• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Ankara Hafta Sonu Buluşması

Buluşma Hangi Gün Olsun

• 18 OCAK CMT

Kullanılan: 1 25.0%
  • 19 OCAK PAZAR

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] musait midir bilmiyorum tabi [MENTION=33622]Rom[/MENTION] ... Ankara da olup da goren herkes davetlidir tabi

Şu an Konya'dayım Temmuz ayında Ankara'ya dönüş yapıyorum :)

Ankara'dayım. Yeri ve zamanı söylerseniz katılmaya çalışırım :)

beyler organizasyonu güzel yapmanız gerekiyor, düzenleyen arkadaş herkesin tel numarasını alsın ona göre bilgilendirme yapsın, burayı göremeyebiliyoruz bazen, yer ve zaman bilgisi verin katılalım ;)

Yer oneriniz var mi oglen bulusacagiz pazar [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

Benim için farketmez, katılmam yine kesin olmadığı için şey etmiyim ben :)

Antares mi bahceli mi olsun Kızılay su siralar sorunlu biraz hamamonunu pek bilmiyorum

Antares i salla, merkezi bi yer olsun.
Bahçeli veya hamamönü olabilir

hamamönü olsun arkadaşlar bence, diğer türlü benim gelmem biraz sıkıntılı, cebeci de çalışıyorum, ordan oraya geçerim, hamamönüne tamam diyorsanız ayarlayan arkadaşa öm den cep telefonumu vereyim bilgilendirsin beni öyle gelebilirim..

Buluşun bakalım :) söz verip gelmeyenlere ceza kesin bu sefer..

hamamönü olsun arkadaşlar bence, diğer türlü benim gelmem biraz sıkıntılı, cebeci de çalışıyorum, ordan oraya geçerim, hamamönüne tamam diyorsanız ayarlayan arkadaşa öm den cep telefonumu vereyim bilgilendirsin beni öyle gelebilirim..

Hamamonunde tamam mekan fazla bilmiyorum orada onerin var mi?

diğer illerede de toplansak ne güzel olur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

220.00 civarı kullanıcı var buluşma ayarlaya bilirsek bence katılım olur.

Sdn ankara bulusmasindan haydi bakalım
zusedygy.jpg
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=53957]yavuz_4106[/MENTION]

9ezerype.jpg

Sırayla [MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=53957]yavuz_4106[/MENTION] [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ve [MENTION=8227]sdn[/MENTION] okuru

Süpersiniz arkadaşlar :)

Guzel ve yorucu birgun oldu katilan arkadaslara teşekkür ediyoruz :D

efsane Ruşen pastanesini unutmayın beyler :-D

Bugünkü buluşmaya ait sanırım unutmak istediğim tek şey :D

Hiçbiriniz nikinizle ve yazdıklarınızla beynimde oluşturduğum gibi değilsiniz :D