SDN ayın üyesi!!!

Ayın Üyesi Uygulamasını İstiyormusunuz..

• Güzel Olur

Kullanılan: 48 33.1%
  • Gereksiz

Kullanılan: 97 66.9%

• Kullanılan toplam oy
    145

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya gerçekten anlayamıyorum yani her açtığım konu da böyle oluyo ha kiminize göre sacma olabilir yazmayabilirsiniz böyle bi mecburiyetiniz yok yaziyosunuz sonra arada soğukluk oluyo aksi bi dusunceniz varsa karsi tarafin kirilacagini etkilenecegini biliyosaniz yazmanin bi anlami yok bence

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
haddini bilde konus

Forumda herkes birbirini iyi tanır. Kimse kimseyi kırmaz. Espiri yaptığımda gayet açık ve net. Kimseyi de kimseden üstün görmedim bu zamana kadar. Anlaşılan kalbin kırılmış. K.Bakma özür dilerim:flowers:

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda herkes birbirini iyi tanır. Kimse kimseyi kırmaz. Espiri yaptığımda gayet açık ve net. Kimseyi de kimseden üstün görmedim bu zamana kadar. Anlaşılan kalbin kırılmış. K.Bakma özür dilerim:flowers:

sorun değil ama her açtığım konuya aşağılayıcı cevaplar yazılması beni üzdü. tamam sana göre saçma olabilir ama saçma konuya cevap yazma mecburiyetin de değilsin

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
sorun değil ama her açtığım konuya aşağılayıcı cevaplar yazılması beni üzdü. tamam sana göre saçma olabilir ama saçma konuya cevap yazma mecburiyetin de değilsin

Konu açılıyorsa eleştiriler de olmalı. Bu eleştirilere bakarak yol alabiliriz. O yüzden yazılan cevaplara üzülme. Sen de kardeşimizsin :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ya gerçekten anlayamıyorum yani her açtığım konu da böyle oluyo ha kiminize göre sacma olabilir yazmayabilirsiniz böyle bi mecburiyetiniz yok yaziyosunuz sonra arada soğukluk oluyo aksi bi dusunceniz varsa karsi tarafin kirilacagini etkilenecegini biliyosaniz yazmanin bi anlami yok bence

Başkan doğru söylüyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Aksi düşüncesini yazmayacaksa ne yazıcak. Senin söylediğin sistemi beğenmemiş ve belirtmek istemiş. Sonuçta zamanında konuşmaz ise bu sevmediği sistem karşısına gelebilir. Aynı şekilde sen de bu sistemi istemeyenlere karşı bu konuyu açtın sayılır o zaman. Sana da konu açma mı diyelim?

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Konu açılıyorsa eleştiriler de olmalı. Bu eleştirilere bakarak yol alabiliriz. O yüzden yazılan cevaplara üzülme. Sen de kardeşimizsin :)

Eleştri herkesin hakkı ama madde bile değilsin biraz ağır olmuş gibi :S Arkadaşda malum olarak içerlemiş. Sonuçta bir konu yani bu kadar tartışmanıza gerek yok :) Hava güzel, insanlar güzel, kızlar güzel :D

Konu hafiften ateş almaya başladı. Bence fazla uzamadan kilitleyelim. Herkesin hem fikiri olarak ayın üyesi gereksiz olarak belirlendi.

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gülmek güzel :D

kahkaha-1.jpg

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aksi düşüncesini yazmayacaksa ne yazıcak. Senin söylediğin sistemi beğenmemiş ve belirtmek istemiş. Sonuçta zamanında konuşmaz ise bu sevmediği sistem karşısına gelebilir. Aynı şekilde sen de bu sistemi istemeyenlere karşı bu konuyu açtın sayılır o zaman. Sana da konu açma mı diyelim?

yazmasınlar demiyorum istemedğini dile getirebilr ancak bunu aşağılayacağı bi şekilde söylemesi gerekmez

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Gereksiz bir uygulama olur diyelim ve geçelim o zaman

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her ay bir üye seçelim ve ayın üyesi seçilen kişi kademe atlasın :) Foruma daha çok hareket gelir ve kefli olur bence...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hacıoğlu na mı çevireceksiniz Forumu ya.:mrgreen::D

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Durun !! daha yeni tanımaya başladık kişileri :)

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayin uyesi yerine daha eylenceli bisey ola bilir forumda bir cok online oyunlar anketler falan olsun haftanin en iyileride guzel hediyeler kazansin falan

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
benim bildiğim böyle uygulamalar çalışanlar için yapılır. :)