
adres istemediniz. bizm siz istemeden göndermemizmi gerekiyordu. yada siz hakedenlerle direk mi irtibat kurdunuz.yayını dinleyenlere de gönderim yapıldı arkadaşlar![]()
radyo yayını dinleyenler mail attı adres bilgileriyle daha sonra Hakkı abi geri dönüş yaptı talimat verdim bardaklar elimize geçince kargo yapılacak diye süreç böyle işledi.adres istemediniz. bizm siz istemeden göndermemizmi gerekiyordu. yada siz hakedenlerle direk mi irtibat kurdunuz.
kastettiğim radyo ile ilgili değildi. 1000 mesaj üzeri üyelere gönderilecek bardaklarla alakalıydı.radyo yayını dinleyenler mail attı adres bilgileriyle daha sonra Hakkı abi geri dönüş yaptı talimat verdim bardaklar elimize geçince kargo yapılacak diye süreç böyle işledi.