• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Ankara Hafta Sonu Buluşması

Buluşma Hangi Gün Olsun

• 18 OCAK CMT

Kullanılan: 1 25.0%
  • 19 OCAK PAZAR

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Gelemedim ya la :(

Kusura bakmayın arkadaşlar. Hafta içi sabahın köründe uyandığım için, hafta sonu sabahları (daha doğrusu öğlenleri) deli gibi uyuyorum. Furkan ve Selman abime davetleri için teşekkürler.

Bi dahakine kaçıranın..! :D

Gelemedim ya la :(

Kusura bakmayın arkadaşlar. Hafta içi sabahın köründe uyandığım için, hafta sonu sabahları (daha doğrusu öğlenleri) deli gibi uyuyorum. Furkan ve Selman abime davetleri için teşekkürler.

Bi dahakine kaçıranın..! :D

Sen gönlümüzdesin abi :)

Foruma tekrar hoşgeldin bu arada :)

Canın sağolsun Enes. Bir dahakine artık :)

Buluşmalarda adettendir, hani toplu fotoğraf :D

Canınız sağolsun ön görüşme diyelim buna, daha kapsamlı bol fotoğraflı toplantılar bekliyoruz :)

Daha once konuya mesaj yazanlar falanda gelebilir bu arada bana da gu farketmez

Tekrar olumsuz haberle geliyorum size maalesef. Kayserideyim şuanda, abim kaza yaptığı için acil bi yolculuk yapmam gerekti. Affınıza sığınarak gelemeyeceğimi yazayım.

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Kardeşim birdahaki buluşmada gene pazar günü olursa ve müsait olursam, sanırım gelicem. :) Arabayla 15dk da orda oluyorum fakat ben yürüyerek gelecem orası ayrı tabi :D

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Kardeşim birdahaki buluşmada gene pazar günü olursa ve müsait olursam, sanırım gelicem. :) Arabayla 15dk da orda oluyorum fakat ben yürüyerek gelecem orası ayrı tabi :D

Tabi ki yakin zamanda bir daha duzenleyecegiz insallah bekliyoruz yeni arkadaslar iyidir bıktık [MENTION=105823]bt38[/MENTION] den :D

Evet bu pazar ya da haftaya pazar bulusalim diyorum var mi uygun olan ?

[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ne zaman buluşuyoruz? cuma-cts-pazar uyar bana

[MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] diyelim bakalım görecek mi. Bi iki kişi daha yazmıştı, sen de onları etiketleyebilir misin, derse giriyorum ben

[MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] diyelim bakalım görecek mi. Bi iki kişi daha yazmıştı, sen de onları etiketleyebilir misin, derse giriyorum ben

Tabi [MENTION=393629]zombie2001[/MENTION] [MENTION=10066]aliitemel[/MENTION]